2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Biberon olarak e bebeğin ürünü baby plus kullandık ama bi hafta kadar sonra sütüm geldi bidaha kullanmadım, okula başlayınca sütümü sagdim bıraktım onla verdi annem sıkıntı yaşamadık. Emzik ve göğüs pompası olarak mamajoo aldım ikisinden de memnunum, çalıştığım için göğüs pompasıni elektrikli aldım emisi güzel ama elbette bebeğin emdiği kadar çıkmaz süt pompayla

Merhaba kızlar nasılsınız, pazartesi günü tetenoz aşımı oldum ağrı ve başka yan etki olmadı. Salı günü ayrıntılı ultrasona girdim plesanta ve kanama alanı sorumum vardı çok şükür ikiside düzelmiş kanama alanı hiç görülmedi plesantada yukarı çıkmış dedi bebekte sağlıklı elhamdülillah. rabbim hepimize sağlıklı haberler duymayı ve vaktinde sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Elektrikli göğüs pompasini ikili mi almak lazim peki tekli ve ikili arasinda büyük fark oluyor mu

Ayy canım çok sevindim çok şükür hadi gözün aydın bende seni merak ediyordum naptın diye, cok sevindim valla duzelmesine

Merhaba bende biberon philips avent aldım kolik biberon olandan. Pompa olarakda çiftliye gerek yok dedi doğum yapan arkadaşlarım tekli elektrikli alacağım

Merhaba bende biberon philips avent aldım kolik biberon olandan. Pompa olarakda çiftliye gerek yok dedi doğum yapan arkadaşlarım tekli elektrikli alacağım
Eski pompam ciftliydi, ama ben hep tekli kullandım hep, çiftli çalıştırınca verim düşüyor biraz, tekli daha çok süt cikiyordu, bu bebeğimde tekli alicam direk ben de.

kizlar seker yukleme testi yaptirdiniz mi yaptiracak misiniz? ben cok kararisizim.. bi taraftan bi kac gundur sekerim dusuk gibi hissediyorum agzim kuruyor vs bilemedim ne yapsamm

Ayy hadi gözün aydın canım maşallah herkesin iyi haberleri geliyor yavaş yavaş s ne güzel

kizlar seker yukleme testi yaptirdiniz mi yaptiracak misiniz? ben cok kararisizim.. bi taraftan bi kac gundur sekerim dusuk gibi hissediyorum agzim kuruyor vs bilemedim ne yapsamm
Benim haftaya cuma kontrolüm var doktorum isterse yaptıracağım aslında hiç yaptırmak istemiyorum

Doktorum oğlumda yaptırmamışti 24 haftaya kadar 3 kilo almıştım, ama bunda 20 haftanın içindeyim şimdiden aldım 3 kilo, belki yaptırır,yaptır derse yaptırırım

Ben ilk gebeliğimde epey araştırıp hepsini aldım; avent biberon, emzik ve elektrikli mamajoo pompa. Ve hiçbirini kullanmadım. Pompayı bi kez denedim, bir de göğsüm çok ağrımıştı mastit oluyorum sanıp bi gece sağmıştım. Ama hep evdeydim, evden çalıştım. Bence herkes kendi koşuluna göre değerlendirsin. Şimdiki aklım olsa almazdım ne pompa ne biberon erkenden. Ama neyse arkadaşlarıma yaradı onlar oldukça memnun kalmıştı bu arada pompadan.
Emzik de bi iki verdim istemedi, hiç de zorlamadım. O da bebeğine göre değişen bi durum sanırım.
Bence biberon da kesin alınmalı değil evde olacaksanız. Ama süt ile ilgili problem olursa mama ihtiyaç olursa, o sırada da alınabilir diye düşünüyorum. Tabi buna koşturacak kişiler etrafta olacaksa

Merhaba ben philips antikolik aldım biberonu nolur nolmaz diye. Göğüs pompasını gerek olursa alırım die almayacağım şimdi

Bende önden biberon alayım gerisine de sonra bakarım diyorum

Teşekkür ederim canım. Ben calisacagim için mutlaka lazim olur diye düşünmüştüm o yüzden alırım muhtemelen pompayi, emzik falanda tutmasa daha iyi aslinda sonradan bıraktırmak daha zor. Acil anlar için verilse emzik keske sadece herşeyi deneyip gorecegiz belki dediginiz gibi hicbirine gerek bile kalmayacak

Canım ben biberomj tomee tippie ( doğruu yazdım mı bilmiyorum, ) diye bir marka var ondan aldım, antikolik diye geçiyor.
Emziği de yine yeni doğan olarak bir tane ondan aldım ama bineron ucu gibi olanlardan iki tane de phillips aventinkini aldım. Göğüs pompası da kiwi marka aldım yorumları iyiydi hem de çok pahalı da değildi
5. Kat normalde de çıkması zor. Öğrenciler icin de zor oluyordur.Allah kolaylık versin canım.
Evet canım öğrenciler de baya zorlanıyor, eski yurt binasından dönme bir okul maalesef kötü yani baya
Doktorum tavsiye ederse yaptırmayı düşünüyorum ben canım. Yani zaten iki baklava dilimi kadar şeker mi içeriyormuş ne, neler yemiyoruz ki içtiğimiz şeyden de bir şey olmaz herhalde

Kızlar ayrıntılı ultrason sonucumu gösterdim doktora o da suyum fazla diye yarın perinatolog randevusu aldirdi yarın bakayim ne diyecekler
Suyun riskli gebelikle ilgisi neymiş acaba, yani gebelik şekerinde su artıyor ama onun haricinde suyun fazla olmasının bı sebebi var mıymis. Gebelik şekeri olunca da riskli gebelige değil de diyabete sevkediliyor normalde. Neyse yarın bı git gel bakalım umarım her şey yolundadır karnın haftasına göre normalden büyük mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…