2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Anlatayim canim esinin hepsiburadasina gir alacagin urunu favorile sonra listelerime girip herhangi bir listeye ekle o favorini yeni listede olusturabilirsin hic farketmez ekledigin o listeyi eşinle watsaptan paylaş urunu paylasmicaksin yani ekledigin listeyi paylascaksin direk sag uste cikiyor paylas isareti zaten sonra sana gelen linke tikla link direk listeyi acicak urunu sepete ekle yapip alimi gerceklestir teslim edildikten bir sure sonra tam gununu bilmiyorum 10-15 gun olabilir eşinin hesabina para puan olarak yansiyacak %7 %10 degisebiliyor umarim anlasilir anlatmisimdir

Cok sağol canim zahmet verdim sanada aksam deneyeceğim

Ya ayrintilida suyu fazla çıkan kızlar kendi doktoruna da gittiniz mi ayrintili sonucunu kaçırdı birlikte? Neler oldu niyeymis ve ne yapmamiz lazımmış yukselmesin diye acaba?

Ya ayrintilida suyu fazla çıkan kızlar kendi doktoruna da gittiniz mi ayrintili sonucunu kaçırdı birlikte? Neler oldu niyeymis ve ne yapmamiz lazımmış yukselmesin diye acaba?
Ben henüz gitmedim doktoruma detaylı sonucunu gönderdim bişey yazmadı ama detaylıyı yapan radyalog hamur işine tatlıya dikkat edelim hareket yürüyüş yapmaya gayret edelim dedi o kadar. Senin kaç yazıyor suyun? Benim kağıtta amniyotik sıvı endeksi 15-16 cm olup %50 persentilden fazladır yazıyor

Slm
Perinatolog Bana ayrıntılıda su normal dedi. Bir ay sonra, bugün, kendi doktoruma gittim suyun biraz fazlalaşmış şeker ve karbonhidratı azalt dedi. Meyve yeme yersen ekşili tatlardan al dedi. Ben havuç çok tüketiyorum onu tamamen kes dedi.

Sanirim şeker olunca su fazla oluyor

Bana da öyle dedi beyaz unu kestim bugday ekmeği filan yiyorum o da az miktarda tatlıyı tamamen kest zaten bakalım nolcak

Evet suyu az olanlar havuc tüketiyor artmasi için biz uzak duralım:) ya demek ki ortak sonuç şeker ve karbonhidrat kesilmeli (

Benim de onceki gebeligimde suyum fazlaydi yediklerine dikkat edince duzeliyo canim

Beyaz un ve tatlıyı keselim dimi? Ya erken dogumdan korkuyorum çünkü çoğu zaman yalnızım hastaneye yetisememekten filan o an tek olmaktan korkuyorum
Öyle bi erken doğum değil. 40 a bekler genelde doktorlar. Ama böle durumlarda Kontrolde ultrason göre doğum tarihini öne çeker. 37den öncesini istemezler. Gelişim tam tamamlanmamış oluyor O yüzden dikkatli olmamızı istiyorlar.

Havuç anmiyon sıvısı az olduğunda öneriliyor suyu artırmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…