2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Dogum yapmis anneler bu nstye kacinci haftada basliyorduk ben unutmusum
hic de sevmem kendisini

Zaten doktorum doçent çok detaylı bakıyor her kontrolde ama kızdığım konu doğru düzgün resim alamadı uğraşmadı yani, hani gez dolaş gel demis burda bi çok doktor bana demedi valla
Olsun canım ya önemli olan sağlığıyla ilgili doğru teşhisleri koysun. Bitti zaten artık çok şükür sağlık haberini de aldın rahatına bak

Kızlar ben diyabet reçeli aldım arada ekmege surem de tatlı krizine girmiyim diye ya tatlı ve hamurisini kesmezsem zorla sorun çıkarıcam kendime aksi halde

Benim detayliya girip kiz olan bebegimin erkek olmasini ogrenmemize ne diyorsunuz hep icime doguyordu zaten erkek olacagi analar hissediyor valla 5. Ayinda cinsiyetimiz döndü
Ay ben şok
Hayırlı olsun canım, ah bu doktorlar keşke dikkat etseler biraz

Kızlar ben diyabet reçeli aldım arada ekmege surem de tatlı krizine girmiyim diye ya tatlı ve hamurisini kesmezsem zorla sorun çıkarıcam kendime aksi halde
Amaaan bu yemek işi çok zor, yarın kontrolüm var Allah bilir kaç kilo aldım bende. Ekmeği tereyağ reçeli falan nasıl yiyorum, normalde abur cuburu çok severim ama yemezsem de çok aklıma gelmezdi şimdi her gün bir çikolata, kek, kurabiye, asla ağzım durmuyor asla

Demek pozisyonundan kaynaklı, nasıl oluyor bilmiyor ama bende doğumda kız deyip erkek çıkan, erkek deyip kız çıkan da duydum, bencede yine şanslısın

Diyabetik recellerde genelde tatlandırıcı kullanılıyor. O yüzden illa reçel yiyecekseniz elma suyu konsantresi kullanılarak yapılan şeker ilavesizleri tercih edebilirsiniz.

Bir beni gorsennn zaten duskundum hepten cilkini cikardim ama artık dur demeye çalışıyorum

Diyabetik recellerde genelde tatlandırıcı kullanılıyor. O yüzden illa reçel yiyecekseniz elma suyu konsantresi kullanılarak yapılan şeker ilavesizleri tercih edebilirsiniz.
Elma suyu konsantresi kullanabiliyor muyuz acaba yani şeker yerine?

Bu şekilde uretilmis bir sürü ürün var. Normal reçel bana fazla sekerli geliyor ev reçeli değilse.
Kendiniz evde yapmak için mi soruyorsunuz ?
Hayır şunu soruyorum. Mesela eksi meyveler dışında normal tatlı meyveler bile sekeri yukseltiyor dedi doktor ve sinirladi. Yani elma suyu da tatlı ekmadan yapılıyor ya sekeri yine yukseltir diye dedim acaba kullansak mi diye. Ben normalde de ara ara alırdım elma suyu konsantresi şeker yerine çok sevrim ama sekere dikkat et kes diyince bari arada diyabet recel diyabet çikolata vs yiyeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…