- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Aynen canım sanırım dogal bir süreç bu ama insan bilmeyince endise ediyor iste :))Bebek artık büyüdüğü için hareketler kısıtlanıyor canımbende arabaya önce tek bacağımı atar binerdim şimdi mümkün değil önce yan oturuyorum sonra bacaklarımı içeri alıyorum yatakta yatarken zaten aman Allahım yattığım gibi kalıyorum dönmek olay soluma yatmaktan sol kulağım ağrıyor o derece ani hareketlerden biraz kaçınmak lazım sanırım
Çok uyguna düşmüş trikoyu bu fiyata bulmak imkansız, ayaksız tulumlardan bir tane alayım ben de, sağol haber verdiğin içinE bebekte triko tulumlar indirime girmiş kızlar ilgisini ceken bakabilir bir kac tanesinin resmini atıyorum 400 civariymis normal fiyatlari suan 100 tlye dusmusler
Arattım ama indirimli fiyatı bulamadım, Trendyolda yok, ebebek in kendi sitesinde ürünleri buldum ama indirimli değil, 350-400 TL aralığında. Link varsa atar mısınE bebekte triko tulumlar indirime girmiş kızlar ilgisini ceken bakabilir bir kac tanesinin resmini atıyorum 400 civariymis normal fiyatlari suan 100 tlye dusmusler
Arattım ama indirimli fiyatı bulamadım, Trendyolda yok, ebebek in kendi sitesinde ürünleri buldum ama indirimli değil, 350-400 TL aralığında. Link varsa atar mısın
Hepsi burada uzerinde indirime girmis canım simdi biz bunu kışın giydirmek icin 3 ay mi almaliyiz yoksa 6 ay mi triko ya sanki icinde bisey daha giydirmek gerekir bebege diye düşündüm ama sen daha iyi bilirsin deneyimli bir ana olarakArattım ama indirimli fiyatı bulamadım, Trendyolda yok, ebebek in kendi sitesinde ürünleri buldum ama indirimli değil, 350-400 TL aralığında. Link varsa atar mısın
Benimki de bundan canımBi arkadaşım bu modelinden cok memnun kalmıştı canım
Canım bir şey çıkmaz inşallah, haber et mutlakaKızlar ayrıntılı ultrason sonucumu gösterdim doktora o da suyum fazla diye yarın perinatolog randevusu aldirdiyarın bakayim ne diyecekler
CanımHangi modelini aldin canım bulabilirsen linkini atar mısın. Ben de ilk kiwi alırım memnun kalmazsam Philips ya da lansinoh alırım diye düşündüm ama zaten kiwi kullananlar da baya memnun gibi okudum hep
Bence bebek büyüyor ve midemizin doluluğu da etkiliyor. Benim de sabah karnımla akşam karnım çok farklı vallaKarnım sabahları normal aksamlari busbuyukişte sebebi ne bulalim dedi şeker olabilir veya enfeksiyon veya başka sey. Çok büyük bi riskte değil yani aşırı çok değil suyum ama bilelim önünü keselim dedi bakalım ne olacak yarın kuzu
Ay benim eşimde grip bu ara eşlerin grip olma modası galibaKizlaaar eşim cok fena grip olmus bogaz agrisi bas agrisi falan sürünüyor. Banada bulasacak gibi hissediyorum hafiften boğazım sızlamaya başladı benimde başım ağrıyor ama ateşim yok cok şükür. Hamilelikte guvenli olarak ne kullanabilirim aklima bisey gelmedi ihlamur falan icsem zararı olur mu bitki cayi icmeye korkuyorum açıkçası. Baska ne yapabilirim bilgisi olan var mi bu konuda. Keske dün ayri odada yatsaydim dün böyle degildi sabah bi kalktim çok kötü haldeydi. Korkudan bir hafta ayni odaya girmem artik esimle, bebişi düşünmek zorundayım
Arattım ama indirimli fiyatı bulamadım, Trendyolda yok, ebebek in kendi sitesinde ürünleri buldum ama indirimli değil, 350-400 TL aralığında. Link varsa atar mısın
Ay bebişlerin nasıl doğacağını da kestiremiyor ki insanHepsi burada uzerinde indirime girmis canım simdi biz bunu kışın giydirmek icin 3 ay mi almaliyiz yoksa 6 ay mi triko ya sanki icinde bisey daha giydirmek gerekir bebege diye düşündüm ama sen daha iyi bilirsin deneyimli bir ana olarak
Valla ben hep büyük salaş giydirme taraftarıyım, bı de tulum olunca çok kasmamasi lazım dizlerini rahat bukmeli. Ama kimi kalem gibi bebek sever onlar için tam üzerine göre olan bedenler ideal gelir. Ben 6 aylık alirim. Yenidogan döneminde tek kat giydirmiyorum, ne giydirirsem giydireyim ince bı kat altına muhakkak giydiriyorum çünkü. Bı ince pijama ve çıtçıtlı atlet üzerine ya patiksiz tulum ya da alt üst takım şeklinde. O yüzden aldıklarım hep giyeceği aydan bir beden büyükHepsi burada uzerinde indirime girmis canım simdi biz bunu kışın giydirmek icin 3 ay mi almaliyiz yoksa 6 ay mi triko ya sanki icinde bisey daha giydirmek gerekir bebege diye düşündüm ama sen daha iyi bilirsin deneyimli bir ana olarak
Tam da almak istediğim rengi atmışsın
Çok mantıklı geldi suan bende 6 ay alıyorum o zaman teşekkür ederim canımValla ben hep büyük salaş giydirme taraftarıyım, bı de tulum olunca çok kasmamasi lazım dizlerini rahat bukmeli. Ama kimi kalem gibi bebek sever onlar için tam üzerine göre olan bedenler ideal gelir. Ben 6 aylık alirim. Yenidogan döneminde tek kat giydirmiyorum, ne giydirirsem giydireyim ince bı kat altına muhakkak giydiriyorum çünkü. Bı ince pijama ve çıtçıtlı atlet üzerine ya patiksiz tulum ya da alt üst takım şeklinde. O yüzden aldıklarım hep giyeceği aydan bir beden büyük
Baska model atayim istersen bakip 6 ay olanlardanTam da almak istediğim rengi atmışsıniki beden varmış baktım şimdi de yenidoğan ve 3 ay. Ben 3 ayı alırım mecburen, yenidoğan pek bişey almıyorum zaten
https://www.hepsiburada.com/miranda...TH8X?magaza=ebebek&url_src=and-product-detail patiksizlerde hic yok 6 ay patiklilerde varmis sadece canımTam da almak istediğim rengi atmışsıniki beden varmış baktım şimdi de yenidoğan ve 3 ay. Ben 3 ayı alırım mecburen, yenidoğan pek bişey almıyorum zaten
Valla bende hep tosbik bebisler görüyorum etrafta ama Allah bilir bizimkiler nasil olacak bende bilemiyorumAy bebişlerin nasıl doğacağını da kestiremiyor ki insan
Arkadaşım doğum yaptı 4 aylık oğlu var ama tosun gibi giydiği şeyler hep 9 ay
Ben de Hepsiburada da bakıyordum şimdi de aynısını yazacaktım. Gerçi büyük alınırsa patikli de sorun olmaz diye düşünüyorum. Onemli olan dizlerden rahat büküp bacaklarını açması. Bol olan tulumlarda sorun olmaz herhalde. Patiksizler rahat olduğu için yenidoğan doneminde 3 aylık alınabilir bence kasmaz. Ben o attığın maviyi ekledim sepete 3 ay olan. Çok hoşuma gitti rengihttps://www.hepsiburada.com/miranda...TH8X?magaza=ebebek&url_src=and-product-detail patiksizlerde hic yok 6 ay patiklilerde varmis sadece canım
Ay benim oğlan hiç tospik değildi hiç bı zaman da olmadıValla bende hep tosbik bebisler görüyorum etrafta ama Allah bilir bizimkiler nasil olacak bende bilemiyorum
Genetik galiba bu durum bende cok kilolu bir bebişim olacağını sanmıyorum o yüzdenAy benim oğlan hiç tospik değildi hiç bı zaman da olmadıdogdunda kürdan gibiydi, boyu uzun kilosu standart olunca çırpı gibi biseydi, hiç bı zaman da bogumlari olmadı, bayılırdım boğum boğum topaç gibi bebeklere. Benimki hep kibrit çöpü gibiydi hala da öyle
Genetik olabilir, ben iri doğmuşum ama sonrasında zayıf yapılıydım hep. Bı de ben 32 kilo aldım oğlum 3.5 kilo doğduGenetik galiba bu durum bende cok kilolu bir bebişim olacağını sanmıyorum o yüzdenkilolu annelerin bebisleri de daha toplu oluyor genelde insan bir an önce büyüsün düşüncesiyle midir nedir bebegi kilo alsın istiyor hep. Sağlıklı olsunlar da artik kilosu nasil olacaksa bisey demiyorum
Senin 32 kilo alman degilde o kilolari verebilmen beni şaşırttı nasil zayifladin öyle yaGenetik olabilir, ben iri doğmuşum ama sonrasında zayıf yapılıydım hep. Bı de ben 32 kilo aldım oğlum 3.5 kilo doğdu
Emzirirken ben deli gibi yiyordum. Ama yine de kilo vermiştim. Sıkıntı ek gıdaya geçince başladı. Eskisi kadar çok süt üretmediğim halde aynı şekilde yemeye devam edince aldım kilo baya. Sonra verdim tabi ama çok geç farkettim kilo aldığımıSenin 32 kilo alman degilde o kilolari verebilmen beni şaşırttı nasil zayifladin öyle yaben cok merak ediyorum birdaha eski halime dönebilecek miyim diye aynaya falan bakıyorum yüzümde bile değişiklik var gibi tombik oldum bende herkes emzirirken kilo veriliyor diyor ama ben sanki süt olsun diye daha cok yerim gibi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?