Aynen aynenn aşırı tuvalet ihtiyacı bende hissediyorum sürekli birde çok su içerim ben normaldede çok içerim çok seviyorum şu içmeyi acaba dediğin gibi mesaneme mi ağrı yapıyor ki inşallah öyledir aynen hareket etmezken sıkıntı pek yok ama bi hareket etmeye başlıyor allahh çok fenaaa
İnsan hep filmlerdeki gibi olacak zannediyor değil mi? benim suyum gelmişti ama sıfır sancı gayet rahat gittim hastaneye. Sezeryan olacaktı zaten ikizdi ve erkendi. Onkadar sakindim ki. Ablam da filmlerdeki gibi olursun saniyordum demişti.
Aynen bende bi sağ bi sol yürüyorum bazen iyi geliyor gibi oluyor özellikle geceleri kuduruyor resmen yemin ederm içimi rahatlattin allah razı olsun rabbim hepimizin bebislerini korusun sonuçta ağrı geçiyorsa sıkıntı yoktur yani dimi birde özellikle hareket edince bu şeyleri hissetmem belkide hareketlerinden kaynaklı seninde dediğin gibi
Aynen bende bi sağ bi sol yürüyorum bazen iyi geliyor gibi oluyor özellikle geceleri kuduruyor resmen yemin ederm içimi rahatlattin allah razı olsun rabbim hepimizin bebislerini korusun sonuçta ağrı geçiyorsa sıkıntı yoktur yani dimi birde özellikle hareket edince bu şeyleri hissetmem belkide hareketlerinden kaynaklı seninde dediğin gibi
Aynen cnm hissediyorum genelde haraket ettiğinde tuhaf tuhaf ağrılar hissediyorum hani yukarılara tekme atarken normal hissettigim acı ama bazen kasiklarima vajinama doğru ne bilim tarifte edemiyorum bazen alt tarafıma doğru baskı yapıyor
Aynen cnm hissediyorum genelde haraket ettiğinde tuhaf tuhaf ağrılar hissediyorum hani yukarılara tekme atarken normal hissettigim acı ama bazen kasiklarima vajinama doğru ne bilim tarifte edemiyorum bazen alt tarafıma doğru baskı yapıyor
Geçmeyen ağrılar sıkıntılı diye biliyorum elbet ağrı sancı olucak, için rahat etmezse yine de doktoruna sor, ama benim de ara ara oluyor alt tarafta ağrılar, tuvalet gelme hissi, baski hissi, oglumdan hatırlıyorum çok gitmiştim idrar tahlili vermeye bu haftalarda acaba enfeksiyondan mi ağrılar var diye
Merhaba arkadaşlar bi şey sorucam benim kasiklarimda bi kaç gündür belkide bir haftaya yakındır tuhaf hisler oluyor böyle sertlik gibi bebeğim hareket etmeye başladığından beri ciddi anlamda rahatsız edici boyut kazanıyor bazen vajinama doğru baskı hissediyorum hafiften ara ara ağrı hissediyorum bazen belimede vuruyor ağrı korkuyorum normal midir acaba 24 haftalik hamileyim çok fazla hareketli bebegim karnımı gerginde hissediyorum bazen nefes aldırmıyor sırt üstü yatamıyorum yan yatsam ona keza anlamadım gerçekten sizinde hareketler fazlalasti mi yoksa sizde hareket edenler aynı durumları yaşıyor musunuz acaba ne olur yardım edin erken doğumdan çok korkuyorum
Bu sertlik olayını bı süre önce burada da konuşmuştuk, çoğu kişide oluyor, özellikle bebek hareket ettiğinde oluyormuş gibi hissediyoruz ama bazen bağımsız da olabiliyor, geri dönük bulabilirsen onları okumanı tavsiye ederim, bahsettiğimiz aynı sertleşmeyse bu normal ve olması gereken bişey, rahmi doğuma hazırlıyor yalancı kasılma deniyor tamamen zararsız. Ama bu sertleşme bende ağrı boyutlarına ulaşabiliyor, öyle ki kasik bölgem taş gibi oluyor ve inanılmaz kasılıyor, uzun sürmüyor ama bı kaç saniye sanki kalp atışlarım bile artıyor boğazımda atıyor gibi oluyor. İlk hamileliğimde de böyle olurdu. Zaman ilerledikce bu kasilmalar artacak. Bir de bebeğim sağa sola tekme attığında sorun yok ama aşağı yönlü atarsa bı ayhh dedirtecek şekilde canımı yakiyor. Artık neye vuruyor bilmiyorum rahim ağzı mi, mesane mı ama bazen hareketleri can yakıcı oluyor.
Ben de arada mayıs, haziran ağustos gruplarına bakıyorum ne konuşuyorlar diye. Kimisi gazdan şikayetçi kimisi gece uyumadigindan.Biz de zamanı gelince bunları konuşacağız inşallah diyorum.
Detaylı ultrasona gireceğim birazdan kızlar. Sabahın köründe hoplayıp duran bebiş çikolata yiyince durdu şaka gibi inşallah ultrasonda düzgün gösterir kendini
Kızlar bu yeniDoğan kıyafetleri çok küçük değil mi ufak ufak birşeyler alayım dedim 50 cm tulumlar gözüme çok küçük göründü emin olamadım gene bişey alamada döndüm
Ben de arada mayıs, haziran ağustos gruplarına bakıyorum ne konuşuyorlar diye. Kimisi gazdan şikayetçi kimisi gece uyumadigindan.Biz de zamanı gelince bunları konuşacağız inşallah diyorum.
Kızlar bu yeniDoğan kıyafetleri çok küçük değil mi ufak ufak birşeyler alayım dedim 50 cm tulumlar gözüme çok küçük göründü emin olamadım gene bişey alamada döndüm