- 10 Ağustos 2022
- 2.081
- 3.200
- 63
Geçmiş olsun. Limonlu çay iç c vitamini bol olan sebzeler ye. Ben de bitki çayı içmeye korkuyorum. Bir kere çok kötü hasta oldum ateş öksürük 2 aylıktı sanırım. Dr sadece parol ve c vitaminli şeyler ye dedi.Kizlaaar eşim cok fena grip olmus bogaz agrisi bas agrisi falan sürünüyor. Banada bulasacak gibi hissediyorum hafiften boğazım sızlamaya başladı benimde başım ağrıyor ama ateşim yok cok şükür. Hamilelikte guvenli olarak ne kullanabilirim aklima bisey gelmedi ihlamur falan icsem zararı olur mu bitki cayi icmeye korkuyorum açıkçası. Baska ne yapabilirim bilgisi olan var mi bu konuda. Keske dün ayri odada yatsaydim dün böyle degildi sabah bi kalktim çok kötü haldeydi. Korkudan bir hafta ayni odaya girmem artik esimle, bebişi düşünmek zorundayım
Kizlaaar eşim cok fena grip olmus bogaz agrisi bas agrisi falan sürünüyor. Banada bulasacak gibi hissediyorum hafiften boğazım sızlamaya başladı benimde başım ağrıyor ama ateşim yok cok şükür. Hamilelikte guvenli olarak ne kullanabilirim aklima bisey gelmedi ihlamur falan icsem zararı olur mu bitki cayi icmeye korkuyorum açıkçası. Baska ne yapabilirim bilgisi olan var mi bu konuda. Keske dün ayri odada yatsaydim dün böyle degildi sabah bi kalktim çok kötü haldeydi. Korkudan bir hafta ayni odaya girmem artik esimle, bebişi düşünmek zorundayım
çook geçmiş olsun, benim de sabah bulantılarım hemen bir şey yemezsem devam gibi. Ama sen de ağır yemişsin bak sabah için :) Belki hastalık değildir. Bugünüböyle haşlanmış patatesle filan geçirirsen belki toparlar hemen mideKızlar selam. Benim halâ midem bulanıyor prilam kullanıyorum 2 tane yatmadan ama sabah soğanlı salçalı yumurta yaptım canım istedi diye yedim afedersiniz hepsi çıktı o kadar da beğenerek yemiştim. Hasta gibi yatıyorum bugün. Halsizim sürekli midem bulanıyor. Akşam salata ayran içtim. Bu sizce hamilelikten mi ya yoksa ben hastalandım mıBir de çok fazla yiyemiyorum artık şöyle doya doya yemek istiyorum ama normalden az yiyorum tıkanıyorum. Hiçbir şeyin tadını beğenmiyorum. 3 kilo almıştım bu hafta bir kilo vermişim.
Tamm da bunu yazmak için giriyordum foruma, okurken alıntı yapayım dedim.Kizlaaar eşim cok fena grip olmus bogaz agrisi bas agrisi falan sürünüyor. Banada bulasacak gibi hissediyorum hafiften boğazım sızlamaya başladı benimde başım ağrıyor ama ateşim yok cok şükür. Hamilelikte guvenli olarak ne kullanabilirim aklima bisey gelmedi ihlamur falan icsem zararı olur mu bitki cayi icmeye korkuyorum açıkçası. Baska ne yapabilirim bilgisi olan var mi bu konuda. Keske dün ayri odada yatsaydim dün böyle degildi sabah bi kalktim çok kötü haldeydi. Korkudan bir hafta ayni odaya girmem artik esimle, bebişi düşünmek zorundayım
Hersey çok güzel olucak insallahKizceler bana az sonra şeker yuklemesi yapilacakmis onu bekliyorum suyum çok aşırı değil ama sınırdaymis tekrar bakildi.
Amin canım ama yarına kaldı bugün iyice ultrasondan baktılar yine şeker de yarınaHersey çok güzel olucak insallah
Hayattaki şansımAy yarına ertelediler aç değilim diye ve yapmadilar bugün. Durum guncelleyim kshdjdh
Evet canım baktiriyorum biraz yükselmiş senin dozu artırır doktorun muhtemelen 4.92 gibi birseydi benim ilk baktirdigimda sonra 75 mg basladim 0.2 te düştü ,daha sonra ,50 mg kullanmaya basladim iki aydir 50 ile devam ediyorum suanda da 0.7 ile 1 arasında degisiyor degerim doguma kadar kullanmaya devam edicem. Endise etme ilacla hemen kontrol altina alirlar muhtemelen sen düşük doz kullaniyorsun ondan yükselmiştir ilacin değişince iki haftada normale dönüyor degerler6 sanırım. Benimki eu ile başlayan bir ilaç hatırlamıyorum da ama doğuma kadar kullan dedi her ay takip ediyor. Senin kaçtı ve sen de her ay baktırıyor musun değerine?
Mandalina cikmis aksam alir meyve suyu falan yaparim canim cok sagolGeçmiş olsun. Limonlu çay iç c vitamini bol olan sebzeler ye. Ben de bitki çayı içmeye korkuyorum. Bir kere çok kötü hasta oldum ateş öksürük 2 aylıktı sanırım. Dr sadece parol ve c vitaminli şeyler ye dedi.
Ben suan idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle aksef kullaniyorum zaten onada faydası olur heralde o zaman. Limonlu balli su çok mantıklı tarhana da ictim oda baya iyi geldi cok sağol canimÇok geçmiş olsun canım.Ben yazın geçirmiştim grip.Iki hafta sürmüstü sen üzerine gecmeden atlatırsın inşallah.Sıcak suya biraz limon sık, bir tatlı kaşığı bal koy boğazını yumuşatır.Burada arkadaşlar önermişti bana da sağ olsunlar faydasını gördüm.Bol su iç ve dinlen. Hamileyken ıhlamur içilebiliyor.Kemik suyuna çorba yapıp içebilirsin.Kötü olursan doktora görün mutlaka.Ben 3. Gün gitmiştim Aksef antibiyotik ve parol vermişti doktor.
Ates varsa mutlaka git bence canim ilerlemeden doktor bakar en azından ciğerlere inmeden müdahale edilmis olur cok gecmis olsun sanada. Öksürük ilerlemeden tedavi olmak en dogrusu benceçook geçmiş olsun, benim de sabah bulantılarım hemen bir şey yemezsem devam gibi. Ama sen de ağır yemişsin bak sabah için :) Belki hastalık değildir. Bugünüböyle haşlanmış patatesle filan geçirirsen belki toparlar hemen mide
Tamm da bunu yazmak için giriyordum foruma, okurken alıntı yapayım dedim.
Ben de iki gündür hastayım, öksürük hapşırık akıntı hak getire.. Cumartesi akşamı dışarda çok üşüdüm kısa bi andı ama hissettim hasta olacağımı, nitekim oldum da. Ihlamur kaynattım tarçınla, bal limon kattım. Sonra bal limon ılık su zencefil zerdaçal yapıyorum. Tarhana çorbasına abandım. Bugün daha iyiyim ama dün gece öksürmekten uyuyamadım çok kötüydü ağlayacaktım artık.
Daha ne yapsam doktora gitsem mi bilemedim. Bi arkadaşım hamileliğinde böyle olmuş geçer demiş, en son geçmeyip gidince çok ilerlemiş ve ağır doz antibiyotik kullanmak zorunda kalmış, kesin git diyor. Bugünü de geçireyim ona göre gidicem doktora.
Bir de parol içtim, ateşim de var gibiydi 3-4 taneye kadar içilebilir diyorlar ama ben günde 1 şimdilik. Bol sıvı tüketmek lazım, boğazını da sıcak tut, aslında tuzlu suyla gargara da iyi gelir şimdi aklıma geldi. İnşallah ilerlemeden biter
Hiç sorma sabahın köründe yarim dilim ekmek zorla yedim o da ultrasonda bebek hareketli olsun diye nerden bilirdim ayolHayattaki şansım
Senin hiçbir suçun yok soyleselermis hahsHiç sorma sabahın köründe yarim dilim ekmek zorla yedim o da ultrasonda bebek hareketli olsun diye nerden bilirdim ayol
Çok normal arada gider arada gelir belirtiler. Benim 7-8 haftalarda çoktu 9-10da azaldı baya 11-12de tekrar oldu mesela gibi gibiArkadaşlar birşey sorucam Çok ŞÜKÜR bebeğim en son bu haftaki kontrolde sağlıklı gözüktü
Genelde mide bulantım oluyordu yani 6. Ve 7. Haftada bi kesilmişti bi iki gün gelmişti salı kontrolüm vardı dün yani çarşamba gene mide bulantım sabah oldu geçti akşama kadar rahattım bu sabah sadece sarı su istifra ettim ama normaldeki gün içindeki gibi mide Bulantım olmuyor dünde öyleydi normalmi acaba arkadaşlar şuan sanırım 8+0 yada 1 oldum
Teşekkür ederim canım anladım gidip gelsin canım iyi öle olursaÇok normal arada gider arada gelir belirtiler. Benim 7-8 haftalarda çoktu 9-10da azaldı baya 11-12de tekrar oldu mesela gibi gibi
Bebek artık büyüdüğü için hareketler kısıtlanıyor canımAynen pantolon giyerken oluyo arabaya bincem mesela bacağımı atarken yatakta sagdan sola dönerken oluyo ama şiddetli bir ağrı değil saniyelik bişey ben sadece çok tekrarlayınca korktum abarttım biraz galibaağrılarım oluyor deyince doktor progestan başlayınca bu aydan sonra beni bi panik aldı korkudan böyle hissediyor bile olabilirim
Ay internette zaten hep köyü şeylerAy forumu okudum felaket tellalı şeyler vardı odum koptu yok kasilma yok erken doğum yok bebek strese girmişyani bu normal dimi toplanabikir saga sola dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?