2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Bende kabin boy almak istiyorum canım ama onların da çogu pusete uygun değil bir yaş sonrası bebişlere göre gibi. Hafif ve pusetli birşey bulursam direk onu alcam zaten benimde amacım o

Gerçekten mi ağrı olmadğı için mi alttan muayene etmemişler. Doğumun nasıl oldu kolay oldu mu?
Evet canim gram sancim yoktu. Sadece bebek hareketsiz diye gittim. Cok kolay oldu dogumhaneye girmemle cikmam bir oldu diyebilirim. Suni sanci verdiler suyumu actilar ve bebegi asagi ittirdiler karnimin ust tarafindan. Acilma tamamlandi 15 dk falan surmustur dogdu.Sonra dikis vs yarim saat sonra odamdaydim :)

Bir de mide bulantısı hatta kusma oluyor çoğu kadında. Bende ve iki kız kardeşim de kusmuştuk doğumdan önce. Ben aynı gün doğum yapmıştım kız kardeşim de ertesi gün.
Bunu da ilk gebeligimde yasadim 32 haftalik dogdu sancim vardi tabi o zaman

Çenem düştü benim bugün farkettiniz mi?

Yürüdüğümde rahatlıyorum sadece suanlik

2 yaşına kadar falan idare edersiniz canım belki ama sonrası için zor gerçekten. Ben de şimdilik ayrı bebek odası yapmıyorum. Sadece eşyalarını falan koyarım ama yatağını ayırmam

Allah kolaylik versin canim.Hamileyken ne zor olur tasinmak. Umarim yardim eden birileri vardir
Ben de girmedim detayliya 19 unda randevum
Çok şükür annemle ablam yardım ediyor canım ama yine de benim oturmam da mümkün değil. Eşyaların yerini ben biliyorum sonuçta. Belim baya ağrıyor artık ama bitirdik sayılır inşallah güzel haberler getiririz detaylıdan

Bu haftalarda normal sanırım canım ama yine de daha güçlü hissetmek istiyor insan sürekli senin ayrıntılı gelmiş ya ne kadar heyecanlısındır şimdi. İnşallah güzel haberler getirirsin bize

Kolay gelsin ben de 15 ine detaylıya gireceğim. Tetanoz aşısını ben olmadım daha detaylıya bir gireyim dr sorayım öyle olayım aşıyı diye düşünüyorum.
Baya varmışız daha detaylıya girmeyen. Ben uzun zamandır aktif olmayınca herhalde herkes bitirmiştir dedim inşallah güzel haberler getiririz bebişlerden

Nasıl ya 7 cm açılmış ve ağrı yok mu millet saatlerce kivraniyor aciklik 7ye gelmiyor ya

Bende kabin boy almak istiyorum canım ama onların da çogu pusete uygun değil bir yaş sonrası bebişlere göre gibi. Hafif ve pusetli birşey bulursam direk onu alcam zaten benimde amacım o
Ya ben daha pusetli nedir kabin nedir baston nedir onu bile cozemedim sadece hafif ve kullanisli olmasını istiyorum ne tip almaliyim?

Hadi gelmiş geçmiş olsun inşallah. Taşınma başlı başına zor bir de hamileyken Allah kolaylık versin. Bundan sonra dinlendirin baya. Benim de detaylı 19unda. Güzel haberlerle cikarız inşallah.

Bende henüz detayliya girmedim . Ama iki önce doktora gittim neyse ki herşey yolunda dedi . 22.haftalara bırakacağım detayliyi . Size kolay gelsin tekrardan . Ev taşıma diyince tüylerim ürperiyor benim de taşınmam gerekebilir ev sahibimden dolayı ...

Günaydın kizlar, nasılsınız ?
Daha önce yazdım ama sanırım uzun uzun yazdığım için o kısım görülmedi
Sormak istediğim bir konu var . Ben iki gün önce doktora gittim . Kendi doktorum izindeydi .Bana biz tetanozu aşısını önce karma aşı şeklinde olan versiyonunu öneriyoruz . ( difteri,boğmaca şeklinde) bebeğe geçen antikorlar sayesinde bebeği de koruyor dedi . ( devlet karşılamıyormus ) 24.hafta bitmeden de tetanoz 2.doz aşısını oluyorsunuz dedi .Bu şekilde bir uygulama yaptıran var mı ? Benim hiç bir fikrim olmadığı için kafam karıştı ve yaptırmadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…