Zaten doktorum doçent çok detaylı bakıyor her kontrolde ama kızdığım konu doğru düzgün resim alamadı uğraşmadı yani, hani gez dolaş gel demis burda bi çok doktor bana demedi valla
Kızlar ben diyabet reçeli aldım arada ekmege surem de tatlı krizine girmiyim diye ya tatlı ve hamurisini kesmezsem zorla sorun çıkarıcam kendime aksi halde
Benim detayliya girip kiz olan bebegimin erkek olmasini ogrenmemize ne diyorsunuz hep icime doguyordu zaten erkek olacagi analar hissediyor valla 5. Ayinda cinsiyetimiz döndü
Kızlar ben diyabet reçeli aldım arada ekmege surem de tatlı krizine girmiyim diye ya tatlı ve hamurisini kesmezsem zorla sorun çıkarıcam kendime aksi halde
Amaaan bu yemek işi çok zor, yarın kontrolüm var Allah bilir kaç kilo aldım bende. Ekmeği tereyağ reçeli falan nasıl yiyorum, normalde abur cuburu çok severim ama yemezsem de çok aklıma gelmezdi şimdi her gün bir çikolata, kek, kurabiye, asla ağzım durmuyor asla
Hayir canim ozel hastanede gidiyordum perinatoloji icinde kalktim istanbula gittim ozel muayeneye kadinda basta kiz dedi son dakika foto cekerken farketti aa bu erkek cok iyi gizliyor bende kiz zannettim doktorunuzun gormemesi cok normal dedi en azindan saha gec ogrenmedik buna şukrediyorum alisverislere baslamistik cunku
Ben hiç kilo almamıştım ilk 15 haftada. Sonra bulantılar geçti deli gibi iştahım açıldı ve 6 kilo aldım daha şeker yükleme yaptırmadım bakalım nasıl çıkacak. İnşallah iyi gelir senin de. Diyet düşünemiyorum bu iştahlı halimle
Diyabetik recellerde genelde tatlandırıcı kullanılıyor. O yüzden illa reçel yiyecekseniz elma suyu konsantresi kullanılarak yapılan şeker ilavesizleri tercih edebilirsiniz.
Kızlar aklıma takıldı detaylıda doktorunuz bebeğin tahmini doğum kilosuyla ilgili bişey dedi mi. Öyle bişeyler okumuştum sanki burada yanlış hatırlamıyorsam
Benimki de öyle söyledi ama sanki burada birileri bebeğin doğum kilosu detaylıda tahmin edilebiliyor gibi bişey demişti. Benim doktorum öyle bi yorum yapmadı da o yüzden aklıma takıldı
Amaaan bu yemek işi çok zor, yarın kontrolüm var Allah bilir kaç kilo aldım bende. Ekmeği tereyağ reçeli falan nasıl yiyorum, normalde abur cuburu çok severim ama yemezsem de çok aklıma gelmezdi şimdi her gün bir çikolata, kek, kurabiye, asla ağzım durmuyor asla
Diyabetik recellerde genelde tatlandırıcı kullanılıyor. O yüzden illa reçel yiyecekseniz elma suyu konsantresi kullanılarak yapılan şeker ilavesizleri tercih edebilirsiniz.
Hayır şunu soruyorum. Mesela eksi meyveler dışında normal tatlı meyveler bile sekeri yukseltiyor dedi doktor ve sinirladi. Yani elma suyu da tatlı ekmadan yapılıyor ya sekeri yine yukseltir diye dedim acaba kullansak mi diye. Ben normalde de ara ara alırdım elma suyu konsantresi şeker yerine çok sevrim ama sekere dikkat et kes diyince bari arada diyabet recel diyabet çikolata vs yiyeyim dedim