2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
kizlar seker yukleme testi yaptirdiniz mi yaptiracak misiniz? ben cok kararisizim.. bi taraftan bi kac gundur sekerim dusuk gibi hissediyorum agzim kuruyor vs bilemedim ne yapsamm
Henüz yaptırmadım ama doktorum büyük olasılıkla yaptir dicektir, ilk hamileliğimde de yaptirmami istemişti. Nitekim gebelik şekeri çıktı bende ama farkedildigi için onlemini de aldık şükür bir sorun olmadı oglum sağlıklı doğdu

Göğüs pompası da kiwi marka aldım yorumları iyiydi hem de çok pahalı da değildi
Hangi modelini aldin canım bulabilirsen linkini atar mısın. Ben de ilk kiwi alırım memnun kalmazsam Philips ya da lansinoh alırım diye düşündüm ama zaten kiwi kullananlar da baya memnun gibi okudum hep

Hangi modelini aldin canım bulabilirsen linkini atar mısın. Ben de ilk kiwi alırım memnun kalmazsam Philips ya da lansinoh alırım diye düşündüm ama zaten kiwi kullananlar da baya memnun gibi okudum hep
Bi arkadaşım bu modelinden cok memnun kalmıştı canım

Eklentiler

• Screenshot_20230913_191614_trendyol.com.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar selam. Benim halâ midem bulanıyor prilam kullanıyorum 2 tane yatmadan ama sabah soğanlı salçalı yumurta yaptım canım istedi diye yedim afedersiniz hepsi çıktı o kadar da beğenerek yemiştim. Hasta gibi yatıyorum bugün. Halsizim sürekli midem bulanıyor. Akşam salata ayran içtim. Bu sizce hamilelikten mi ya yoksa ben hastalandım mı Bir de çok fazla yiyemiyorum artık şöyle doya doya yemek istiyorum ama normalden az yiyorum tıkanıyorum. Hiçbir şeyin tadını beğenmiyorum. 3 kilo almıştım bu hafta bir kilo vermişim.

Geçmiş olsun canim, kusma ishal salgını varmış, seninki hamileliktendir büyük olasılıkla ama yine de temkinli ol, karın ağrısı vs başlarsa acile gidip serum takmalarini iste, vücudun susuz kalmaması gerekiyor hamilelikte

Ben de bundan almayı düşündüm hem fiyatı uygun hem de çok güzel yorumları vardı. Bu iyiyse fiyat artmadan sipariş vermek lazım aslında.
Bende bunu mu alsam lansinohu mu diye düşünüyorum bakalim birini karar verip alicam artık bu hafta bende

Bende bunu mu alsam lansinohu mu diye düşünüyorum bakalim birini karar verip alicam artık bu hafta bende
Ben de aslında ikisi arasında kararsız kaldım ama kiwi ile lansinoh arasında çekim gücü farkı çok yoksa yüksek paralar da ödemek istemiyorum artık bu tarz şeylere. Üçüncü çocuğu düşünmüyorum çünkü (büyük konuşup başıma iş acmayim da Allah isteyene versin diyim)

Karnım sabahları normal aksamlari busbuyuk işte sebebi ne bulalim dedi şeker olabilir veya enfeksiyon veya başka sey. Çok büyük bi riskte değil yani aşırı çok değil suyum ama bilelim önünü keselim dedi bakalım ne olacak yarın kuzu

Aynen canim haklısın.. benim göğsüm cok hassas göğüs ucum hamilelikten önce de hep catlak gibiydi o yüzden ben nedense cok aciyacagini düşünüyorum mutlaka bisey alayim diyorum o yuzden oldu da bebisi ilk zamanlar emziremezsem en azindan sağıp biberonla veririm diyorum. Kiwi alabilirsin bence bu durumda daha mantıklı gibi sanki

Kızlar ayrıntılı ultrason sonucumu gösterdim doktora o da suyum fazla diye yarın perinatolog randevusu aldirdi yarın bakayim ne diyecekler
Geçmiş olsun canım bize de haber ver inşallah güzel gecer muayenen diyet falan verebilir belkide

Teşekkür ederim canım. İshal yokta. Bakalım yarın nasıl olacağım. Sabahtan dahiliyeye gitmem lazım tiroid hormonum yüksek çıkmıştı ona ve enfeksiyon değerlerime baktırayım gitmişken.

Amin canım. Ay olan diyet olsun evet o da gönül istemez çünkü ben obur bir insanim ama buna raziyim yani allah başka şeyler vermesin de
Yoktur kötü bisey canım endişe etme, tedbir almak istemiş doktorun sadece iyi de yapmış

Troid ilacı kullanıyor musun, daha önceki tahlillerin nasıldı
İlk 7 haftalıkken yüksek çıkmıştı dr dahiliyeye yönlendirmişti. Dahiliye ilaç verdi kullanıyorum ama her ay enfeksiyon ve tiroide bakıyor dahiliye drum. Dizim için ortopedi dr her ay enfeksiyon değerlerime baktırmamı söyledi doğuma kadar.

Kac çıkmış tsh degerin canim bende kullanıyorum 50 mg levotiron

Kizlaaar eşim cok fena grip olmus bogaz agrisi bas agrisi falan sürünüyor. Banada bulasacak gibi hissediyorum hafiften boğazım sızlamaya başladı benimde başım ağrıyor ama ateşim yok cok şükür. Hamilelikte guvenli olarak ne kullanabilirim aklima bisey gelmedi ihlamur falan icsem zararı olur mu bitki cayi icmeye korkuyorum açıkçası. Baska ne yapabilirim bilgisi olan var mi bu konuda. Keske dün ayri odada yatsaydim dün böyle degildi sabah bi kalktim çok kötü haldeydi. Korkudan bir hafta ayni odaya girmem artik esimle, bebişi düşünmek zorundayım

Çok geçmiş olsun . Benim eşim de hasta doktor antibiyotik vermis. Ben bitki çaylarından çekiniyorum ıhlamur güvenli diyorlar gerçi . Sıcak su tuketebilirsiniz bol bol bir iki damla da limon olabilir . Onun dışında da meyve olabilir. Hamile olunca insan çaresiz kalıyor bu konularda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…