Biraz daha merak et istemiş annesi Ben de beklicem bu defa detaylıdan sonra gidicem bekleyebilir miyim bilmiyorum ama iki ayrı tatile gidicez detaylı öncesi
Benim iç karnım da küçük, abisinin kafası yamuk doğmuştu içerde çok sıkışmıştı. 1 senede anca düzeldi, duzelmese çocuk nörolojiye götürecektim bu da abisi gibi uzun doğacak sanırım.
Aaa bilmiyordum.Teşekkürler
Doktora sormuştum aslında ölçüyorum hemen dedi ama araya başka sòz karıştı öğrenememiştim.Baktım şimdi FL 2,84. 7 ile çarpınca 19,88 cm çıkıyor.
Doktora sormuştum aslında ölçüyorum hemen dedi ama araya başka sòz karıştı öğrenememiştim.Baktım şimdi FL 2,84. 7 ile çarpınca 19,88 cm çıkıyor.
Kızlar bebişler kış bebeği olacak ya battaniye yorgan vs nasıl almamız lazım. Ben e bebekten aldım bir iki tane birde hamurdan almıştım kaç tane almak gerekiyor yorganım hiç yok mesela bilenler beni aydınlatabilir mi
Kızlar bebişler kış bebeği olacak ya battaniye yorgan vs nasıl almamız lazım. Ben e bebekten aldım bir iki tane birde hamurdan almıştım kaç tane almak gerekiyor yorganım hiç yok mesela bilenler beni aydınlatabilir mi
Yorgan kullanmamıştım ben, bı tane peluş battaniye, bı tane nohut battaniye bı tane de yün battaniye almıştım. Evde en çok yün battaniyeyi kullanmıştık, onun haricinde ince penye battaniyeler de çok kullandık iki üç tane de onlardan vardı. Gündüzleri ev güneş aldığı icin onlardan ortuyordum üzerine
Annem yün yorgan yapacak, ben 1 tane işledim puffy battaniye. 1 tane de yün iplerle işleyeceğim. 1 tane hazır aldık. Bir kaç tane de pamuk battaniye alacağım. Yaz için de müslin alacağız . Bu şekilde
Kızlar Benimde 16+5 de 188 Gr çıktı bebiş, boyunu söylemedi.Kilosuna göre bir kaç gün önde gidiyor.Fl ile 7 yi çarpınca 17 cm çıkıyor tabi ne kadar doğru oluyor bilmiyorum
Boylara hiç takılmayın. Yeğenim doğduğunda yarım kol kadar bile değildi, biz dedik minyon bir şey olacak. Şimdi maşallah yaşıtlarından uzun. Babası 1.90 boyunda ona çekti
Kızlar Benimde 16+5 de 188 Gr çıktı bebiş, boyunu söylemedi.Kilosuna göre bir kaç gün önde gidiyor.Fl ile 7 yi çarpınca 17 cm çıkıyor tabi ne kadar doğru oluyor bilmiyorum