2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Geçmiş olsun. Limonlu çay iç c vitamini bol olan sebzeler ye. Ben de bitki çayı içmeye korkuyorum. Bir kere çok kötü hasta oldum ateş öksürük 2 aylıktı sanırım. Dr sadece parol ve c vitaminli şeyler ye dedi.

Çok geçmiş olsun canım.Ben yazın geçirmiştim grip.Iki hafta sürmüstü sen üzerine gecmeden atlatırsın inşallah.Sıcak suya biraz limon sık, bir tatlı kaşığı bal koy boğazını yumuşatır.Burada arkadaşlar önermişti bana da sağ olsunlar faydasını gördüm.Bol su iç ve dinlen. Hamileyken ıhlamur içilebiliyor.Kemik suyuna çorba yapıp içebilirsin.Kötü olursan doktora görün mutlaka.Ben 3. Gün gitmiştim Aksef antibiyotik ve parol vermişti doktor.

Arkadaşlar birşey sorucam Çok ŞÜKÜR bebeğim en son bu haftaki kontrolde sağlıklı gözüktü
Genelde mide bulantım oluyordu yani 6. Ve 7. Haftada bi kesilmişti bi iki gün gelmişti salı kontrolüm vardı dün yani çarşamba gene mide bulantım sabah oldu geçti akşama kadar rahattım bu sabah sadece sarı su istifra ettim ama normaldeki gün içindeki gibi mide Bulantım olmuyor dünde öyleydi normalmi acaba arkadaşlar şuan sanırım 8+0 yada 1 oldum

çook geçmiş olsun, benim de sabah bulantılarım hemen bir şey yemezsem devam gibi. Ama sen de ağır yemişsin bak sabah için :) Belki hastalık değildir. Bugünüböyle haşlanmış patatesle filan geçirirsen belki toparlar hemen mide
Tamm da bunu yazmak için giriyordum foruma, okurken alıntı yapayım dedim.
Ben de iki gündür hastayım, öksürük hapşırık akıntı hak getire.. Cumartesi akşamı dışarda çok üşüdüm kısa bi andı ama hissettim hasta olacağımı, nitekim oldum da. Ihlamur kaynattım tarçınla, bal limon kattım. Sonra bal limon ılık su zencefil zerdaçal yapıyorum. Tarhana çorbasına abandım. Bugün daha iyiyim ama dün gece öksürmekten uyuyamadım çok kötüydü ağlayacaktım artık.
Daha ne yapsam doktora gitsem mi bilemedim. Bi arkadaşım hamileliğinde böyle olmuş geçer demiş, en son geçmeyip gidince çok ilerlemiş ve ağır doz antibiyotik kullanmak zorunda kalmış, kesin git diyor. Bugünü de geçireyim ona göre gidicem doktora.
Bir de parol içtim, ateşim de var gibiydi 3-4 taneye kadar içilebilir diyorlar ama ben günde 1 şimdilik. Bol sıvı tüketmek lazım, boğazını da sıcak tut, aslında tuzlu suyla gargara da iyi gelir şimdi aklıma geldi. İnşallah ilerlemeden biter

Kızlar dün carters da indirim vardı özellikle ilk çocuğu olanlar taş gibi diğer çocuklarına da kalsın istiyorsa mutlaka baksın. Sadece kalıpları ufak büyük beden almaya dikkat edin

Eklentiler

• IMG_5639.webp
    27 KB · Görüntüleme: 68
6 sanırım. Benimki eu ile başlayan bir ilaç hatırlamıyorum da ama doğuma kadar kullan dedi her ay takip ediyor. Senin kaçtı ve sen de her ay baktırıyor musun değerine?
Evet canım baktiriyorum biraz yükselmiş senin dozu artırır doktorun muhtemelen 4.92 gibi birseydi benim ilk baktirdigimda sonra 75 mg basladim 0.2 te düştü ,daha sonra ,50 mg kullanmaya basladim iki aydir 50 ile devam ediyorum suanda da 0.7 ile 1 arasında degisiyor degerim doguma kadar kullanmaya devam edicem. Endise etme ilacla hemen kontrol altina alirlar muhtemelen sen düşük doz kullaniyorsun ondan yükselmiştir ilacin değişince iki haftada normale dönüyor degerler

Mandalina cikmis aksam alir meyve suyu falan yaparim canim cok sagol

Ben suan idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle aksef kullaniyorum zaten onada faydası olur heralde o zaman. Limonlu balli su çok mantıklı tarhana da ictim oda baya iyi geldi cok sağol canim

Ates varsa mutlaka git bence canim ilerlemeden doktor bakar en azından ciğerlere inmeden müdahale edilmis olur cok gecmis olsun sanada. Öksürük ilerlemeden tedavi olmak en dogrusu bence

Çok normal arada gider arada gelir belirtiler. Benim 7-8 haftalarda çoktu 9-10da azaldı baya 11-12de tekrar oldu mesela gibi gibi

Bebek artık büyüdüğü için hareketler kısıtlanıyor canım bende arabaya önce tek bacağımı atar binerdim şimdi mümkün değil önce yan oturuyorum sonra bacaklarımı içeri alıyorum yatakta yatarken zaten aman Allahım yattığım gibi kalıyorum dönmek olay soluma yatmaktan sol kulağım ağrıyor o derece ani hareketlerden biraz kaçınmak lazım sanırım

Ay forumu okudum felaket tellalı şeyler vardı odum koptu yok kasilma yok erken doğum yok bebek strese girmiş yani bu normal dimi toplanabikir saga sola dimi
Ay internette zaten hep köyü şeyler benimde toplanıyor esniyor diye düşünüyorum zaten çok hareketli artık dışardan bile o kadar belli oluyor ki büyüyor çocuk bi tarafa dönünce bile karnım şekilden şekile giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…