Hiç bi belirti vermedi mi gebelik şekeri? Ben çok az kilo aldım suyum normal sınırlardaydi oğlumda o yüzden doktorum yaptırmana gerek yok demişti, oğlum da en fazla 1 hafta 10 gun önden gıdıyoduBenim de karnım aşırı büyüktü, diyete baslayinca suyumun artması normale döndü, ama dediğin gibi karnım yine de çok büyüktü, bebeğim haftasına göre kilolu gidiyordu, şekeri kontrol altına alınca kilo alımı da normale döndü. Doktorumun öngörüsü diyet yapmasaydim 4-4.5 kilo aralığında dogacakti ama şekerim düşünce 3.400 doğdu.
Eczaneden alınıyor genelde yada hastanede veriyorlarDozu doktor belirlemiyor mu ki
Ben o öğürenler arasındaydım işte. Hatta tam kusuyordum hemşire sakın kusma tekrar içmek zorunda kalırsın diyince elimle ağzımı tutup zorla yutmuştum rengim yemyeşil olmuştu. Baklava şerbeti ya sabah sabah aç karna mahvetti beniDoktor belirliyor ama söz hakkı annede bildiğim kadarıyla şeker yüklemesinde. Benim doktorum en güvenli sonucu 100 mg verdiği için ondan yapalım demişti, sonra tekrar tekrar yapmak gerekmesin diye. Yükleme esnasında öğürenler kusanlar olmuştu üniversite hastanesinde. Ben onu bile iştahlı içmiştim yadaha olsa daha içerdim yani, oglumdayken aşırı iştahım açıktı hele tatlı olan hiçbir şeye dayanamıyordum gazoz içer gibi glikoz içmiştim
Benim oğlum da önden gidiyordu ama bu yapısal da olabilir, şekerde bebek fazla kilo alabiliyormus ama çoğu bebek şeker olmadan da iri olabiliyor genetik olarak. Onda sorun yok zaten sağlıklı olduğu anlamına geliyor. Onun haricinde kesin şekerden suphelenilecek bişeyim yoktu. 30. Hafta civarı suyum faylaydi diyetisyenim buna yönelik yeni program oluşturmuştu, bı kaç haftaya suyumun artması da normale dönmüştü. Hatırladıklarım bunlar ama yükleme öncesi şekerden suphelendigimizi hatırlamıyorum. Zaten belirtiler de genelde 30. Hafta civarı başlıyor. Diyet ise yarayana kadar da bir süre geciyor tabi.Hiç bi belirti vermedi mi gebelik şekeri? Ben çok az kilo aldım suyum normal sınırlardaydi oğlumda o yüzden doktorum yaptırmana gerek yok demişti, oğlum da en fazla 1 hafta 10 gun önden gıdıyodu
Benim yanımdaki anne adayları da bana hayretler içinde bakmislardi, aç karna bı dikişte bitirmiştim, kanara olduğumu filan düşünmüş olabilirlerBen o öğürenler arasındaydım işte. Hatta tam kusuyordum hemşire sakın kusma tekrar içmek zorunda kalırsın diyince elimle ağzımı tutup zorla yutmuştum rengim yemyeşil olmuştu. Baklava şerbeti ya sabah sabah aç karna mahvetti beni
Valla dünkü gazın etkisi mi yoksa nasipte bugun mu almak vardı orası kadere girdi sanırım ama kendi adıma bende sevindimAraba büyük bir adım tabi. Büyük eşyalar en önemlisi. Ufak tefekler bi şekilde tamamlanıyor zaten. Çok iyi yapmışsın senin adına çok sevindim
Bende tatlıya çok düşkünüm ama içeceklerde tam tersi. Mesela ben kendimi bildim bileli çocuk yaştan beri çayı şekersiz içerim. Kahveyi hep şekersiz içerim nerden geldi bu özellik bilmiyorum çocuksun sen ya çocuk ne şekersiz çayıBenim yanımdaki anne adayları da bana hayretler içinde bakmislardi, aç karna bı dikişte bitirmiştim, kanara olduğumu filan düşünmüş olabilirlerama oğlumda tam bı tatlı bağımlısıydım. Utanmasam icemiyorsaniz bana verebilirsiniz dicektim yanımdakilere
Katlanabilir oyun matı ben de almayı düşünüyorum. Kış bebeği olacağı için yerden soğuk alma ihtimali yüksek, direk halının üstüne bırakamam, ama bebekleri yere yüzüstü yatırıp debelenmelerini sağlamak çok faydalı, e bir de yavaş yavaş dönmeye başladığında kanepede filan bırakamıyorsun, yere koyup bı işini hallediyorsun. O yüzden soğuk geçirmez kalın bı mat almak benim de aklımdaBirde bunu alasım var ama eşim abartma diyor alamıyorumyine hepsi buradada indirimde
Ben daha çok karnımın sağ alt tarafında hissediyorum.Kızlar bebek harrketlerını hıssedenler tam olarak nerde hıssedıyor Hareketi? Daha karna doğru çıkmadı sanırım daha asagıda bebek. O cıvarda mı hissediyorsunuz? Ben karnımda hıssettkm de bı kaç kez bebek degıldır gıbı gelıyor
Aynısını yazmıştım canımKızlar bebek harrketlerını hıssedenler tam olarak nerde hıssedıyor Hareketi? Daha karna doğru çıkmadı sanırım daha asagıda bebek. O cıvarda mı hissediyorsunuz? Ben karnımda hıssettkm de bı kaç kez bebek degıldır gıbı gelıyor
Umarım hala şansım devam ediyordurValla dünkü gazın etkisi mi yoksa nasipte bugun mu almak vardı orası kadere girdi sanırım ama kendi adıma bende sevindimumarım sende içine sinen eşyaları en uygun fiyata (her zaman olduğu gibi ) bulup alirsin
Umarım mamaya ihtiyacımız olmaz o yüzden mamayla ilgili şeylere pek bakmıyorum şimdilikKızlar yine bir indirim haberiyle geldim
Hepsi burada da premium üyelik aldıysanız kartla ödeme yapınca 269 tl. Ben bu ünü araştırmıştım yorumları çok güzeldi
Pek bi minnoş bişey bayıldımBen de bu battaniyeyi aldım çok beğendim bir tarafı müslin bir tarafı geçen aldığımıza benziyor
Eki Görüntüle 3285015 Eki Görüntüle 3285016 Eki Görüntüle 3285017
Annem yorgan serermiş yere biz küçükken. Yere bi yorgan battaniye falan atıversek olmaz mı acabaKatlanabilir oyun matı ben de almayı düşünüyorum. Kış bebeği olacağı için yerden soğuk alma ihtimali yüksek, direk halının üstüne bırakamam, ama bebekleri yere yüzüstü yatırıp debelenmelerini sağlamak çok faydalı, e bir de yavaş yavaş dönmeye başladığında kanepede filan bırakamıyorsun, yere koyup bı işini hallediyorsun. O yüzden soğuk geçirmez kalın bı mat almak benim de aklımda
Ben de alacağım canım, çift taraflı bunlar. Sadece halı olarak da düşünmemek lazım. Eğitici tarafını anlat eşineBirde bunu alasım var ama eşim abartma diyor alamıyorumyine hepsi buradada indirimde
Bu sanırım ek gıda döneminde kullanılan bir şey canım yani daha çok var seneye yaza anca lazım olurUmarım mamaya ihtiyacımız olmaz o yüzden mamayla ilgili şeylere pek bakmıyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?