Arkadaşlarım üç tane hastane çıkışı al dediler. Beşer onar 0-3 ay patiksiz alt al ve body al dediler. Paça kıvırır giydirirsin yoksa patik alttan sıkıyor, olmuyormuş. Zaten kış bebeleri yeleğidir hırkasıdır çok çabuk büyüyorlar.Kızlar bu yeniDoğan kıyafetleri çok küçük değil miufak ufak birşeyler alayım dedim 50 cm tulumlar gözüme çok küçük göründü emin olamadım gene bişey alamada döndüm
Maşallah yaaaaKızlar detaylıdan çıktım. Hareket etmiyor dediğim bebek ben uzandığım andan itibaren bi dakika durmadı. Aşırı hareketli bişey 1 saat uğraştı doktor. Tam zoom yapacakken hareket ediyorherşey güzel çok şükür ama beynindeki bi yeri göremedi pozisyondan dolayı. 1 saat sonra tekrar çağırdı. Yürümemi merdiven çıkmamı istedi. Birazdan tekrar gideceğim bakalım
Bi benim ayrıntılı ultrasonum kısa sürdü, 20 dk da bitirdi bide özel sözde, kendi doktorum daha detaylı bakıyor, doğru düzgün resim de alamadı uğraşmadı doğru düzgün, doktorumun önerdiği yer sözde, soylucem ama yönlendirmesin kimseyi orayaKızlar detaylıdan çıktım. Hareket etmiyor dediğim bebek ben uzandığım andan itibaren bi dakika durmadı. Aşırı hareketli bişey 1 saat uğraştı doktor. Tam zoom yapacakken hareket ediyorherşey güzel çok şükür ama beynindeki bi yeri göremedi pozisyondan dolayı. 1 saat sonra tekrar çağırdı. Yürümemi merdiven çıkmamı istedi. Birazdan tekrar gideceğim bakalım
Ayyy nasıl olabiliyor böyle seylerBenim detayliya girip kiz olan bebegimin erkek olmasini ogrenmemize ne diyorsunuzhep icime doguyordu zaten erkek olacagi analar hissediyor valla 5. Ayinda cinsiyetimiz döndü
A aaaaaBenim detayliya girip kiz olan bebegimin erkek olmasini ogrenmemize ne diyorsunuzhep icime doguyordu zaten erkek olacagi analar hissediyor valla 5. Ayinda cinsiyetimiz döndü
Hayır olmaz bazen daha sonraki aylarda da detaylı istenebiliyor.Kızlar detaylıya 23+6 da giricem sorun olur mu
Sormayin agzimiz acik doktora bakakaldik eşimle pembisli kiyafetlerimiz mavilere yerini biraktiAyyy nasıl olabiliyor böyle seyler
Yaaaa sağlıkla gelsin de pembis de giyerSormayin agzimiz acik doktora bakakaldik eşimle pembisli kiyafetlerimiz mavilere yerini birakti
Devlete mi gidiyordun kontrole, nasıl göremez ki pipiyi, pozisyon mu uygun değildi acabaSormayin agzimiz acik doktora bakakaldik eşimle pembisli kiyafetlerimiz mavilere yerini birakti
Aynıı benim yaşadıklarımı tarif etmişsin cnm çok teşekkür ederim aynı haftalardayız ve aynı şeyleri yaşayabiliyoruz burda birbirimize danışmak çok rahatlatıcı oluyor bazı yazıları kaçırabiliyorum malum okullar açıldı. Tekrar çok teşekkür ederim iyiki böyle bi platform var ve sizler varsınız insan kendini yalnız hissetmiyor.. Rabbim cümlemize sağlıcakla rahat kolay doğumlar nasip etsin ınsallahhBu sertlik olayını bı süre önce burada da konuşmuştuk, çoğu kişide oluyor, özellikle bebek hareket ettiğinde oluyormuş gibi hissediyoruz ama bazen bağımsız da olabiliyor, geri dönük bulabilirsen onları okumanı tavsiye ederim, bahsettiğimiz aynı sertleşmeyse bu normal ve olması gereken bişey, rahmi doğuma hazırlıyor yalancı kasılma deniyor tamamen zararsız. Ama bu sertleşme bende ağrı boyutlarına ulaşabiliyor, öyle ki kasik bölgem taş gibi oluyor ve inanılmaz kasılıyor, uzun sürmüyor ama bı kaç saniye sanki kalp atışlarım bile artıyor boğazımda atıyor gibi oluyor. İlk hamileliğimde de böyle olurdu. Zaman ilerledikce bu kasilmalar artacak. Bir de bebeğim sağa sola tekme attığında sorun yok ama aşağı yönlü atarsa bı ayhh dedirtecek şekilde canımı yakiyor. Artık neye vuruyor bilmiyorum rahim ağzı mi, mesane mı ama bazen hareketleri can yakıcı oluyor.
Harika bi duygu ama değil mi çok şükürMaşallah yaaaabenimki de hiç durmuyordu çok yaramaz olacak dedi doktor minnooşşşşlarrr
Canım bence öyle düşünme. Bebeğin pozisyonuna bağlı tamamen. Benim bebek çok hareketliydi o yüzden uzun sürdü. Beyindeki bi kısmı bi türlü göremedi yarım saat onunla uğraştı. Vajinal bile baktı o kısmı göremedi. En son 1 saat yürüdüm geldim. Masaya uzanmamla kalkmam bir oldu. Bu kez uyuyordu çünküBi benim ayrıntılı ultrasonum kısa sürdü, 20 dk da bitirdi bide özel sözde, kendi doktorum daha detaylı bakıyor, doğru düzgün resim de alamadı uğraşmadı doğru düzgün, doktorumun önerdiği yer sözde, soylucem ama yönlendirmesin kimseyi oraya
En büyük fobimdi bu benim de ama değişmedi allahtanBenim detayliya girip kiz olan bebegimin erkek olmasini ogrenmemize ne diyorsunuzhep icime doguyordu zaten erkek olacagi analar hissediyor valla 5. Ayinda cinsiyetimiz döndü
Kızlar bu yeniDoğan kıyafetleri çok küçük değil miufak ufak birşeyler alayım dedim 50 cm tulumlar gözüme çok küçük göründü emin olamadım gene bişey alamada döndüm
Benim ablam çok güzel tulumlar almıştı bebeğine. Giydirmeden önce yikayıp kuruttu makinede. Daha da küçüldüler. Bu şekilde bir süru kıyafetini giydiremedi kızına. Bebek liyafetleri pamuklu olunca makinede ekstra çekme yapıyor. Ona göre ya buyük almak lazım ya da makinede kurutmamak.
Benimki de kısa surmüştü. Sadece elinin birini görmek için baya ugraştı. Diğerlerini pıt pıt soyledi. Ama bizden önceki çift mesela bizden fazla bile kalmıs olabililer onları yürüyüşe gönderdi. Biz çıkıp resimleri beklerken onları yeniden aldı. Hareketle de alakalı biraz. Goremiyorsa ugraşıyor. Gördüyse kısa surüyor.Bi benim ayrıntılı ultrasonum kısa sürdü, 20 dk da bitirdi bide özel sözde, kendi doktorum daha detaylı bakıyor, doğru düzgün resim de alamadı uğraşmadı doğru düzgün, doktorumun önerdiği yer sözde, soylucem ama yönlendirmesin kimseyi oraya
Zaten doktorum doçent çok detaylı bakıyor her kontrolde ama kızdığım konu doğru düzgün resim alamadı uğraşmadı yani, hani gez dolaş gel demis burda bi çok doktor bana demedi vallaHarika bi duygu ama değil mi çok şükür
Canım bence öyle düşünme. Bebeğin pozisyonuna bağlı tamamen. Benim bebek çok hareketliydi o yüzden uzun sürdü. Beyindeki bi kısmı bi türlü göremedi yarım saat onunla uğraştı. Vajinal bile baktı o kısmı göremedi. En son 1 saat yürüdüm geldim. Masaya uzanmamla kalkmam bir oldu. Bu kez uyuyordu çünkü10 saniye içinde beyindeki görüntüyü alabildi. Bebek uygun pozisyonda ve tüm organları net görünüyorsa ultrason kısa sürüyor. Doktorun iyi bakmadığı anlamına gelmiyor bu. Sen içini rahat tut bebeğine güzelce bakılmıştır eminim
En büyük fobimdi bu benim de ama değişmedi allahtanOlabiliyor kuzum bunlar hayırlısı olsun sağlıkla gelsin yeter ki
Evet ama düzgün görüntü alamadı, neyse ki doktorum renkli resim veriyor ilerleyen haftalardaBenimki de kısa surmüştü. Sadece elinin birini görmek için baya ugraştı. Diğerlerini pıt pıt soyledi. Ama bizden önceki çift mesela bizden fazla bile kalmıs olabililer onları yürüyüşe gönderdi. Biz çıkıp resimleri beklerken onları yeniden aldı. Hareketle de alakalı biraz. Goremiyorsa ugraşıyor. Gördüyse kısa surüyor.
Hayir canim ozel hastanede gidiyordum perinatoloji icinde kalktim istanbula gittim ozel muayeneye kadinda basta kiz dedi son dakika foto cekerken farketti aa bu erkek cok iyi gizliyor bende kiz zannettim doktorunuzun gormemesi cok normal dedi en azindan saha gec ogrenmedik buna şukrediyorum alisverislere baslamistik cunkuDevlete mi gidiyordun kontrole, nasıl göremez ki pipiyi, pozisyon mu uygun değildi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?