2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Aksı gıbı ne yasaksa asırı yemek istiyorum ama tutuyorum kendımı sucuktur fast fooddur köz sebzeler hatta suşi bile slhdkdkdjd
Canım bu arada ben herşeyi sürekli tekrarlamamak ile birlikte yiyorum. Sushi değilde, kimbap yapabilirsin içine sevdiğin şeyleri koyarsın hem tadı daha güzel oluyor. Ben sucukları çok pişirip arada yiyorum. Doktorum hergün yemediğin sürece midyenin bile zararı olmaz dedi. Bu arada 2 haftada bir fast food yiyorum

Somon pişirerek mayonez turşu ile kimbap yapayım barı harıka fıkır oldu teşekkürler bu arada profildeki kediş senin miiii

Ben de maalesef bazen sosyal medyada goruyorum herseyı yıyor hamıleler pızzalar hambjrgerler kızartmalar vs vs bi cesaret azck yıyorum ama pişman da oluyorum skjddjdjk
Bi kadin vardi butun aburcuburlari yiyordu
Cesit cesit jelibon cips kraker renkli drajeler vs
Ben gecen gun canim metro cekti yedim sonra da pisman oldum ama bayadir abur cubur yemiyordum o yuzden cok dert etmedim

Bi kadin vardi butun aburcuburlari yiyordu
Cesit cesit jelibon cips kraker renkli drajeler vs
Ben gecen gun canim metro cekti yedim sonra da pisman oldum ama bayadir abur cubur yemiyordum o yuzden cok dert etmedim
Aynen ya aynı kadın mı bılmıyorum ful şarkuterı urunlu dev pizzayı mayonezler ketcaplar yanında kola patates kızartması ve nerdeyse her gün benzer sekılde yiyor arada yıyınce dert degıldr metro fılan ama bazı şeyler baya toksık madde uretıp beyın sıstemını etkılıypr vs diyorlar ondan korkuyorum çünkü Başak burcu olmak

Sarisin bi kadindi benim gordugum
Ay basak esimin de burcu ve bence lohusaligi da o yasayacak gibi

Yiaaaaaa kıyamammmmbende de ıkı tane var kedisız ev dusunemıyorummm kumlarını sen temizlemıyorsun dimi? Doktorum asla elleme dedi de bana kumlarını
Öğrendiğimizden beri eşim temizliyor. Ama o dediğimiz toksoplazma sanırım aşısı olmayan ve evde yaşamayan kediler de oluyormuş. Biz yine de önlem alalım

Öğrendiğimizden beri eşim temizliyor. Ama o dediğimiz toksoplazma sanırım aşısı olmayan ve evde yaşamayan kediler de oluyormuş. Biz yine de önlem alalım
Benım oglum da 3 yasında teyzesı, toksplazma gecırmemısım, annemin de besledıgı kedılerı var yayla evınde uzun Yıllardır bakıyor, aşıları bıle yok. Ona ragmen gecırmemısım temızlık hıjyene dıkkat ettıkten sonra sorun olmuyor.. Kumu da esım temızlıyor, gebelık oncesı sırayla temızlıyorduk, sımdı tamamen onda

Kizlar ya az once benden birsey akti mutfagi topluyordum
Kostum baktim beyaz akinti
Ama hani regl olunca birden akinti iner ya oyle bi histi
Hala geliyor beyaz akinti
Koku kasinti falan yok

Kızlar dünden beri karnım ağrıyor, adet ağrısı gibi ağrım var tabii akıntı da eşlik ediyor aktığını hissediyorum sürekli lavaboya gidiyorum bir şey var mı diye. Yaşayan var mı? Normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…