2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Hiç bi belirti vermedi mi gebelik şekeri? Ben çok az kilo aldım suyum normal sınırlardaydi oğlumda o yüzden doktorum yaptırmana gerek yok demişti, oğlum da en fazla 1 hafta 10 gun önden gıdıyodu

Ben o öğürenler arasındaydım işte. Hatta tam kusuyordum hemşire sakın kusma tekrar içmek zorunda kalırsın diyince elimle ağzımı tutup zorla yutmuştum rengim yemyeşil olmuştu. Baklava şerbeti ya sabah sabah aç karna mahvetti beni

Hiç bi belirti vermedi mi gebelik şekeri? Ben çok az kilo aldım suyum normal sınırlardaydi oğlumda o yüzden doktorum yaptırmana gerek yok demişti, oğlum da en fazla 1 hafta 10 gun önden gıdıyodu
Benim oğlum da önden gidiyordu ama bu yapısal da olabilir, şekerde bebek fazla kilo alabiliyormus ama çoğu bebek şeker olmadan da iri olabiliyor genetik olarak. Onda sorun yok zaten sağlıklı olduğu anlamına geliyor. Onun haricinde kesin şekerden suphelenilecek bişeyim yoktu. 30. Hafta civarı suyum faylaydi diyetisyenim buna yönelik yeni program oluşturmuştu, bı kaç haftaya suyumun artması da normale dönmüştü. Hatırladıklarım bunlar ama yükleme öncesi şekerden suphelendigimizi hatırlamıyorum. Zaten belirtiler de genelde 30. Hafta civarı başlıyor. Diyet ise yarayana kadar da bir süre geciyor tabi.

Kızlar bebek harrketlerını hıssedenler tam olarak nerde hıssedıyor Hareketi? Daha karna doğru çıkmadı sanırım daha asagıda bebek. O cıvarda mı hissediyorsunuz? Ben karnımda hıssettkm de bı kaç kez bebek degıldır gıbı gelıyor

Benim yanımdaki anne adayları da bana hayretler içinde bakmislardi, aç karna bı dikişte bitirmiştim, kanara olduğumu filan düşünmüş olabilirler ama oğlumda tam bı tatlı bağımlısıydım. Utanmasam icemiyorsaniz bana verebilirsiniz dicektim yanımdakilere

Araba büyük bir adım tabi. Büyük eşyalar en önemlisi. Ufak tefekler bi şekilde tamamlanıyor zaten. Çok iyi yapmışsın senin adına çok sevindim
Valla dünkü gazın etkisi mi yoksa nasipte bugun mu almak vardı orası kadere girdi sanırım ama kendi adıma bende sevindim umarım sende içine sinen eşyaları en uygun fiyata (her zaman olduğu gibi ) bulup alirsin

Bende tatlıya çok düşkünüm ama içeceklerde tam tersi. Mesela ben kendimi bildim bileli çocuk yaştan beri çayı şekersiz içerim. Kahveyi hep şekersiz içerim nerden geldi bu özellik bilmiyorum çocuksun sen ya çocuk ne şekersiz çayı o yüzden böyle şekerli içecekler midemi kaldırıyor benim

Kızlar yine bir indirim haberiyle geldim
Hepsi burada da premium üyelik aldıysanız kartla ödeme yapınca 269 tl. Ben bu ünü araştırmıştım yorumları çok güzeldi

Eklentiler

• Screenshot_20230810_184924_com.pozitron.hepsiburada.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 76
Birde bunu alasım var ama eşim abartma diyor alamıyorum yine hepsi buradada indirimde
Katlanabilir oyun matı ben de almayı düşünüyorum. Kış bebeği olacağı için yerden soğuk alma ihtimali yüksek, direk halının üstüne bırakamam, ama bebekleri yere yüzüstü yatırıp debelenmelerini sağlamak çok faydalı, e bir de yavaş yavaş dönmeye başladığında kanepede filan bırakamıyorsun, yere koyup bı işini hallediyorsun. O yüzden soğuk geçirmez kalın bı mat almak benim de aklımda

Ben daha çok karnımın sağ alt tarafında hissediyorum.

Aynısını yazmıştım canımSolumda yukarılarda hissediyorum arada pıt pıt bişeyler. Sanırım bebek daha çok kasıklarda hissedilirmiş. O yüzden ben bebek değildir diyorum

Valla dünkü gazın etkisi mi yoksa nasipte bugun mu almak vardı orası kadere girdi sanırım ama kendi adıma bende sevindim umarım sende içine sinen eşyaları en uygun fiyata (her zaman olduğu gibi ) bulup alirsin
Umarım hala şansım devam ediyordur bikaç gündür bakmıyorum tutuyorum kendimi. Ekstre kesilsin de öyle alırım yine

Kızlar yine bir indirim haberiyle geldim
Hepsi burada da premium üyelik aldıysanız kartla ödeme yapınca 269 tl. Ben bu ünü araştırmıştım yorumları çok güzeldi
Umarım mamaya ihtiyacımız olmaz o yüzden mamayla ilgili şeylere pek bakmıyorum şimdilik

Annem yorgan serermiş yere biz küçükken. Yere bi yorgan battaniye falan atıversek olmaz mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…