2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Bence sütlerinin yettiğinden emin olmak için kilo alsın istiyorlar

Yaa doğrudur çok mantıklı söylediğin, dikkat edelim o zaman diyecegim ama cokta kasmamak lazım gibi bir sene sonra versek nolur ki sanki

Bence sütlerinin yettiğinden emin olmak için kilo alsın istiyorlar
Şuan kendimi düşünüyorum bebegim az kilo alsa gerçekten üzülürüm bende acaba bir sorun mu var diye, suan bile bebege kilo aldiran gıdaları araştırıp onlari tüketmeye çalışıyorum bilincaltimizda bebek kilo alsin düşüncesi var sanırım hepimizin

Yaa doğrudur çok mantıklı söylediğin, dikkat edelim o zaman diyecegim ama cokta kasmamak lazım gibi bir sene sonra versek nolur ki sanki
Aynen. Zaten sosyal hayat kısıtlı, uyku kisıtlı. Sevdiğin bir diziyi bile aralıksız izleyemiyorsun. Bari yediğimizden tat alalım. Sonra verilir Allah'ın izniyle.

Ben emzirme döneminde +10 kilo daha aldim, süt olsun diye yemedigim şey kalmadı. Çok kısa sürede veremedim tabi kiloları neredeyse 3 yıla yayıldı 53 kiloya inmem ama hiç diyet yapmadım, pamdemide zaten sürekli evdeydik ama oğlum çok hareketli olduğu için peşinde verdim kiloları.

Benim de hala bulaniyor prilami da kestim çok keyifsizim
Kucuk kizim grip olmus benim de bogazim acimaya basladi. Okullar acildi artik bizim evden hastalik eksik olmaz moralim sıffır

Kızlar, erkek bebek bekleyen ya da oğlu olan anneler sünnet işini nasıl yaptınız, yapacaksınız? Ben kırkı çıkmadan yaparım diyordum ama annem 2 3 ayı devirsin çocuğu tanı önce vs dedi kafam karıştı. Siz nasıl düşünüyorsunuz

Sünnet konusunda bende kararsizim ama 40 cikmadan yapmayi düşünmüyorum hem ben kendime geleyim hem bebiş kendine gelsin hemen sonra yaptırmak istiyorum cok gecikmeden bebis emeklemeden. Tabi o zaman şartlar nasil olur bilemiyorum internetten arastirdigim kadariyla lokal anestezi ile sünnet olursa asıların 2 gun oncesinde ve sonrasinda yaptırmamak lazimmis. Genel anestezi olacaksa bebegin bağışıklığı dusecegi icin aşı oncesinde ve sonrasinda iki hafta beklemek gerekiyormuş. Aşı ile sünnet pes pese olmuyor yani anladığım kadarıyla buda aklında olsun canim

Eninde sonunda veririz ya napalım şuan düşünmemiz gereken tek sey bebişlerimizin sağlığı iyi olması. Zayıf bir insanken birden kilo alınca insan kendini tuhaf hissediyor gercekten bende hayatimda hic görmediğim kilolardayim suan baslarda üzülmüştüm de ama şuan alıştım. Sadece karnima hava basmislar gibj hissediyorum bazen cok şişmis hissediyorum hareket kaabiliyetim azaldi. Yere egilemiyorum, dar biyerden gecemiyorum. Arabaya inip binmek gobekten dolayi zorlamaya başladı. Bunlar hala tuhaf geliyor

S Sariucurtma günaydın canım. Bugün detaylıya gireceğiz ikimiz de. Benim saat 10 da inşallah. İkimize de bol şans.Çok güzel geçsin inşallah. Çıkınca yaz bekliyorum.
İnşallah guzel gecer canim ikinizinde guzel haberlerini bekliyoruz guzelce yemek yeyip girin detayliya ac olmayın minişler yüzünü de gostersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…