2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ev yapımı mayonez yasak aslında. Paketli mayonezlerin üstünde de pastörize yumurta yazıyor zaten onlar riskli değil. Aynı şekilde burger kingin mayonezinde de pastörize yumurtadandır yazıyor. Pastörize ürünlerde risk olmuyor. Ancak ben cesaret edip yiyemedim. Bir kere bilmeden makarna salatasında yemiştim 5haftalıkken falan. Sonrasında yememeye çalışıyorum ama sorun olacağını da sanmıyorum

Hamilelikte mayonez yasak ama canım. Çiğ yumurtadan olduğu için mayonezsiz yersen daha iyi olur .

Aa ben yedim patatese sıkıp ketcap esliginde falan

Eşim gelecek eylülün 10 gibi, beraber gitmek istiyorum. Yoksa daha önce de gidebilirim. Geç olmaz inşallah ya
Yok gec degil
Bence tam zamanlari
Hatta doktorum gecen hafta bana dedi ki 1 ay sonra ultrason var ama ben burdan bakarak bile gorebiliyorum az cok zaten bak bu kalp bu karaciger bu bobrekler herseyi gosterdi:) yine de yapilmasi gereken birsey tabiki vs dedi
21 hafta ideal bence

Sağlıklı sonuçlarla gelelim hepimiz

Biraz daha merak et istemiş annesi Ben de beklicem bu defa detaylıdan sonra gidicem bekleyebilir miyim bilmiyorum ama iki ayrı tatile gidicez detaylı öncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…