2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Kızlar suşinin balığını ayıklayıp yesem ne olur o kadar canım çekiyor ki sipariş vermiş eşim ama vegan değil hepsibde balık var ((

Merhaba arkadaşlar bi şey sorucam benim kasiklarimda bi kaç gündür belkide bir haftaya yakındır tuhaf hisler oluyor böyle sertlik gibi bebeğim hareket etmeye başladığından beri ciddi anlamda rahatsız edici boyut kazanıyor bazen vajinama doğru baskı hissediyorum hafiften ara ara ağrı hissediyorum bazen belimede vuruyor ağrı korkuyorum normal midir acaba 24 haftalik hamileyim çok fazla hareketli bebegim karnımı gerginde hissediyorum bazen nefes aldırmıyor sırt üstü yatamıyorum yan yatsam ona keza anlamadım gerçekten sizinde hareketler fazlalasti mi yoksa sizde hareket edenler aynı durumları yaşıyor musunuz acaba ne olur yardım edin erken doğumdan çok korkuyorum

Cevremde de hiç hamile doguran vs olmadı benim de ilk o kadar senaryolar yazıyorum kiiiii oscarlik yani sjsbbssb bi de hamile duygusallagi üstüne
İnsan hep filmlerdeki gibi olacak zannediyor değil mi? benim suyum gelmişti ama sıfır sancı gayet rahat gittim hastaneye. Sezeryan olacaktı zaten ikizdi ve erkendi. Onkadar sakindim ki. Ablam da filmlerdeki gibi olursun saniyordum demişti.

Ben öyle rahatsız edici bir ağrı hissetmiyorum elhamdülillah. Ama bi doktora gitsen için rahat ederdi. Bir durum var ise de erkenden önlem alırlardı. Olmasın inşallah tabi. Benim çok öyle fake sancıyla acile gitmişliğim var. Hiç pişman değilim çünku son gidişimde fake degilmişti.

Doktordan randevu almak istedim ileri tarihe var randevu bulamıyorum acile gitsem ilgilenirlermi acaba diye düşünüyorum çünkü devlette hiç öyle adam akıllı ilgilenmiyorlar düşük yaptigimda o kadar bağıra bağıra ağlamıştım beni bi ultrasona alın diye kalp atışlarını duymak istiyorum diye bi ultrasona bile almamışlardı kadın doğumcu hemşire ile msjlasarak durumum hakkında bilgi alıyordu hastaneye bile gelmedi anca sabah bebek düşünce 11 gibi gelmişti doktor

Birde geçmeyen bi şancı olsa gidicem de acile geçiyor dayanabiliyorum ara ara vuruyor sonra geçiyor ama bu günlerdir bu şekilde sürüyor normaldir heralde demi

Evet bir sebep te bu ama benim pek yüksek değil sanırım şeker gerçi sonuçu daha doktoruma gosteremedim ama burda deneyimli anneler çok bi sorun da gormedi sonucumda bakalım doktorum ne diyecek
O zaman havuc suyu diyolar sanırım onu bi araştır

Çok şaşırdım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Hastaneye göre de değişebilir belki. Benim olduğum yerdeki hastane çok kalabalık olmuyor. Her acile gittiğimde normal kontrol gibi ilgileniyorlardı. Tabi bu bahsettiğim 8 sene önce. Şu anda ne durumda bilemiyorum. Allah yarsımcımız olsun hepimizin ve bebeklerimizi sağlıkla hayırla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah .

Merhaba bende salatada 1 adet havuç yerim genelde siz ne kadar yiyorsunuz günde?
Ben kahvaltıda bir yerdim, iş yerinde atıştırma için de bir yerdim e salata da varsa yemiş oluyorum. Eşim meyve sıkar haftada bir muhakkak havuç da koyar 3-4 tane.
Yani ben cidden abartmışım.

Ağrı olurken bebeğinin hareketlerini orda hissediyor musun peki, acaba sertlik ondan mi, kasılma gibi olabilir

Aminn cümlemizi inşallah Malesef bazı hastaneler hemşireler ebeler doktorlar hassas davranmıyor bir can gözüyle değilde tıbbi atık muamelesi yapıyolar seninde dediğin gibi rabbim iyi insanlarla karşılaştırsin.

Ağrı olurken bebeğinin hareketlerini orda hissediyor musun peki, acaba sertlik ondan mi, kasılma gibi olabilir
Aynen cnm hissediyorum genelde haraket ettiğinde tuhaf tuhaf ağrılar hissediyorum hani yukarılara tekme atarken normal hissettigim acı ama bazen kasiklarima vajinama doğru ne bilim tarifte edemiyorum bazen alt tarafıma doğru baskı yapıyor

Benimki de çok hareketli. Bazen aşağı doğru vuruyor. Sanırım mesaneme denk geliyor aşırı tuvalet ihtiyacı hissediyorum gidiyorum yok.
Bi kez dışarıdayken başıma geldi çook zorlandım. Fazla ağrılıydı. Bebek aşağı indi sanmıştım korkmuştum. Sordum soruşturdum olabiliyormuş. Bi çok gebe bu anları yaşıyormuş. Doktor da bebeğin yerinde sıkıntı olmadığını söyledi rahatladım.

Aynen aynenn aşırı tuvalet ihtiyacı bende hissediyorum sürekli birde çok su içerim ben normaldede çok içerim çok seviyorum şu içmeyi acaba dediğin gibi mesaneme mi ağrı yapıyor ki inşallah öyledir aynen hareket etmezken sıkıntı pek yok ama bi hareket etmeye başlıyor allahh çok fenaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…