2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Evdeyken yaptığında hemen uzanıyorum, yan dönüyorum fln pozisyonunu değişsin diye dua ediyorum

Aynen ya sancı başlıyor yolda doguyo falan daha yeni yeni görüp öğreniyorum kimisi gunlerce bile sancı çekip anca doğuruyor

Evdeyken yaptığında hemen uzanıyorum, yan dönüyorum fln pozisyonunu değişsin diye dua ediyorum
Aynen bende bi sağ bi sol yürüyorum bazen iyi geliyor gibi oluyor özellikle geceleri kuduruyor resmen yemin ederm içimi rahatlattin allah razı olsun rabbim hepimizin bebislerini korusun sonuçta ağrı geçiyorsa sıkıntı yoktur yani dimi birde özellikle hareket edince bu şeyleri hissetmem belkide hareketlerinden kaynaklı seninde dediğin gibi

İnş hiç sıkıntı olmaz hepimiz sağlıkla bebişlerimizin gazını nasıl çıkarırızı konuşuruz

geçmeyen ağrılar Geçmeyen ağrılar sıkıntılı diye biliyorum elbet ağrı sancı olucak, için rahat etmezse yine de doktoruna sor, ama benim de ara ara oluyor alt tarafta ağrılar, tuvalet gelme hissi, baski hissi, oglumdan hatırlıyorum çok gitmiştim idrar tahlili vermeye bu haftalarda acaba enfeksiyondan mi ağrılar var diye

Bu sertlik olayını bı süre önce burada da konuşmuştuk, çoğu kişide oluyor, özellikle bebek hareket ettiğinde oluyormuş gibi hissediyoruz ama bazen bağımsız da olabiliyor, geri dönük bulabilirsen onları okumanı tavsiye ederim, bahsettiğimiz aynı sertleşmeyse bu normal ve olması gereken bişey, rahmi doğuma hazırlıyor yalancı kasılma deniyor tamamen zararsız. Ama bu sertleşme bende ağrı boyutlarına ulaşabiliyor, öyle ki kasik bölgem taş gibi oluyor ve inanılmaz kasılıyor, uzun sürmüyor ama bı kaç saniye sanki kalp atışlarım bile artıyor boğazımda atıyor gibi oluyor. İlk hamileliğimde de böyle olurdu. Zaman ilerledikce bu kasilmalar artacak. Bir de bebeğim sağa sola tekme attığında sorun yok ama aşağı yönlü atarsa bı ayhh dedirtecek şekilde canımı yakiyor. Artık neye vuruyor bilmiyorum rahim ağzı mi, mesane mı ama bazen hareketleri can yakıcı oluyor.

İnş hiç sıkıntı olmaz hepimiz sağlıkla bebişlerimizin gazını nasıl çıkarırızı konuşuruz
Ben de arada mayıs, haziran ağustos gruplarına bakıyorum ne konuşuyorlar diye. Kimisi gazdan şikayetçi kimisi gece uyumadigindan.Biz de zamanı gelince bunları konuşacağız inşallah diyorum.

Kızlar bu yeniDoğan kıyafetleri çok küçük değil mi ufak ufak birşeyler alayım dedim 50 cm tulumlar gözüme çok küçük göründü emin olamadım gene bişey alamada döndüm

Kızlar bu yeniDoğan kıyafetleri çok küçük değil mi ufak ufak birşeyler alayım dedim 50 cm tulumlar gözüme çok küçük göründü emin olamadım gene bişey alamada döndüm
Ben mümkün olduğu kadar 0-3 veya 3-6 aldım. Çevremde kime sorduysam yenidoğanı hiç kullanamazsın dedi bende tercih etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…