2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Boylara hiç takılmayın. Yeğenim doğduğunda yarım kol kadar bile değildi, biz dedik minyon bir şey olacak. Şimdi maşallah yaşıtlarından uzun. Babası 1.90 boyunda ona çekti
Kilo da aynı şekilde, doğduktan sonra değişiyor, grupta daha zayıf doğan bebekler çok kısa sürede açığı kapatmıştı, oğlum ideal kiloda doğmuştu mesela ama doğumdan sonra çok kilo almıyordu. Arkadaşların bebekleri 1-1.5 kilo aralığında alırken oğlum ilk aylar zorla 800 Gr alıyordu anne karnındaki boy kilo sadece gelişiminin yolunda olup olmadığını gösteriyor, bebeğin gelecekteki yapısı hakkında fikir vermiyor

Aynen öyle. O yüzden doktorunuz iyi diyorsa, mutlu olun ve başka bir şey düşünmeyin. Herkesin aynı olacak diye bir şey yok

Aynen öyle ben çok tombiş bir bebekmişim büyüdükçe zayıf birine dönüşmüşüm

Aynen öyle ben çok tombiş bir bebekmişim büyüdükçe zayıf birine dönüşmüşüm
Ben de 4.5 kilo doğmuşum ve çok uzunmusum, beni sakat sandıkları için çapa tıp fakültesine sevketmisler. O kadar uzunmusum ki içerde sıkıştığım için ellerim bileklerden kollarıma, ayaklarım da bacaklarıma yapışık doğmuşum o zamanlar tabi ayrintili USG, fetal DNA testleri de yok, doktorlar bile engelli sanmış beni, şimdi boyum 1.63

Kızlar hepsi buradada yoyko ürünlerinde yüzde 20 indirim var ihtiyacı olan bakabilir

Neeeeğ asla aklıma bile gelmedi bu ya ( neyseki pek tuketmedim ama şimdi hiç yemem artık ay çok sagol canım
Canim mesajlarin devamini okumadin mi ev yapimi riskliymis
Markettekiler pastorize sorun yok yani
Yinede yazayim da mayonez kutusuna bile ellemezsin yoksa sen simdi

Hahaha şimdi yavaş yavaş okuyordum mesajları oh beeee rahatladim yoksa bu gece de buna takacaktim kafayı kuzummmm sagol

Neeeeğ asla aklıma bile gelmedi bu ya ( neyseki pek tuketmedim ama şimdi hiç yemem artık ay çok sagol canım
Ya arada tüketilen nadir rakamlar önemli değil önemli olan günlük hayatımızdan çıkarmak. Benim canım geçen çok çekti ranch sos. Dayanamadım ilk kez patates kızartıp bana bana yedim ona. Ama 18. Haftamdayım 1 kez yaptım bunu. Doğuma kadar olan süreçte 1 kere daha yesem tamamdır. Kokoreç de yemiyorsunuz değil mi?

Aşırı canım istiyor ama temiz bir yer bilmiyorum. Doğumdan sonra artık

Doktor bana uzak dur dedi özellikle ama siz bilirsiniz şimdi bişey diyemem ben bildiğimi ve duyduğumu aktarıyorum yine de çok abartmayın en azından, şey dermişim mayonez mayonezdir işte uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…