2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Aynı şeyi yaşıyorum ben de ağrıda var
Ay pespese yazmisiz resmen
Ben sabah uyandim esimi yolcu edip tekrar yattim saga sola donunce karnim acidi bi rahat edemedim
Agri yok ama birden şılp diye birseyin aktigini hissetmek kotu
Ellerim de bulasikti mutfaktaydim nasil elimi yikadim kuruladim wcye kostum bilmiyorum

Benim de birkaç gündür belimde kasıklarımda adet ağrısı gibi oluyor. İki gün önce tahlil verdim kum döküyorum ben ona bağlıyorum . Bide sabah ilk kalkınca mesela birden akıntım geliyor beyaz. Gün içinde de çok sık geliyor. Akıntının fotoğrafını çekip doktora gösterdim normal dedi. Adet ağrısı gibi ağrıda ben kumdan oluyor diye düşündüm ama belki de rahim genişlemesidir bugün belimde de var ama

Kumdan değildir muhtemelen aynı durum bende de var çünkü ben de rahim genişlemesine bağladım ama yine içim rahat etmedi

Adet donemin mi canım o dönemlerde yaşıyorum ben dedim regl oldum kesin gidiyorum yok beyaz akinti sadece

Kızlar çocuuğumun 15 haftalık fotosu dün uyuyordu burada oturuyor mu ayakta mı sanki gözleri açık gibi

Eklentiler

• E5E0D557-BAAB-4CD0-B9C7-421661AC394F.webp
    14 KB · Görüntüleme: 84
Somon pişirerek mayonez turşu ile kimbap yapayım barı harıka fıkır oldu teşekkürler bu arada profildeki kediş senin miiii
Hamilelikte mayonez yasak ama canım. Çiğ yumurtadan olduğu için mayonezsiz yersen daha iyi olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…