2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Eşim de diyor ki, ben sana evde ki kaymağı bitir, bozdu kaymak demedim , geçen aldı bozdurdum, bunu aldı bu da bozmak üzere

Ama napim birsürü çilek koydum, sadece meyveleri yedim bacım ama kaymakla, sıvı kısmını döktüm, oldum olası sevmem, reçelini meyvelerini yiyorum sadece

Tahin pekmezi çikolata yerine yiyorum, çikolata evimize almıyoruz, sadece fındık oranı yüksek çikolata almıştı eşim o da sarmıyor fındık kokuyor geldi bana, yemiyorum onu
Kuzum keser dersen züberin ürünlerine baksana. En azından doğal katkısız ürünleri. Ben mesela canım cips mi çekti züberinkini alıyorum, fıstık ezmesi yüzde yüz mesela en azından içinde ne olduğu belli olmayan şeyler yerine onlar kesebilir. Sonuçta tatlı krizi beni kesiyor tabi ama takıyorsan illa o olcak diye onu bilemem kuzum ona yapcak bişi yok gözünde büyütüp saldıracağına alıp bir iki alıp o mevzuyu kapatmak en iyisi sanki

eğitim çok mantıklı ya ben de bakıyorum ara ara ama kafayı kırıp hadi gidiyoruz diyemedim bir türlü, sen bir git de bakalım gittiğin yeri önerirsen faydalı bulursan değerlendirelim

Bunu haftada bir günğ pasta kahve günü yapmak gebelik şekeri olanlar için de geçerli mi . Şuan nasıl lüks ve mükemmel gözüktü gözüme anlatamam

Şekeri çıkanlara çok üzülüyorum gerçekten, Allah dayanma gücü versin, böyle sizi görünce ne bu prenseslik diyorum kendime, kızıyorum

Züberi sevemedim canım ya var evde, aldık. Gerçekten tatsız, şeker yok

Öyle yapıyorum, yiyorum sonra da üzülüyorum işte

Ne güzel. Düşünmesi ayrı güzel, bunu dile getirmesi bambaşka güzel.
Ben olsam ben de ağlardım. Kürtajı da bilirim, bebek kaybetmeyi de, zor hamileliği de ve buna rağmen mutlu olabilmeyi de. Bunlar hiç ama hiç kolay şeyler değil. Çok güçlüsün

Bunun dışında: ben geçen bir belgesel izledim. Anne ve bebek bağını araştırmislar ve belli bir hormonun yükseldiğini görmüşler. Unuttum ismini. Sonra peki babalar demişler ve o hormonun babada da geliştiği görülmüş. Hatta ve hatta biyolojik olmayan ebeveynlerde bile görülmüş. Yani demem o ki hamileliği anlayamamalari cok normal çünkü biz de hamile olmadan önce anlamıyorduk bakarsan. Ama onlar da bağ geliştiriyor, bizim kadar yoğun yasamasalar da düşünüyorlar ve bebek dahil hepimiz birlikte çok farklı varlıklar olmaya doğru gelişiyoruz (yeni bir hayat ve artık değişmeyecek roller açısından söylüyorum).

Doğal olunca sevmen tabi glikoz yok şeker yok ben kakolu olanı sevmiştim fıstık ezmesinin tatlı kısmını yüzde 10 oranında bal ile vermişler. Düzü nasıl bilmiyorum tabi. İçindekiler kısmında bir sürü şey yazmasına alışmışız bunda sadece bal kakao fıstık yazıyor

Bunu haftada bir günğ pasta kahve günü yapmak gebelik şekeri olanlar için de geçerli mi . Şuan nasıl lüks ve mükemmel gözüktü gözüme anlatamam
Ben yapıyorum. Doktorumun haberi var mı, hayır

Şekerim iyi çıkıyor ardından ama porsiyon küçük olduğundan çok etkilemiyor beni. Bir de o gün pasta yediysem kahvalti mesela çok dikkatli, akşam yemeği aynı şekilde. Tek kaçamak o oluyor diyeyim. Doktor kaçamağa izin verdi benim ya her gün öküz gibi olmasın dedi sadece.

Öyle, kaybımız var ve bu hamileliğim de çok zor geçiyor aklıma getirmemeye çalışıyorum, ne yaşayacaksam kabullendim, çok şükür diyorum en azından çocuğumuz oluyor, bu yaşanılanlar da beni güçlü kılıyor

Hepimiz güçlüyüz, çünkü biz anne oluyoruz, en güzel şey buna sahip olmak bence

Ulen bu kadar tedavi olduk ettik ne aşamalardan geçtik geldik dayandık çatı muayenesine ondan nedense çekinmeye başladım. Bunu gözümde büyütmemem lazım sanırım ama şimdi çocuk büyüdükçe sanırım ondan da bi tedirginim, bir de bu doktora hiç alttan muayene olmadım tüp bebek doktorum inanılmaz naif eli hafif bir kadındı. Ay heyecanlandım burdada kimse bilmiyor ama artık hayırlısı normal doğum istiyorum diye tutturdum ya olcaz artık el mahkum. Bu yazıyı yazarken bile kalbim çarptı ay noliiiii ben böyle birisi değilim normalde

Eşim de böyle diyor, hatta aynısını, doğal olunca sevmen tabi e ne yapalım şeker yoksa ben de yohum

Kız onu da ultrasonla anlamıyorlar mı onu hatırlamıyorum valla ilk doğumun üzerinden 10 yıl geçti

Hiç stres yapma valla rabbim tek avazda kurtarsın hepimizi

Eşim de böyle diyor, hatta aynısını, doğal olunca sevmen tabi e ne yapalım şeker yoksa ben de yohum
Eskiden bende de öyle bir tabir vardı canım pis şeyler istiyor eşim derdi ne demek o işte pis yiyecekler. Fastfood diyordum adam ben böyle diiince yiyesi varsa da yiyemiyordu. Ama nerde pis şey var tadı güzel derdim. Seninki de o hesap olmuş

O sıra lahmacun yedim diye şekeri fırlayan ben
Kaymak, ah o kaymak. Kahvaltıda ki tek lüksümdü kaymak ve çam balı. Şimdi ona bile hasretim

Aggagaha bana da tatlısızlıktan mükemmel geldi. Cipslerini, Lokmalarını aldım bu ne kadar lezzetli ne kadar tatlıymış diye diye yiyorum

Evet, fastfood da geçenler de 1 kez yedim, çoookk uzun aradan sonra, yemez olaydım, o kadar kötü geldi ki bana tadı, aslında şöyle oldu, boykot markası diye birçok üründen vazgeçince, daha önce yemediğim bir yerden yedik, dokundu o bana o akşam, belki uzun zamandır yemediğim için de olabilir, daha da canım istemedi, hamileliğim de korkuyordum isterim diye ama şükür istemedi canım

İşte aslında yeyip o mevzuyu kapatmak lazım yemesen aklında kalacaktı mesela tatlıyı da öyle yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…