2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Merhaba yenidoğan sünnetini çok öneriyorlar. Doğumla beraber aradan çıkmış oluyor. Ablam yaptırmadığı için pişman olmuştu. Çünkü yeğenim hep idrar yolu enfeksiyonu oluyordu. Çocuk doktoru sünnet olmada geçmez demişti.

Ates varsa mutlaka git bence canim ilerlemeden doktor bakar en azından ciğerlere inmeden müdahale edilmis olur cok gecmis olsun sanada. Öksürük ilerlemeden tedavi olmak en dogrusu bence
önceki gün de tetanoz olmuştum, ateş ondan mı karıştı diye düşündüm :) neyse bugün daha iyiyim ya gidemeyeceğim vala doktora, kötüleşsem giderdim. sen nasılsın ilerlemedi inşallah?

önceki gün de tetanoz olmuştum, ateş ondan mı karıştı diye düşündüm :) neyse bugün daha iyiyim ya gidemeyeceğim vala doktora, kötüleşsem giderdim. sen nasılsın ilerlemedi inşallah?
Hemşire bana tetanoz yapmadı doktoruna sor onay verirse yapicam dedi, iki hafta önce de sen tek doz olmuşsun sana iki doz şart demişti, kadının bı dediği bı dediğini tutmuyor

Benim de 14.30 da heyecanliyim ben de güzel haberlerini bekliyoruz senin de
Kuzum girdim ben herşeyi normal boyu haftasına göre uzunmuş uzun kız olacak diyor. 413 gram bebeğim. Sırtını ve yüzünü göremedi sonra yarım saat sonra tekrar çağırdı baktı damak yarığı var mı diye. Herşey yolunda çok şükür. Darısı sana seninki de iyi çıkacak inşallah.

Bende daha iyiyim canim. Muhtemelen senin ates aşıdan olmustur bir iki gun dinlen balli limonlu sıcak su ic iyi gelir toparlarsin inşallah

Hadi gözün aydın canım, çok sevindim, bunu da atlattın, darısı başıma. Ben de yoldayım şimdi trafiği yarabilirsek hastaneye ulasicam

Kızlar 0.dakika, 60.dakika ve 120.dakika sonuçları böyle çıkmış şeker yukelemesinin anlayan varsa help please

Eklentiler

• 1000004161.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 64
  • 1000004159.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 62
Selam kızlar bende uzun bi zamandır yoktum. Tatilde idik tatil dönüşüde detaylı ultrosan randevumuz vardı geçen hafta cumartesi ultrosan baktı herşey normal giderken kalbinde sağ aortik ark olduğunu söyledi bize dünyamız başımıza yıkıldı doktorum kendide baya tedirgin olmuştu çünkü risklerinden falan bahsetti bizi perinotoloji doktoruna yönlendirdi ağlayarak çıktık o gün randevu aldık salı gününe
Perinatoloji doktoruna gider gitmez elimize amniyon sıvısı alınması için imzalamamız gereken evrakları verdi eşimle biz zaten kararlıydık böyle bişey istemiyorduk imzalamadık sonra ultrosana geçtik baştan aşağı baktı doktor küçük diline kadar gördük evet kalbinde bu problem vardı doğduğunda nefes almasını yada emmesini engelleyebilir dedi ammiyon sıvısını söyledi yaptırmak istemiyoruz deyince bu kalp anamolisi olunda farklı sendrommlar olabiliyor sizde de di george sendromu olabilir kesinlikle sıvı alınmalı sendrom varsa gebelik sonlandırılmalı deyip bizi daha çok korkuttu ama bu doktor bize samimi gelmemişti tamamen ticari bi yer olduğunu düşünüyorduk her gelenden sıvı almak istiyordu uludağ ünide bir prof. gideceğimizi ve sıvı aldırmak istemediğimizi söyleyip çıktık.
Sonra araştırıp uludağ ünide çok iyi bi prof. bulduk ve dün akşam ona gittik ve bizi o kadar çok rahatlattı ki hikayemizi dinleyip raporlarımızı inceledi ve hiçbişey olmaz korkmayın dedi takip için bizi öğrencisine yönlendirdi kendisi de doçent doktormuş zaten riskli gebelik doktoru imiş takibimizi artık o yapacak gerçekten iyi bi doktor bulmak çok önemliymiş onu anladık ne olursa olsun o bizim kızımız ve onun için elimizden geleni yapacağız
detaylıda bir problem çıkarsa eğer benim gibi kendinizide bebişide strese sokmayın mutlaka bir profösörede görünün diye yazdım çok korkutuyorlar çünkü hepinize mutlu sağlıklı gebelikler diliyorum

75 canım ay sonuçlar çıkmış attım ama anlamıyorum ki pazartesini beklicem mecbur
Normal çıkmış gibi geldi bana, benim 100 luktu, 180 üstü çıkmıştı 2. Saatte, senin her türlü 120 altında canım, şimdi hastanedeyim de muayeneden çıkınca bakarım normali kaçtı 2. Saatte

Hemşire bana tetanoz yapmadı doktoruna sor onay verirse yapicam dedi, iki hafta önce de sen tek doz olmuşsun sana iki doz şart demişti, kadının bı dediği bı dediğini tutmuyor
Son aşıdan sonra geçen zamana göre karar veriliyor sanırım, bana da doktor bir doz yeter bu sefer demişti, ona istinaden oldum. Sağlık ocağındaki hemşirem değişmişti zaten, yeni gelenin hiçbir şeyden haberi yok
Çook geçmişler olsunn. ah o korku o endişe nasıl etkielmiştir hepinizi çok sevindim doğru doktora denk gelmenize. İnşallah süreç daha güzel devam eder bundan sonra

çok teşekkür ederiz hepimizi sarstı gerçekten tek düşündüğümüz kızımızın iyi olması buna şükür diyoruz allah hepimize sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…