2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ben de kırkı çıkmadan diye düşünüyordum ama erken doğum olunca 33 haftalık aklimıza bile gelmedi. Sonra oğlum 2 buçuk aylıkken idrar yolu enfeksiyonu oldu. Çok zorlu bir sureçti. Çok küçük olduğu için kullanabileceği antibiyotiklerin hepsine dirençliydi mikrop. Sonra 4 aylık olunca nihayet geçti. Geçer geçmez doktor hemen sünnet ettirin dedi. O gün gidip ettirdik hemen. Çokkkkk kolay oldu. İkiz benimkiler. Donemedikleri için hiç sıkıntı yaşamadık. Siz de yaşamazsinız inşallah

Evet ben de yaş 29 kız bebek bekliyorum 23. Hafta ve 22 ocak doğum tarihi minnosumun
Maşallah. Benim de doğum tarihi 24 Ocak görünüyor ama 22. haftanın içindeyim. 21 bitti. İkimizden birinde bir gariplik var sanki.Detayliyı da 21 bittiği gün yaptırdım. 20 ve 24. haftalar arasında demişlerdi.

Ben de ilk part USG yi çektirdim, benim oğlan yine hareket etmediği için biseyler yiyip tekrar gel dedi, şimdi yemek yiyorum, birazdan tekrar giricem, şuana kadar baktığı şeyler için gayet iyi dedi, umarım son muayenede de iyi şeyler söyler, bunu da atlatmış oluruz

Afiyet olsun ben çikolata yedik ikincide dönmüştü bakabildiler. Kalan yerleri de iyi çıkacak
Servikal uzunluğa baktı mı?

İnşallah güzel şeyler duyarsın canım, merakla bekliyoruz

Afiyet olsun ben çikolata yedik ikincide dönmüştü bakabildiler. Kalan yerleri de iyi çıkacak
Servikal uzunluğa baktı mı?
Yok henüz bakmadı, bebeğin muayenesi bitince ona bakicak. Plesanta ile ilgili de bişey demedi henüz. Bebeğin organlari ve uzuvları bitti sayılır, bı kaç kısım kaldı onlara bakicak bı de suyumu ölçüp servikal uzunluk ile açıklığa bakacak

585₺ ödemiştik sanırım, acaba Altay hocanın muayene fiyatlarına mı zam geldi
Bilmiyorum ki, hocadan hocaya değişiyor mu acaba, ben hiç başka doktora randevu almamıştım bilemedim o yüzden. Sanki üniversite yönetimi belirliyordu öğretim üyesi ucretlerini

Çıktım detaylıdan, bebeğim sağlıklı, suyum normal, rahim uzunluğu iyi, açıklık yokmus. Tek doz tetanoz yeterli olur dedi, bir de şeker yüklemesini bu sefer yapmicaz, ilk olarak açlık tokluk olcucez sonraki muayenede, gerekli görürsem yükleme isterim dedi. Havadisler bunlar

Hadi gözün aydın canım çok mutlu oldum

Listeyi birazcik düzenledim nasil olmus

Gözün aydin canim çok şükür darisi bana

Ay ne güzel haberler ... çok sevindim sizin adınıza . Özellikle şeker kısmına :)

Benim 25nde detaylı ultrasonum umarım böyle güzel haberler veririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…