2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
S Sariucurtma günaydın canım. Bugün detaylıya gireceğiz ikimiz de. Benim saat 10 da inşallah. İkimize de bol şans.Çok güzel geçsin inşallah. Çıkınca yaz bekliyorum.
Benim de 14.30 da heyecanliyim ben de güzel haberlerini bekliyoruz senin de

Arkadaşlar doktor ayrıntılı ultrasona yönlendirdi yapan var mı ve çatı muayenesinden korkuyorum
Ben çatı muayenesi olmadım, ama başka hastalıklarda o tarz muayene oldum içerde ele gelen kist var mı vs diye. Ağrı filan yok tabi sadece jinekolojik muayene olması biraz huzursuz hissettiriyor. Ama çatı muayenesi için henüz erken değil mi ya daha sonraki aylar yapılıyordu diye aklımda kaldı. Daha çatı tam anlamıyla doğuma hazir hale gelmez ki bu haftalarda. Detaylıda alttan muayene yapıyor bazı doktorlar ama çatı için değil rahim ağzında açıklık var mı diye bakmak için. Bana detaylıda çatı muayenesi yapılmamıştı. O normal doğuma kesin karar verilince son ay yapılıyordu sanki.

Aynen daha erken sanki bende hep 35. haftadan sonra bakildi. Kac kere doğum yapmisim her seferinde niye bakarlar anlamiyorum.

Aynen daha erken sanki bende hep 35. haftadan sonra bakildi. Kac kere doğum yapmisim her seferinde niye bakarlar anlamiyorum.
Benim planlı sezaryen olduğu için hiç çatı muayenesi olmadım, 32. Haftada doğum seklinin sezaryen olmasını istiyorum demiştim doktora. Ondan sonra da çatı muayenesine gerek görmedi demekki.

Arkadaşlar doktor ayrıntılı ultrasona yönlendirdi yapan var mı ve çatı muayenesinden korkuyorum
Hemen hemen hepimiz yaptırdık, yaptıracağız diye biliyorum. imkan varsa (yoksa da oldurarak) bence kesinlikle yaptırılmalı işinin ehli birine :)
Çatı da 37 haftaya yakınken yapılmıştı diye hatırlıyorum benim. Normal doğum öngörülüyorsa gerekli bir şey, doğuma kıyasla sinek ısırığı gibi zaten bence korkulacak bir şey değil :) Benim doktorum her şey yolundaysa, anne de istiyorsa normal doğumu savunur, ona yönlendirir, herkes bilir bunu burada. Bi arkadaşım da ona gidiyordu, çatı muayenesinden sonra kesinlikle sezaryen doğum yapmalısın demişti mesela, her şey normal doğuma uygun ilerlese de. Bebeği de kiloluydu hatta öngörülenden de kilolu doğdu. Oluşabilecek pek çok sorunun önüne geçilmiş oldu.

Cati muayenesinde korkulacak bir sey yok canim dr iki parmagiyla normal doguma uygun olup olmadigini olcecek aci yok agri yok ve kisa suruyor
Onu bana su anda kadar yapmadilar herkese yapılıyor mu cati muayenesi canım? Veya ne zaman yapılıyor

Ve 27. Haftada maddi zorluktan dolayı yapamadığımız düğünü yapıyoruz Allah'ım her şey üst üste geldi
Biz de düğün yapamadık ama biz yurtdışında konsoloslukta nikah kiydik dedik yaza filan da dugunu yaparız ama ikinci ay hamile kalınca yaza da yapamamis olduk artık belki hic yapmayız bile ya

Bitkisel tedaviler önerırm çevremde çok sonuç alan var kızlar @yaniklarbaharat a yazın sizede vesıle olurlar ınsallah

Kızlar ögleden sonra şeker yükleme sonucum çıkacak doktora ancak pazartesi gosterebilcem ama aranizda deneyimli bebiskolar varsa atayim da bakar mısınız ne çıkmış diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…