2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Aynen canım sanırım dogal bir süreç bu ama insan bilmeyince endise ediyor iste :))

E bebekte triko tulumlar indirime girmiş kızlar ilgisini ceken bakabilir bir kac tanesinin resmini atıyorum 400 civariymis normal fiyatlari suan 100 tlye dusmusler

Eklentiler

• Screenshot_20230914_181207_com.pozitron.hepsiburada.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20230914_181200_com.pozitron.hepsiburada.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20230914_181153_com.pozitron.hepsiburada.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20230914_181041_com.pozitron.hepsiburada.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 59
E bebekte triko tulumlar indirime girmiş kızlar ilgisini ceken bakabilir bir kac tanesinin resmini atıyorum 400 civariymis normal fiyatlari suan 100 tlye dusmusler
Çok uyguna düşmüş trikoyu bu fiyata bulmak imkansız, ayaksız tulumlardan bir tane alayım ben de, sağol haber verdiğin için

Arattım ama indirimli fiyatı bulamadım, Trendyolda yok, ebebek in kendi sitesinde ürünleri buldum ama indirimli değil, 350-400 TL aralığında. Link varsa atar mısın

Arattım ama indirimli fiyatı bulamadım, Trendyolda yok, ebebek in kendi sitesinde ürünleri buldum ama indirimli değil, 350-400 TL aralığında. Link varsa atar mısın
Hepsi burada uzerinde indirime girmis canım simdi biz bunu kışın giydirmek icin 3 ay mi almaliyiz yoksa 6 ay mi triko ya sanki icinde bisey daha giydirmek gerekir bebege diye düşündüm ama sen daha iyi bilirsin deneyimli bir ana olarak

Bi arkadaşım bu modelinden cok memnun kalmıştı canım
Benimki de bundan canım
Kızlar ayrıntılı ultrason sonucumu gösterdim doktora o da suyum fazla diye yarın perinatolog randevusu aldirdi yarın bakayim ne diyecekler
Canım bir şey çıkmaz inşallah, haber et mutlaka
Hangi modelini aldin canım bulabilirsen linkini atar mısın. Ben de ilk kiwi alırım memnun kalmazsam Philips ya da lansinoh alırım diye düşündüm ama zaten kiwi kullananlar da baya memnun gibi okudum hep
Canım Mavisaclikadin ın paylaştığından almıştım. Hatta daha 10. Hafta falandı yeni açılmış bir a101 de gördüm ordan almıştım almadan yorumlara da baktım herkes çok memnundu. Çok pahalı bir şeyler almak istemedim açıkçası
Bence bebek büyüyor ve midemizin doluluğu da etkiliyor. Benim de sabah karnımla akşam karnım çok farklı valla
Ay benim eşimde grip bu ara eşlerin grip olma modası galiba gerçi okullar açıldı bizim okulda ki hocalar ve çocuklar da hasta hep sanırım birden hava sıcaklıklaeı düşünce mevsim geçişlerinden kaynaklı

Bir kaç indirimli bir şey bende kaptım ama var mı hala bilmiyorum

Ay bebişlerin nasıl doğacağını da kestiremiyor ki insan
Arkadaşım doğum yaptı 4 aylık oğlu var ama tosun gibi giydiği şeyler hep 9 ay

Valla ben hep büyük salaş giydirme taraftarıyım, bı de tulum olunca çok kasmamasi lazım dizlerini rahat bukmeli. Ama kimi kalem gibi bebek sever onlar için tam üzerine göre olan bedenler ideal gelir. Ben 6 aylık alirim. Yenidogan döneminde tek kat giydirmiyorum, ne giydirirsem giydireyim ince bı kat altına muhakkak giydiriyorum çünkü. Bı ince pijama ve çıtçıtlı atlet üzerine ya patiksiz tulum ya da alt üst takım şeklinde. O yüzden aldıklarım hep giyeceği aydan bir beden büyük

Çok mantıklı geldi suan bende 6 ay alıyorum o zaman teşekkür ederim canım

Ay bebişlerin nasıl doğacağını da kestiremiyor ki insan
Arkadaşım doğum yaptı 4 aylık oğlu var ama tosun gibi giydiği şeyler hep 9 ay
Valla bende hep tosbik bebisler görüyorum etrafta ama Allah bilir bizimkiler nasil olacak bende bilemiyorum

Ben de Hepsiburada da bakıyordum şimdi de aynısını yazacaktım. Gerçi büyük alınırsa patikli de sorun olmaz diye düşünüyorum. Onemli olan dizlerden rahat büküp bacaklarını açması. Bol olan tulumlarda sorun olmaz herhalde. Patiksizler rahat olduğu için yenidoğan doneminde 3 aylık alınabilir bence kasmaz. Ben o attığın maviyi ekledim sepete 3 ay olan. Çok hoşuma gitti rengi

Valla bende hep tosbik bebisler görüyorum etrafta ama Allah bilir bizimkiler nasil olacak bende bilemiyorum
Ay benim oğlan hiç tospik değildi hiç bı zaman da olmadı dogdunda kürdan gibiydi, boyu uzun kilosu standart olunca çırpı gibi biseydi, hiç bı zaman da bogumlari olmadı, bayılırdım boğum boğum topaç gibi bebeklere. Benimki hep kibrit çöpü gibiydi hala da öyle

Genetik galiba bu durum bende cok kilolu bir bebişim olacağını sanmıyorum o yüzden kilolu annelerin bebisleri de daha toplu oluyor genelde insan bir an önce büyüsün düşüncesiyle midir nedir bebegi kilo alsın istiyor hep. Sağlıklı olsunlar da artik kilosu nasil olacaksa bisey demiyorum

Genetik olabilir, ben iri doğmuşum ama sonrasında zayıf yapılıydım hep. Bı de ben 32 kilo aldım oğlum 3.5 kilo doğdu

Genetik olabilir, ben iri doğmuşum ama sonrasında zayıf yapılıydım hep. Bı de ben 32 kilo aldım oğlum 3.5 kilo doğdu
Senin 32 kilo alman degilde o kilolari verebilmen beni şaşırttı nasil zayifladin öyle ya ben cok merak ediyorum birdaha eski halime dönebilecek miyim diye aynaya falan bakıyorum yüzümde bile değişiklik var gibi tombik oldum bende herkes emzirirken kilo veriliyor diyor ama ben sanki süt olsun diye daha cok yerim gibi düşünüyorum

Emzirirken ben deli gibi yiyordum. Ama yine de kilo vermiştim. Sıkıntı ek gıdaya geçince başladı. Eskisi kadar çok süt üretmediğim halde aynı şekilde yemeye devam edince aldım kilo baya. Sonra verdim tabi ama çok geç farkettim kilo aldığımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…