2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ya benimkide doktora gittigimizde hep yatiyor oluyor
Cevreden hep duyuyorum zip zip ziplayanlari ama benim bebis full yatis
En son gittigimizde hani koşu yarislari baslarken kosucular pozisyon alirlar ya oyleydi omuriligini komple gorduk koscak gibi egilmisti
sonra doktor hadi amcam bi dön falan dedi yan yatti gorduk o sekilde
Ama ben birkac gundur karnima icerden birseyler carpiyormus gibi hissediyorum
Hatta dun temizlik yaptim yoruldum karnimda tekme tarzi birseyler hissettim canimi acitan birseydi
Ilk gebeligim oldugu icin de tekme miydi anlamadim tabi

Kızlar 14. Haftamdayım cimsiyet yüzde atmış kız dendi ama kesin değil kimseye söyleme dedi böyle olup değişen vardı dimi bu gruptan?? Ona göre kendimi hazırlayacağım
Bana 10.haftamda %70 kiz dendi
12.haftamda erkek gibi ama bekleyelim dendi
16.haftada erkek oldugu netlesti
Bi arkadasimin 24.haftaya kadar kiz 25.haftada erkek oldugu ortaya cikti
Bi tanidiga kiz dendi dogumda erkek cikti
Yani %60 dendiyse hic kanma her an degisebiliyor
Erkegi belli eden en net seyi gordukten sonra anladik biz erkek oldugunu

Bebektir büyük ihtimalle, zamanla hareketler daha benzer gelmeye başlayacak, o zaman bebek olduguna emin olursun.

Bana bacak arasını gösterdi bacakları kapalıydı çok net bişey söyleyemiyorum dedi ama sanki
Banada boş gibi geldi ama hep erkek hidsetmiştim oyüzden galiba emin olamıyorum

Bana bacak arasını gösterdi bacakları kapalıydı çok net bişey söyleyemiyorum dedi ama sanki
Banada boş gibi geldi ama hep erkek hidsetmiştim oyüzden galiba emin olamıyorum
Benimkide kapaliydi bacak arasi
Doktor yapisi ve iriligine gore tahmin etmisti
Erkege benziyor demisti
1 ay sonra netlesir senin de

annem de şeker var maalesef ayaklarının altı üstü, bacak arkaları hep yanıyor . İnşallah senin şeker değildir canım

Bana da doktor gitmemi söyler gibi geliyor. Bebek büyüdükçe sıklaşıyor sanki. Nabzımı hiç ölçmedim ama nabzım normal gibi geliyor. Genel olarak normal atıyor ama ara ara 5-10 saniye hızlı hızlı atıp normale dönüyor tekrar. Kontrolüme de baya var ama artarsa önce giderim gerekirse. Sen de ihmal etme canım kalp önemli

23-25. Haftalar arası şeker yüklemesi yapılıyor hamilelere. Vakti gelince doktorun söyleyecektir. Su hafta aç gel diye. Ama yaptirmama hakkın var tabi. Kimi yaptırmak istemiyor.
Evet banada çevremdekiler şeker yüklemesini yaptırmamamı söylediler düşük yapabiliyormuş ama bu konuyla ilgili bişey bulamadım herkes herşeyi de söylüyor kafamı karıştırıyorlar

Doğuma kadar nasıl anlaşılmaz anlamıyorum Benim doktorum kesin görmezsem sonra söyleyeceğim dedi. % olarak söylemiyor. Sonra kesin kız dedi. Valla alıştırdım kendimi değişmesin artık korkuyorum bazen

Kızlar doktordan çıktım hareketleri gayet iyi dedi doktor, hissetmemem normalmiş olabilirmiş
Canım 20. Haftaya kadar falan çok normal hareket bekleme henüz. Benim de çok az böyle pıt pıt oluyor ama ben hala bebek değildir diyorum. Daha net bişey bekliyorum. Bide internette genelde kasıklara yakın ve sağ tarafta hissedilir denmiş. Ben neredeyse hep solda hissediyorum. O yüzden bağırsak hareketi diye yorumluyorum hala

Kızlar çok üzgünüm. 16.haftada doktorum bebeğimin beyin damarlarının çok iç içe ve geniş olduğunu söyleyip perinatolojiye yönlendirdi. Dün perinatolojide muayenem oldu. Doktor beyin damarları geniş diyip amniyosentez önerdi. Aynı zamanda bebeğimin kalbinde parlaklık varmış. Amniyotentez yaptırmak istemediğime dair imza verdim. 1 ay sonra tekrar muayene olacağım. Ama dünden beri aklım çok karışık. Sanırım zekayla alakalı bir soruna yol açıyor. Çevresinde böyle bir şey duyan var mı? Beyin damarlarının iç içe geniş olması çok büyük bir sorun mu?

Benim gorumceme kiza benziyor ama belli degil dedi doktoru
Cocuk hic gostermedi cinsiyetini
Hep yuzu ve bacak arasi kapaliydi
Dogumda kiz oldugu ogrenildi

Maalesef hıcbır bılgım yok, ınsallah saglıckla kucagınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…