- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Bende kabin boy almak istiyorum canım ama onların da çogu pusete uygun değil bir yaş sonrası bebişlere göre gibi. Hafif ve pusetli birşey bulursam direk onu alcam zaten benimde amacım oBen en çok o konuda zorlandım, oğlum dogdunda en üst katta oturuyorduk ve asansör yoktu, seminere gidip geliyorduk ve bizim bebek arabası travel sistemdi, aşağıda bırakamıyorum çalınma riskine karşın. Kucağımda oğlum, elimde port bebe önce bı posta onlari eve çıkarıp koştur koştur aşağı inip bebek arabasının iskeletini alıyordum. Ay ne günlerdi, şimdiki aklımla herkese kabin boy tavsiye ederim eğer bagajı küçükse, evi yüksek katta ve asansörü yoksa.
Bak bunu ilk kez duydumBir de mide bulantısı hatta kusma oluyor çoğu kadında. Bende ve iki kız kardeşim de kusmuştuk doğumdan önce. Ben aynı gün doğum yapmıştım kız kardeşim de ertesi gün.
Evet canim gram sancim yoktu. Sadece bebek hareketsiz diye gittim. Cok kolay oldu dogumhaneye girmemle cikmam bir oldu diyebilirim. Suni sanci verdiler suyumu actilar ve bebegi asagi ittirdiler karnimin ust tarafindan. Acilma tamamlandi 15 dk falan surmustur dogdu.Sonra dikis vs yarim saat sonra odamdaydim :)Gerçekten miağrı olmadğı için mi alttan muayene etmemişler. Doğumun nasıl oldu kolay oldu mu?
Kabin tipi olanların da pusetli olanları çok pahalı malesefBende kabin boy almak istiyorum canım ama onların da çogu pusete uygun değil bir yaş sonrası bebişlere göre gibi. Hafif ve pusetli birşey bulursam direk onu alcam zaten benimde amacım o
Bunu da ilk gebeligimde yasadim 32 haftalik dogdu sancim vardi tabi o zamanBir de mide bulantısı hatta kusma oluyor çoğu kadında. Bende ve iki kız kardeşim de kusmuştuk doğumdan önce. Ben aynı gün doğum yapmıştım kız kardeşim de ertesi gün.
Benim sat 20 Nisan. 25 Ocak gosteriyor tahmini doğum tarihini ama sezaryen olacağı için bı 10 gün erken olur muhtemelen dogumİnşallah canım. Herşey yolunda olsun inşallah. Bizim haftamız da hemen hemen aynı senin sat ne zamandı? Benim 22 nisan.
Yürüdüğümde rahatlıyorum sadece suanlikBenim ki henüz problem aşamasında değil ama hamilelik öncesine göre çok sık yaşıyorum, hep gaz doluymuşum gibi, şimdilik ağrı falan yapmıyor ama ilerleyen haftalarda büyük ihtimal sıkıntı yaşarım
2 yaşına kadar falan idare edersiniz canım belki ama sonrası için zor gerçekten. Ben de şimdilik ayrı bebek odası yapmıyorum. Sadece eşyalarını falan koyarım ama yatağını ayırmambiz de bir oda bir salom evde yaşıyoruz aslında ben de tasınmak istiyorum bebeğe bir oda şart diye eşimle bunun tartışmasındayız bir kere odaya beşik sığmayacak bebek olan evde hergün çamaşır neredeyse yıkanır salonda bebekle nasıl kuruturuz ana kucagı mama sandelyesi kızlar sizce sığma şansımız var mı eşim de çok cimri parasına kıyıp şimdi tasınmaz 3 ümüz imkansız dedim doğumda annem gelse bir de ya da yardımcı ooooo eve nasıl sığarız(
Çok şükür annemle ablam yardım ediyor canım ama yine de benim oturmam da mümkün değil. Eşyaların yerini ben biliyorum sonuçta. Belim baya ağrıyor artık ama bitirdik sayılırAllah kolaylik versin canim.Hamileyken ne zor olur tasinmak. Umarim yardim eden birileri vardir
Ben de girmedim detayliya 19 unda randevum
Bu haftalarda normal sanırım canım ama yine de daha güçlü hissetmek istiyor insan sürekliTek değilsin canım daha detaylıya gitmeyenimiz varbende pazartesi tetenoza gitcem salıda ayrıntılı bakalım az kaldı bende birkaç gündür çok hareket hissediyordum bugün az normal demek hepimizde aynı oluyor genelde.
Baya varmışız daha detaylıya girmeyen. Ben uzun zamandır aktif olmayınca herhalde herkes bitirmiştir dedimKolay gelsin ben de 15 ine detaylıya gireceğim. Tetanoz aşısını ben olmadım daha detaylıya bir gireyim dr sorayım öyle olayım aşıyı diye düşünüyorum.
Sağlıkla geçsinBu arada ayrıntılı ultrasonum 19 unda kizlar litfen beni de merak eder misiniz
Nasıl ya 7 cm açılmış ve ağrı yok muhamilelikte evham iyidir ama hereketlerinden evhamlanmak icin henüz erken. İkinci Gebeligimde 37 haftamdayim bir sabah kalktim bebekte hareket yok. Yedim ictim yattim dürttum yok. Ogleye kadar bekledim yine yok. Aldi beni bir panik hemen esimi aradim isten geldi gittik acile. Dr ultrasonla bakti normal.Hemsire nstye bagladi sanci yok. Kalp atislari normal. Neyse sonra Dr hastanede ama sanirim dinlenmeye cekilmisti odasina. Hemsire aradi doktoru taburcu ediyorum diye. Dr dedi bir de alttan muayene et gönder. Kiz muayene etti "abla sen doğuruyorsun 7 cm aciklik var" dedi ben tabi şok hemen doğum haneye gönderdiler beni ve mutlu son
Ya ben daha pusetli nedir kabin nedir baston nedir onu bile cozemedim sadece hafif ve kullanisli olmasını istiyorum ne tip almaliyim?Bende kabin boy almak istiyorum canım ama onların da çogu pusete uygun değil bir yaş sonrası bebişlere göre gibi. Hafif ve pusetli birşey bulursam direk onu alcam zaten benimde amacım o
Hadi gelmiş geçmiş olsun inşallah. Taşınma başlı başına zor bir de hamileyken Allah kolaylık versin. Bundan sonra dinlendirin baya. Benim de detaylı 19unda. Güzel haberlerle cikarız inşallah.Kızlar bayadır yazamadım malum taşınma durumları. Yukarıda mesajlarınızı okudum hepinize çok teşekkür ederimÖzet geçeyim bende ne olup bitti Detaylıya girmeyen bi ben kaldım herhalde. 20 eylüle gün vermişlerdi üniversitede. 22+4 olacağım o zaman. İyice büyümüş olacak inşallah En son 10 gün önce muayene oldum bebişim iyiydi. Hastanede fetal eko baktılar kalbi de güzeldi miniğimin. Tetanoz aşımı oldum Salı günü. Hiç bir ağrı sızı yapmadı bende. Ev taşırken mahvolurdum yoksa çok şükür sorun olmadı Bebeğimin hareketlerini de hissediyorum ama hala pıtırtıdan ibaret aslında daha önceden beri hissediyordum ama solda olduğu için bebek hareketi değil diye düşünmüştüm. Sağlık ocağındaki ebe ayakları oradadır deyince emin oldum. Benim kız solda kıpraşıyor hep gün içinde baya yoruluyorum malum. İlk taşındığımız gün hareketleri duymayınca paniklemiştim ama sonraki sabah hissettim yine çok şükür. Sadece uzandığımda hissediyorum o da her zaman değil. Sanırım normal bu haftalarda. Gelişmeler bende bu şekilde
Bende henüz detayliya girmedim . Ama iki önce doktora gittim neyse ki herşey yolunda dedi . 22.haftalara bırakacağım detayliyi . Size kolay gelsin tekrardan . Ev taşıma diyince tüylerim ürperiyor benim de taşınmam gerekebilir ev sahibimden dolayı ...Kızlar bayadır yazamadım malum taşınma durumları. Yukarıda mesajlarınızı okudum hepinize çok teşekkür ederimÖzet geçeyim bende ne olup bitti Detaylıya girmeyen bi ben kaldım herhalde. 20 eylüle gün vermişlerdi üniversitede. 22+4 olacağım o zaman. İyice büyümüş olacak inşallah En son 10 gün önce muayene oldum bebişim iyiydi. Hastanede fetal eko baktılar kalbi de güzeldi miniğimin. Tetanoz aşımı oldum Salı günü. Hiç bir ağrı sızı yapmadı bende. Ev taşırken mahvolurdum yoksa çok şükür sorun olmadı Bebeğimin hareketlerini de hissediyorum ama hala pıtırtıdan ibaret aslında daha önceden beri hissediyordum ama solda olduğu için bebek hareketi değil diye düşünmüştüm. Sağlık ocağındaki ebe ayakları oradadır deyince emin oldum. Benim kız solda kıpraşıyor hep gün içinde baya yoruluyorum malum. İlk taşındığımız gün hareketleri duymayınca paniklemiştim ama sonraki sabah hissettim yine çok şükür. Sadece uzandığımda hissediyorum o da her zaman değil. Sanırım normal bu haftalarda. Gelişmeler bende bu şekilde
Kanzın x go travel sistem bebek arabasını aldık canım bizKızlar bebek arabası olarak hangi marka ve modeli aldınız bizimle de paylaşsanız fikir olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?