- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
- 133
Kasılma aklıma gelmemişti. Tabi tedbirli olmakta fayda var.Acısı bebeğe geçmez canım ama genital acılar kasılmayı falan tetikler mi diye düşündüğüm için merak ettim. Muhtemelen bişey olmaz ama arada evhamlı bi anne oluyorum maalesefKızlar da bu tarz şeyler yazınca jiletle yaptım artık az önce bitirdim Bacaklarımı epilatörle yaptım onun bile sesi bebeği rahatsız ediyor gibi hissediyorum ya vızır vızır ne gıcık alet
Linki acamadım olay store a yönlendiriyor. Nasıl bişey goremedim ama ben makas gibi olanlardan kullanmıştım. Hiç sıkıntı yasamamıştım. Yine öyle yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse.
Sütü ve sodayı hiç sevmiyorum ama faydası varsa içerim mecburen. Teşekkürler canım.Soğuk süt veya soda onermisti herkes geçen bi yerde gördüm canım
Ben de 8 seans almıştım ve baya azalmıştı. Şuan yine kalınlaştı jiletle aldığım için ve çoğaldı daBen de lazere gitmiştim. Çıkanları jiletle alıyorum mecburen. Çok az inceydi çıkanlar.Cogalacak belki ama ne yapayım doğum sonrası tekrar lazere giderim.
Yaa, ben de yarın doktora soracaktım. Zaten bi şey yapılmaz gibi konuştu bugün de, kendi doktorunu bilgilendir demişti. Suyu bol içiyorum, azıcık az içsem ağrıyor zaten. Çook teşekkür ederim.Canım bol bol su iç hamilelikte başka bişry yapılamıyor zaten kum dökerken birde kasık ağrın falan olurda dikkat et idrar yolu enfeksiyonu olursan gözünden kaçmasın. Günde en az üç litre su içmen lazım limonlu su içersen oda güzel olur
12 seanslık bir paket bitirdim.Ikinci paket yarim kaldı.Şu an fazla çoğalmadı ama git gide artar.Ne yapalım bebisler için katlanacagiz artık sonra tekrar gideriz.Ben de 8 seans almıştım ve baya azalmıştı. Şuan yine kalınlaştı jiletle aldığım için ve çoğaldı daen iyisi bence ağda. Ayda bşr git rahat et.
Yok canim devlet yapiyor ama randevu icin 18. Haftadan baslamak lazım. Ücretsiz oldugu icin talep cok oluyor çünküDevlete gittiğinizde ne dediler acaba devlet karşılıyormu biz özelde 1500 e bulduk prof en uygunuydu ama devlet yapmıyor dye özele gdicez mecbur
Bugün fakulteye tekrar gittim hocalar ücretli yapıyormuş onu öğrendim. 1292 tl yeBen de devlette bulamadım. 2000 e yaptırdım özelde. Gayet rahat oldu. Sen bukursun inşallah.
Önce kadın doğuma almak gerekiyor sanırım direk perinatolojiye vermiyorYok canim devlet yapiyor ama randevu icin 18. Haftadan baslamak lazım. Ücretsiz oldugu icin talep cok oluyor çünkü
Rica ederim canım çok geçmiş olsun. Hamile olmasak yapacak çok şey var da şuan en güzeli bol su içmek. Suyu düzenli ve fazla içersen bi sıkıntı olmaz inşallahYaa, ben de yarın doktora soracaktım. Zaten bi şey yapılmaz gibi konuştu bugün de, kendi doktorunu bilgilendir demişti. Suyu bol içiyorum, azıcık az içsem ağrıyor zaten. Çook teşekkür ederim.
Gözün aydın canım cok sevindimKizlar ayrintilidan ciktim hersey nomal cok sukur.
Bende elele donna alsim guzel geldi hepsiburadadan aldim baya uyguna geldi wordun kampanyasi vardi 1500 tl lik alisverise 150 tl para puan verdi eşimden de link paylastim 180 tl civarida ona verdi 1860 tl falandi 1550 tl gibi bir rakam oldu ben cok aksesuarlari gerekli bulmadigim icin bunu tercih ettim ama kalitesi yeterli benceKizlar ben park yatak almaya karar verdim elele madre alıyorum cok araştırdım son kararim budursitesinden alınca yatak ücretsiz geliyormus birazdan siparis verecegim
Ben ilk doğumdan 2-3 yıl kadar önce gitmiştim ve bitmişti, mükemmel bir histi. Arada bir çıkanları jiletle alabilirsin demişlerdi. Ama hamilelik ve doğum sonrası değişen hormonlarla eskisi gibi olmasa da artış oldu hissedilir seviyede. Yani her türlü artacak benceBen de lazere gitmiştim. Çıkanları jiletle alıyorum mecburen. Çok az inceydi çıkanlar.Cogalacak belki ama ne yapayım doğum sonrası tekrar lazere giderim.
İnşallah bakalım. Kendi doktoruma da gittim, rapora bakınca hiç üzülme dediRica ederim canım çok geçmiş olsun. Hamile olmasak yapacak çok şey var da şuan en güzeli bol su içmek. Suyu düzenli ve fazla içersen bi sıkıntı olmaz inşallah
İc ic canım bende öksürükten üç gece uyuyamadim dün ilk defa uyudum antibiyotik aldigim icin. İlk iki gun oksururken kasiklarima sancilar giriyodu çok kötüydü antibiyotik almak suan iyi bisey degil ama bu sekilde de iyi degil bence bebekler icin hem strese giriyoruz hem hastalik çekiyoruz ne gerek var. İnsallah bir kaç güne tamamen iyilesirizBen ilk doğumdan 2-3 yıl kadar önce gitmiştim ve bitmişti, mükemmel bir histi. Arada bir çıkanları jiletle alabilirsin demişlerdi. Ama hamilelik ve doğum sonrası değişen hormonlarla eskisi gibi olmasa da artış oldu hissedilir seviyede. Yani her türlü artacak benceben de doğurup biraz büyüteyim yine giderim diyorum, belki 2-3 seasns bile yeter.
İnşallah bakalım. Kendi doktoruma da gittim, rapora bakınca hiç üzülme dedidedim üzülmedim :) önemsiz gördü. Ama ölsürükten uyuyamaz haldeyim deyince antibiyotik verdi bakalım, beklemekle geçmeyecek belli ki. İçelim de iyileşelim
Güle güle kullan canim ben kendi sitesinden aldim yatakta hediye verdikleri icin hepsiburada da fiyati 700 tl daha pahalıydı yatak hediyesi de yoktu o yüzden elelenin sitesinden aldım inşallah benimki de güzel gelirBende elele donna alsim guzel geldi hepsiburadadan aldim baya uyguna geldi wordun kampanyasi vardi 1500 tl lik alisverise 150 tl para puan verdi eşimden de link paylastim 180 tl civarida ona verdi 1860 tl falandi 1550 tl gibi bir rakam oldu ben cok aksesuarlari gerekli bulmadigim icin bunu tercih ettim ama kalitesi yeterli bence
Birde ben premium uyeyim ama bu para puan olayini cok anlayamadim canim ya. Şimdi ben bir ürünü kendi kartimla almak istedigim zaman linki esime aticam oda listesine ekleyip bana geri mi atacak nasil olacak bana bi kisaca anlatabilir misin zahmet olmazsaBende elele donna alsim guzel geldi hepsiburadadan aldim baya uyguna geldi wordun kampanyasi vardi 1500 tl lik alisverise 150 tl para puan verdi eşimden de link paylastim 180 tl civarida ona verdi 1860 tl falandi 1550 tl gibi bir rakam oldu ben cok aksesuarlari gerekli bulmadigim icin bunu tercih ettim ama kalitesi yeterli bence
Ben 1200 e yaptırmıştım canm 1100 de olabilir, bebeği görecem sevinciyle parasını unutmuşumBen 22+0 . haftadayim devlet ve fakültede şansımı denedim detaylı ultrason icin ama olmadi. Özele gidecem mecbur. Fiyatlar nasıl kizceler
Çok geçmiş olsun canım, hastalıklar gecelerden uzak dursunKizlar doktora gittim ilerlemjs biraz dedi öksürük kulak agrisi vs oldugu icin antibiyotik verdi 1000 mg amoklavin 14 tablet, eczanede muadili vardi klamoks bende korktum almaya sıkıntı olur mu acaba diye geri döndüm sordum doktora alabilirsin dedi. Keske haftasonu gitseymisim bos yere bu kadar cektim resmenüç gün de rapor verdi
Lazere gidiyordum son iki seansım vardı her şey çok güzel gidiyordu kş hormonlardan herhalde genital bölgem de ve göbek bölgemde baya kıllanma oldu, arada bir ağdaya gitmeye düşünüyorum elleri çabuk bir de lazerin etkisiyle tüylerin sertliği azaldı bir şey olmaz herhaldeKızlar genital tüylerinizi nasıl alıyorsunuz. Ben lazer yaptırdığım için çok az tüyüm çıkıyor onları da epilatörle alıyordum. Ama şimdi epiltörün ısısı sesi bebeği rahatsız eder gibi düşünüyorum. Makasla kısaltıyordum üstlerinden ama artık tamamen aldırmak istiyorum. Eşim de ağdadan bile korkuyor acısı bebeğe zarar verir mi diyor. Çok mu abartıyoruz bilmiyorum
Çok güzel ama yaa maşallahKızlaar ben de çıktım ayrıntılıdan her şey yolunda çok şükür
Bu da ilk fotoğraf
Gebe okulunu duydum canım ama içeriğini bilmiyorum, bence güzeldir değerlendirebilirsin. Hatta bize de yaz ne yapılıyor ne ediliyormuşKızlar merhaba. Bana devlet hastanesinden mesaj geldi. Gebe okuluna davet ettiler. 5 haftalık bir eğitim olacakmış. Daha önce böyle bir eğitime katılan var mı? Bir şeyler mi anlatıyor yoksa egzersi falan mı yaptıriyorlar? Hamilelik yogası hiç fena olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?