Yeğenime kullandık. Olabilir de olmayabilir de. Ben ayakları kundaklamayı düşünmüyorum alacağım bundan o yüzden. Normal kundak, müslinlerle de olur da, canım almak istiyor
Kızlar bebek harrketlerını hıssedenler tam olarak nerde hıssedıyor Hareketi? Daha karna doğru çıkmadı sanırım daha asagıda bebek. O cıvarda mı hissediyorsunuz? Ben karnımda hıssettkm de bı kaç kez bebek degıldır gıbı gelıyor
Benimde kaşık bölgemde hissettim, 16 haftamın sonuna doğruydu. Hatta üç defa vurdu yada döndü yada tekme attı bilmiyorum. Çok özeldi. Eşime de gel gel dedim, o bile hissetti
Benimde kaşık bölgemde hissettim, 16 haftamın sonuna doğruydu. Hatta üç defa vurdu yada döndü yada tekme attı bilmiyorum. Çok özeldi. Eşime de gel gel dedim, o bile hissetti
Hastane çıkışı almamış olanlar şu ürünü çok beğendim, hem kış mevsimine uygun, hem patiksiz olduğu için küçük gelirse bacaklardan gererse derdi yok, hem de kurbağa yatışına uygun olsun diye dizlerden büzgülü yapmışlar tasarımı. Hastane çıkışı almayı düşünmüyordum ama bunu görünce zamlanmadan almaya karar verdim. Boydan olur mu kucuk gelir mi bacaklarini rahatla acabilir mi diye dertlenmem.
İki hamileliğimde de yoğun bulantılarım oldu ama bunda yatak döşek hasta gibi yattım 5. Haftada itibaren, bulantılardan gözümü açamadım. Bence bulantinin cinsiyetle hiç bı ilgisi yok. Tamamen anne ile ilgili bir durum. Yas ilerledikçe bünye biraz daha zayıflıyor ikinciler daha da zor geçiyor, bir de annenin migreni reflusu vs olması bulantı olayını etkiliyor. Ama cinsiyetle ilgili değil bence, çevremde kız bebek bekleyenlerden çok daha fazla bulantım oldu.
Bana bacak arasını gösterdi bacakları kapalıydı çok net bişey söyleyemiyorum dedi ama sanki
Banada boş gibi geldi ama hep erkek hidsetmiştim oyüzden galiba emin olamıyorum
Kızlar yine bir indirim haberiyle geldim
Hepsi burada da premium üyelik aldıysanız kartla ödeme yapınca 269 tl. Ben bu ünü araştırmıştım yorumları çok güzeldi
Bu harika bi şey, düşünem kaçırmasın kızım 3 yaşında hala tam randımanlı kullanıyoruz öyle diyeyim yolculuklarda, parkta bahçede her an kurtarıcı ek gıdaya başladıktan sonra.
Benimde 14. Haftada %90 kız dedi net olarak 16.haftada belli olur 10’luk yanılma payı bırakıyorum dedi yarın randevum var tam 16 haftalığız yarın net olarak belli olur inşallah seninde %100 dediğine göre emin demekki doktorun çünkü emin olmasalar hep bir 10’luk 30’luk yanılma payı bırakıyorlar ama değişen yokmu illaki var Allah gönlüne göre verir inşallah
Benimde 14. Haftada %90 kız dedi net olarak 16.haftada belli olur 10’luk yanılma payı bırakıyorum dedi yarın randevum var tam 16 haftalığız yarın net olarak belli olur inşallah seninde %100 dediğine göre emin demekki doktorun çünkü emin olmasalar hep bir 10’luk 30’luk yanılma payı bırakıyorlar ama değişen yokmu illaki var Allah gönlüne göre verir inşallah