2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Kızlar bu yeniDoğan kıyafetleri çok küçük değil mi ufak ufak birşeyler alayım dedim 50 cm tulumlar gözüme çok küçük göründü emin olamadım gene bişey alamada döndüm
Arkadaşlarım üç tane hastane çıkışı al dediler. Beşer onar 0-3 ay patiksiz alt al ve body al dediler. Paça kıvırır giydirirsin yoksa patik alttan sıkıyor, olmuyormuş. Zaten kış bebeleri yeleğidir hırkasıdır çok çabuk büyüyorlar.

Kızlar detaylıdan çıktım. Hareket etmiyor dediğim bebek ben uzandığım andan itibaren bi dakika durmadı. Aşırı hareketli bişey 1 saat uğraştı doktor. Tam zoom yapacakken hareket ediyor herşey güzel çok şükür ama beynindeki bi yeri göremedi pozisyondan dolayı. 1 saat sonra tekrar çağırdı. Yürümemi merdiven çıkmamı istedi. Birazdan tekrar gideceğim bakalım

Maşallah yaaaa benimki de hiç durmuyordu çok yaramaz olacak dedi doktor minnooşşşşlarrr

Bi benim ayrıntılı ultrasonum kısa sürdü, 20 dk da bitirdi bide özel sözde, kendi doktorum daha detaylı bakıyor, doğru düzgün resim de alamadı uğraşmadı doğru düzgün, doktorumun önerdiği yer sözde, soylucem ama yönlendirmesin kimseyi oraya

Benim detayliya girip kiz olan bebegimin erkek olmasini ogrenmemize ne diyorsunuz hep icime doguyordu zaten erkek olacagi analar hissediyor valla 5. Ayinda cinsiyetimiz döndü
A aaaaa sürprizli bebiş sağlıkla gelsin

Aynıı benim yaşadıklarımı tarif etmişsin cnm çok teşekkür ederim aynı haftalardayız ve aynı şeyleri yaşayabiliyoruz burda birbirimize danışmak çok rahatlatıcı oluyor bazı yazıları kaçırabiliyorum malum okullar açıldı. Tekrar çok teşekkür ederim iyiki böyle bi platform var ve sizler varsınız insan kendini yalnız hissetmiyor.. Rabbim cümlemize sağlıcakla rahat kolay doğumlar nasip etsin ınsallahh

Maşallah yaaaa benimki de hiç durmuyordu çok yaramaz olacak dedi doktor minnooşşşşlarrr
Harika bi duygu ama değil mi çok şükür
Canım bence öyle düşünme. Bebeğin pozisyonuna bağlı tamamen. Benim bebek çok hareketliydi o yüzden uzun sürdü. Beyindeki bi kısmı bi türlü göremedi yarım saat onunla uğraştı. Vajinal bile baktı o kısmı göremedi. En son 1 saat yürüdüm geldim. Masaya uzanmamla kalkmam bir oldu. Bu kez uyuyordu çünkü 10 saniye içinde beyindeki görüntüyü alabildi. Bebek uygun pozisyonda ve tüm organları net görünüyorsa ultrason kısa sürüyor. Doktorun iyi bakmadığı anlamına gelmiyor bu. Sen içini rahat tut bebeğine güzelce bakılmıştır eminim
Benim detayliya girip kiz olan bebegimin erkek olmasini ogrenmemize ne diyorsunuz hep icime doguyordu zaten erkek olacagi analar hissediyor valla 5. Ayinda cinsiyetimiz döndü
En büyük fobimdi bu benim de ama değişmedi allahtan Olabiliyor kuzum bunlar hayırlısı olsun sağlıkla gelsin yeter ki

Benimki de kısa surmüştü. Sadece elinin birini görmek için baya ugraştı. Diğerlerini pıt pıt soyledi. Ama bizden önceki çift mesela bizden fazla bile kalmıs olabililer onları yürüyüşe gönderdi. Biz çıkıp resimleri beklerken onları yeniden aldı. Hareketle de alakalı biraz. Goremiyorsa ugraşıyor. Gördüyse kısa surüyor.

Kızlar aklıma takıldı detaylıda doktorunuz bebeğin tahmini doğum kilosuyla ilgili bişey dedi mi. Öyle bişeyler okumuştum sanki burada yanlış hatırlamıyorsam

Zaten doktorum doçent çok detaylı bakıyor her kontrolde ama kızdığım konu doğru düzgün resim alamadı uğraşmadı yani, hani gez dolaş gel demis burda bi çok doktor bana demedi valla

Evet ama düzgün görüntü alamadı, neyse ki doktorum renkli resim veriyor ilerleyen haftalarda

Devlete mi gidiyordun kontrole, nasıl göremez ki pipiyi, pozisyon mu uygun değildi acaba
Hayir canim ozel hastanede gidiyordum perinatoloji icinde kalktim istanbula gittim ozel muayeneye kadinda basta kiz dedi son dakika foto cekerken farketti aa bu erkek cok iyi gizliyor bende kiz zannettim doktorunuzun gormemesi cok normal dedi en azindan saha gec ogrenmedik buna şukrediyorum alisverislere baslamistik cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…