2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Kasılma aklıma gelmemişti. Tabi tedbirli olmakta fayda var.

Ben de lazere gitmiştim. Çıkanları jiletle alıyorum mecburen. Çok az inceydi çıkanlar.Cogalacak belki ama ne yapayım doğum sonrası tekrar lazere giderim.
Ben de 8 seans almıştım ve baya azalmıştı. Şuan yine kalınlaştı jiletle aldığım için ve çoğaldı da en iyisi bence ağda. Ayda bşr git rahat et.

Yaa, ben de yarın doktora soracaktım. Zaten bi şey yapılmaz gibi konuştu bugün de, kendi doktorunu bilgilendir demişti. Suyu bol içiyorum, azıcık az içsem ağrıyor zaten. Çook teşekkür ederim.

Ben de 8 seans almıştım ve baya azalmıştı. Şuan yine kalınlaştı jiletle aldığım için ve çoğaldı da en iyisi bence ağda. Ayda bşr git rahat et.
12 seanslık bir paket bitirdim.Ikinci paket yarim kaldı.Şu an fazla çoğalmadı ama git gide artar.Ne yapalım bebisler için katlanacagiz artık sonra tekrar gideriz.

Yaa, ben de yarın doktora soracaktım. Zaten bi şey yapılmaz gibi konuştu bugün de, kendi doktorunu bilgilendir demişti. Suyu bol içiyorum, azıcık az içsem ağrıyor zaten. Çook teşekkür ederim.
Rica ederim canım çok geçmiş olsun. Hamile olmasak yapacak çok şey var da şuan en güzeli bol su içmek. Suyu düzenli ve fazla içersen bi sıkıntı olmaz inşallah

Kizlar ben park yatak almaya karar verdim elele madre alıyorum cok araştırdım son kararim budur sitesinden alınca yatak ücretsiz geliyormus birazdan siparis verecegim
Bende elele donna alsim guzel geldi hepsiburadadan aldim baya uyguna geldi wordun kampanyasi vardi 1500 tl lik alisverise 150 tl para puan verdi eşimden de link paylastim 180 tl civarida ona verdi 1860 tl falandi 1550 tl gibi bir rakam oldu ben cok aksesuarlari gerekli bulmadigim icin bunu tercih ettim ama kalitesi yeterli bence

Ben de lazere gitmiştim. Çıkanları jiletle alıyorum mecburen. Çok az inceydi çıkanlar.Cogalacak belki ama ne yapayım doğum sonrası tekrar lazere giderim.
Ben ilk doğumdan 2-3 yıl kadar önce gitmiştim ve bitmişti, mükemmel bir histi. Arada bir çıkanları jiletle alabilirsin demişlerdi. Ama hamilelik ve doğum sonrası değişen hormonlarla eskisi gibi olmasa da artış oldu hissedilir seviyede. Yani her türlü artacak bence ben de doğurup biraz büyüteyim yine giderim diyorum, belki 2-3 seasns bile yeter.
Rica ederim canım çok geçmiş olsun. Hamile olmasak yapacak çok şey var da şuan en güzeli bol su içmek. Suyu düzenli ve fazla içersen bi sıkıntı olmaz inşallah
İnşallah bakalım. Kendi doktoruma da gittim, rapora bakınca hiç üzülme dedi dedim üzülmedim :) önemsiz gördü. Ama ölsürükten uyuyamaz haldeyim deyince antibiyotik verdi bakalım, beklemekle geçmeyecek belli ki. İçelim de iyileşelim

İc ic canım bende öksürükten üç gece uyuyamadim dün ilk defa uyudum antibiyotik aldigim icin. İlk iki gun oksururken kasiklarima sancilar giriyodu çok kötüydü antibiyotik almak suan iyi bisey degil ama bu sekilde de iyi degil bence bebekler icin hem strese giriyoruz hem hastalik çekiyoruz ne gerek var. İnsallah bir kaç güne tamamen iyilesiriz

Güle güle kullan canim ben kendi sitesinden aldim yatakta hediye verdikleri icin hepsiburada da fiyati 700 tl daha pahalıydı yatak hediyesi de yoktu o yüzden elelenin sitesinden aldım inşallah benimki de güzel gelir sağlıkla kullansın minişler yatağı begenmezsem eğer Yataştan alırım ama ilk aşamada önce bi gelen yatagi göreyim dedim

Birde ben premium uyeyim ama bu para puan olayini cok anlayamadim canim ya. Şimdi ben bir ürünü kendi kartimla almak istedigim zaman linki esime aticam oda listesine ekleyip bana geri mi atacak nasil olacak bana bi kisaca anlatabilir misin zahmet olmazsa dun ugrastim beceremedim esimin telefonundan liste yaptım attım kendime ama sanirim yanlis linki paylastim hepsi buradada favlanmis bir urun olarak geldi bana sadece

Ben 22+0 . haftadayim devlet ve fakültede şansımı denedim detaylı ultrason icin ama olmadi. Özele gidecem mecbur. Fiyatlar nasıl kizceler
Ben 1200 e yaptırmıştım canm 1100 de olabilir, bebeği görecem sevinciyle parasını unutmuşum
Çok geçmiş olsun canım, hastalıklar gecelerden uzak dursun
Lazere gidiyordum son iki seansım vardı her şey çok güzel gidiyordu kş hormonlardan herhalde genital bölgem de ve göbek bölgemde baya kıllanma oldu, arada bir ağdaya gitmeye düşünüyorum elleri çabuk bir de lazerin etkisiyle tüylerin sertliği azaldı bir şey olmaz herhalde
Kızlaar ben de çıktım ayrıntılıdan her şey yolunda çok şükür
Bu da ilk fotoğraf
Çok güzel ama yaa maşallah
Gebe okulunu duydum canım ama içeriğini bilmiyorum, bence güzeldir değerlendirebilirsin. Hatta bize de yaz ne yapılıyor ne ediliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…