2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Hastane cıkısı kaç tane alsak ıyıdır?

Canim yigenimin ismide kerem ali onlarda kerem mi olsun te diye dusunuyorlardi bir hocaya daniştilar kerem tek olmasin yanina yumusak bir isim ekleyin ali mesela yumusak bir isim dedi kerem ali oldu o sekilde masallah cok akilli cok hareketli tatliş bir bebek oldu sizede belki fikir olur

Bu eksi yiyorsan kiz tatli yiyorsan erkek olayi tamamen yalan yahu
Kac gundur canim tursu vs cekiyor
Zeytinyagina 1 tam limon sıkıp ekmek baniyorum falan
Tatli abur cubur vs aklima bile gelmiyor

Allah bagislasin canim ben kullanilacaksa 2 isim koymayi mantikli buluyorum
Yani kerem ali diye sesleneceksek o ismi koymaliyiz
Yine kerem diyeceksek ali kimlikte kalacaksa cocuga sinavlarda is hayatinda okul hayatinda yük olur diye dusundum
Hatta anket bile actim bunun icin
En son Kerem'de karar kildik
Vatana millete hayirli evlatlar olurlar inşallah

Cok sevindim canim kesinlesmesine ben biraz geriden okuyorum mesajlari musait oldukca da o kisma gelememisim

Doktorunuz ne diyor duruma?
Genelde 2li test normal cikarsa 3lu test yapmiyorlar ama
Aslında 3 lü test yaptırmayacaktım gerek yok demişti ama rutin kontrol için gittim 3 lü de yapalım istersen dedi tamam dedim şu an nipt önerdi çok yüksek risk diyemem ama emin olmak için yapılabilir dedi. UE3 seviyesi düşük çıkmış o yüzden 10000 den 650 lere düşmüş ihtimal

Kızlar közlenmiş patlıcan biber vs yıyebılıyor muyuz ya toksik şey oluşturuyor mu?

Ben hamilelikte inanılmaz muza düştüm, hayatımda yemediğim kadar muz yiyorum çok ilginç

Canım bana doktor 3lü testin doğruluk oranı %60 demişti. Bu kadar düşük oranlı bir test için hiç canını sıkma. Eğer kötü olduysan içim rahatlasın diyorsan nipt yaptırabilirsin ama dediğim gibi testin yanılma payı çok çok yüksek

İnşallah guzel sonuclar alirsiniz

Hastane cıkısı kaç tane alsak ıyıdır?
Ben 1 takım alicam onu da almicaktim ama bu takım kullanışlı geldi bana. 1-3 ay ikili takımlar alıcam yenidoğan döneminde giydirmek için. Hastane çıkışları adı üstünde hastaneden çıkarken giydiriyorsun eve gidiyorsun bir kaç güne hop büyüyor bebek ama hastanede giydirmek için 2-3 takım yanında olmalı en az.

Aa tamam 1-3 ay takımlar alayım ben de o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…