- 17 Temmuz 2021
- 8.370
- 26.311
- 498
Ya benimkide doktora gittigimizde hep yatiyor oluyorBenimki de hareketsiz, dün USG de baya sarstı doktorum biraz dönsün de abisine yüzünü göstersin diye. Oğlum da böyle çok hareketsizdi karnimdayken. Dışarı çıkınca tüm bastırılmış hareket arzusunu gün yüzüne çıkardı, çıtçıtlı badiyi patikli pijamanin üstünden takiyordum, pijama siyriliyordu bacak hareketlerinden dolayı. Ama karında uyuşuk oluyor benim çocuklar, endişe ettiriyorlar.
Bana 10.haftamda %70 kiz dendiKızlar 14. Haftamdayım cimsiyet yüzde atmış kız dendi ama kesin değil kimseye söyleme dedi böyle olup değişen vardı dimi bu gruptan?? Ona göre kendimi hazırlayacağım
Bebektir büyük ihtimalle, zamanla hareketler daha benzer gelmeye başlayacak, o zaman bebek olduguna emin olursun.Ya benimkide doktora gittigimizde hep yatiyor oluyor
Cevreden hep duyuyorum zip zip ziplayanlari ama benim bebis full yatis
En son gittigimizde hani koşu yarislari baslarken kosucular pozisyon alirlar ya oyleydi omuriligini komple gorduk koscak gibi egilmisti
sonra doktor hadi amcam bi dön falan dedi yan yatti gorduk o sekilde
Ama ben birkac gundur karnima icerden birseyler carpiyormus gibi hissediyorum
Hatta dun temizlik yaptim yoruldum karnimda tekme tarzi birseyler hissettim canimi acitan birseydi
Ilk gebeligim oldugu icin de tekme miydi anlamadim tabi
Bana bacak arasını gösterdi bacakları kapalıydı çok net bişey söyleyemiyorum dedi ama sankiBana 10.haftamda %70 kiz dendi
12.haftamda erkek gibi ama bekleyelim dendi
16.haftada erkek oldugu netlesti
Bi arkadasimin 24.haftaya kadar kiz 25.haftada erkek oldugu ortaya cikti
Bi tanidiga kiz dendi dogumda erkek cikti
Yani %60 dendiyse hic kanma her an degisebiliyor
Erkegi belli eden en net seyi gordukten sonra anladik biz erkek oldugunu
Benimkide kapaliydi bacak arasiBana bacak arasını gösterdi bacakları kapalıydı çok net bişey söyleyemiyorum dedi ama sanki
Banada boş gibi geldi ama hep erkek hidsetmiştim oyüzden galiba emin olamıyorum
Smear verdim ertesi gün çıkmıştı, nasıl 2-4 ay sürüyorÖyle bir şey yok sizin dediğiniz doğru. yeni verdim 1 ay da aşağı yukarı çıkar dedi. Smear bile devlette 2-4 ay bekleyenler var.
Üni hast.de vermistim 50 gun gecmisti cikmamisti sonucSmear verdim ertesi gün çıkmıştı, nasıl 2-4 ay sürüyor
annem de şeker var maalesef ayaklarının altı üstü, bacak arkaları hep yanıyor . İnşallah senin şeker değildir canımİnşallah dediğin gibidir canım ayaklarımı kesip atasım var gece olucak diye korkuyorum cayır cayır yanıyor öncekinde de oluyordu ama son zamanlar yaza gelmişti sadece ayak değil komple yanıyordum onda balkonda esmiyor diye ağladığımı hatırlıyorum :)
Smeardi canım, ama kuzenim vardı hastanede onun etkisi var heraldeÜni hast.de vermistim 50 gun gecmisti cikmamisti sonuc
Senin verdigin smear mi suruntu mu canimo kadar cabuk cikmiyor diye biliyorum
Hee bak o olabilir canimSmeardi canım, ama kuzenim vardı hastanede onun etkisi var heralde
Bu grupta genelde erkekten kıza dönüldü. 2 kişiye kesin erkek dediler kıza döndüKızlar 14. Haftamdayım cimsiyet yüzde atmış kız dendi ama kesin değil kimseye söyleme dedi böyle olup değişen vardı dimi bu gruptan?? Ona göre kendimi hazırlayacağım
Bana da doktor gitmemi söyler gibi geliyor. Bebek büyüdükçe sıklaşıyor sanki. Nabzımı hiç ölçmedim ama nabzım normal gibi geliyor. Genel olarak normal atıyor ama ara ara 5-10 saniye hızlı hızlı atıp normale dönüyor tekrar. Kontrolüme de baya var ama artarsa önce giderim gerekirse. Sen de ihmal etme canım kalp önemliRitim bozukluğu değil ama hamilelikte yüksek nabız oluyor bende. Nabzım 120-130 Lara çıkıyor ama tansiyonum normal. İlk hamileliğimde hemşire nabzın yüksek bı kardiyolojiye git demişti ama ihmal etmiştim. Benim de gitmem lazım
Evet banada çevremdekiler şeker yüklemesini yaptırmamamı söylediler düşük yapabiliyormuş ama bu konuyla ilgili bişey bulamadım23-25. Haftalar arası şeker yüklemesi yapılıyor hamilelere. Vakti gelince doktorun söyleyecektir. Su hafta aç gel diye. Ama yaptirmama hakkın var tabi. Kimi yaptırmak istemiyor.
Kız güldürdün beni yaBenimki çok kibar sanırım narinkendini belli etmemek için uğraşıyor bu yüzden sürekli doktordayım
Doğuma kadar nasıl anlaşılmaz anlamıyorumBana 10.haftamda %70 kiz dendi
12.haftamda erkek gibi ama bekleyelim dendi
16.haftada erkek oldugu netlesti
Bi arkadasimin 24.haftaya kadar kiz 25.haftada erkek oldugu ortaya cikti
Bi tanidiga kiz dendi dogumda erkek cikti
Yani %60 dendiyse hic kanma her an degisebiliyor
Erkegi belli eden en net seyi gordukten sonra anladik biz erkek oldugunu
Canım 20. Haftaya kadar falan çok normal hareket bekleme henüz. Benim de çok az böyle pıt pıt oluyor ama ben hala bebek değildir diyorum. Daha net bişey bekliyorum. Bide internette genelde kasıklara yakın ve sağ tarafta hissedilir denmiş. Ben neredeyse hep solda hissediyorum. O yüzden bağırsak hareketi diye yorumluyorum halaKızlar doktordan çıktım hareketleri gayet iyi dedi doktor, hissetmemem normalmiş olabilirmiş
Benim gorumceme kiza benziyor ama belli degil dedi doktoruDoğuma kadar nasıl anlaşılmaz anlamıyorumBenim doktorum kesin görmezsem sonra söyleyeceğim dedi. % olarak söylemiyor. Sonra kesin kız dedi. Valla alıştırdım kendimi değişmesin artık korkuyorum bazen
Maalesef hıcbır bılgım yok, ınsallah saglıckla kucagınıza alırsınızKızlar çok üzgünüm. 16.haftada doktorum bebeğimin beyin damarlarının çok iç içe ve geniş olduğunu söyleyip perinatolojiye yönlendirdi. Dün perinatolojide muayenem oldu. Doktor beyin damarları geniş diyip amniyosentez önerdi. Aynı zamanda bebeğimin kalbinde parlaklık varmış. Amniyotentez yaptırmak istemediğime dair imza verdim. 1 ay sonra tekrar muayene olacağım. Ama dünden beri aklım çok karışık. Sanırım zekayla alakalı bir soruna yol açıyor. Çevresinde böyle bir şey duyan var mı? Beyin damarlarının iç içe geniş olması çok büyük bir sorun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?