2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Evet karın bölgesine doğru çıkmadı daha, kasık tarafında. Bebeğin hareketi değildir, tekmesini veya ellerini hissettiğin gibi evet bu diyeceksin

Ben de alacağım canım, çift taraflı bunlar. Sadece halı olarak da düşünmemek lazım. Eğitici tarafını anlat eşine
Eşim diyo ki hele bi doğsun alırız onun iş yerind sipariş veriyorum çünkü arkadaşlar görüp gülüyorlar diyo

Annem yorgan serermiş yere biz küçükken. Yere bi yorgan battaniye falan atıversek olmaz mı acaba
Ben de oğlumda yere yorgan üstüne de battaniye serdim iki kat ama üstüne basılıyor gelip geçerken. Kışın bı de yorgan yıkama derdi. E evin içinde dolanıyoruz saç oluyor kırıntı düşüyor filan apartmanda koca yorganı da silkeleyemiyorsun. En güzeli iki dakikada supurulecek katlanip oda oda gezdirilecek bı halı tarzı bı mat. Onun üstüne de oyuncaklı bı oyun minderi, koy yere debelensin dursun

hak verdim şimdi
Geçen bebek bezi yollamıştım ağır diye kendi işyerime söylemedim. adamlar hiç paketlememiş öylece göndermiş iki paket bezi kocaman molfix yazıyordı üzerinde. Eve çöp poşeti ile getirmişti artık diyoki paketlemesi düzgün olmayanları bana gönderme

Ben 18+3 iken hissetmeye başladım, 18+6yız bugün ve maşallahı vardışardan da gözüküyor pıtlarımız göbek deliğinin altında benim 4 parmak kadar aşağısında kalıyor. Ben hiç hissetmemiştim ya da anlamadım bilmiyorum ama ilk tekme efsaneydi ayırt ediliyor

Yaa yazık adama
Valla çok komikti bende baya gülmüştüm burada kargolar sıkıntı eve söylesem adamlar rastgele biryere atıp kargoyu gidiyorlar şaka gibiler. Bi ara hamile yastığı aldım fırına bırakmışlar fırıncı da un çuvallarının yanına bırakmış kocaman olunca kargoyu. Eve bi getirdi eşim heryeri un pantolonu falan tabi yastıkta un olmuştu

Yhaaa Darısı başımızaaaaa

Amaaann

Kızlar bu üründen yada benzerinden kullanan var mı almak gerekiyor mu yoksa gereksiz bir şey mi yardımınıza ihtiyacım var

Eklentiler

• Screenshot_20230810_220132_trendyol.com.webp
    13 KB · Görüntüleme: 58
Buna çok güldüm

biraz üzüldüm şimdi haline, erkek muhabbetlerini biliyorum. Gömüyorlardır şimdi onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…