- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Benim de max yarım saat sürmüştür, ilk kızımda da aynı doktordu. Ki benim böreğe safraya vs de baktı bu sürede. Pozisyonları çok uygundu, bize de anlata anlata hızlı hızlı baktı vala. Sonra check list gibi bi şey çıktı mesela oradan da saydık hani her şeye bakıldığını. Yani pozisyon iyiyse öyle saatler alan bir şey değil ben onu anladımBi benim ayrıntılı ultrasonum kısa sürdü, 20 dk da bitirdi bide özel sözde, kendi doktorum daha detaylı bakıyor, doğru düzgün resim de alamadı uğraşmadı doğru düzgün, doktorumun önerdiği yer sözde, soylucem ama yönlendirmesin kimseyi oraya
Ben bilmiyorum öyle bir şey ama bence zor bi tahmin. Bir de gelişim geriliği gibi şeyler bu haftalardan sonra ortaya çıkabiliyormuş, yani tahmin için erken bence.Kızlar aklıma takıldı detaylıda doktorunuz bebeğin tahmini doğum kilosuyla ilgili bişey dedi mi. Öyle bişeyler okumuştum sanki burada yanlış hatırlamıyorsam
Ya ben de bunu düşümdüm geçenDogum yapmis anneler bu nstye kacinci haftada basliyorduk ben unutmusum
hic de sevmem kendisini
Yaa benim kızım da acayip hareketliydi, doğduğu gün de devam etti o eli kolu bacağı hiç durmadı, ama öyle de sakin ve uslu büyüdü kiiCanım her bebiş farklı benim bebiş aşırı hareketli mesela. Eğer doğduktan sonra da böyle olursa yandım valla. Uygulamalarda artık bebeğin uyku düzeni olduğundan falan bahsediyor ama düzen müzen hak getire sürekli kıpır kıpır
Canım maşallah gerçekten kan bırakmamışlar vücudunda, o da halsizlik yapabilir bir iki gün dikkat et
Ben 37 de dogurdugum icin fazla girmemisim demekki ondan unutmusumYa ben de bunu düşümdüm geçenhatta eşim nst neydi ya filan diyor, yuh dedim az beklemedin kapısında her hafta 36-37 gibi herhalde ya?
Bende öğretmenim sınıfımı giriş kata aldılar. Benimde ayaklarım çok şişiyor ve ağrıyorÇalışan annelerim Nasılsınız? Ben öğretmenim başladım ama şimdiden çok yoruluyorum merdiven in çık ayakta kal çok zor geliyor
Kesinlikle tuvalet beni de zorluyor, alttan tekme atınca direk tuvalet ihtiyacı oluyor bende deBenide merdiven çok yoruyor okulum çok katlı, hamile değilken bile nefes nefese çıkardık şu an daha zor. Bir de okulda klozet yok normal tuvalet var, ve aşırı tuvaletim geliyor. Normal tuvalet olması da zorluyor beni daha şimdiden son zamanlar okulda tuvalet işini nasıl yapcam bilmiyorum
Tek sınıf olması yine avantaj, ben kat kat geziyorum, ayaklar da sıkıntı, benim paşa 20 aylik, evde de dinlenemiyorumBende öğretmenim sınıfımı giriş kata aldılar. Benimde ayaklarım çok şişiyor ve ağrıyor
Aslında kısa sürmesi de çok sıkıntı dehul, görüntü alması için uğraşmamasi sıkıntı benim icin, pozisyonu güzel hemen bakarız dedi zaten başlarkenBenim de max yarım saat sürmüştür, ilk kızımda da aynı doktordu. Ki benim böreğe safraya vs de baktı bu sürede. Pozisyonları çok uygundu, bize de anlata anlata hızlı hızlı baktı vala. Sonra check list gibi bi şey çıktı mesela oradan da saydık hani her şeye bakıldığını. Yani pozisyon iyiyse öyle saatler alan bir şey değil ben onu anladım
Ben bilmiyorum öyle bir şey ama bence zor bi tahmin. Bir de gelişim geriliği gibi şeyler bu haftalardan sonra ortaya çıkabiliyormuş, yani tahmin için erken bence.
Ya ben de bunu düşümdüm geçenhatta eşim nst neydi ya filan diyor, yuh dedim az beklemedin kapısında her hafta 36-37 gibi herhalde ya?
Yaa benim kızım da acayip hareketliydi, doğduğu gün de devam etti o eli kolu bacağı hiç durmadı, ama öyle de sakin ve uslu büyüdü kiihiç gazı filan olmadı mesela, çünkü bacaklar sürekli hareket halindeydi uyanıkken, zart zurt gidiyordu kendiliğinden dua edelim bu hareketli bebişlerimiz de öyle olsun
Bende kararsız kaldım işte herkes başka bişey diyoBen mümkün olduğu kadar 0-3 veya 3-6 aldım. Çevremde kime sorduysam yenidoğanı hiç kullanamazsın dedi bende tercih etmedim
Çok mantıklıArkadaşlarım üç tane hastane çıkışı al dediler. Beşer onar 0-3 ay patiksiz alt al ve body al dediler. Paça kıvırır giydirirsin yoksa patik alttan sıkıyor, olmuyormuş. Zaten kış bebeleri yeleğidir hırkasıdır çok çabuk büyüyorlar.
Öyle tabi bana göre ayarladılar planı Allah kolaylık versinTek sınıf olması yine avantaj, ben kat kat geziyorum, ayaklar da sıkıntı, benim paşa 20 aylik, evde de dinlenemiyorum
Selam. 21 haftalığım bugun doktorum banada söyledi 1.6 mm boyutlarında çok minik bir delik varmış fakat asla korkma çok sık gördüğümüz birşey %99 sorunsuz ve kendiliğinden kapanıyor dedi tabi farklı çeşitleri varmış bize söylediği kalpteki kaslarda olan bir delik sonuçta vsd olarak yazılmış çok normal stres yapmayın sakın dediKızlar selam şubat annelerinden geliyorum detaylı ultrasonda bebeğinin kalbinde delik bulgusu olan var mı aranızda?
Benimkide aynı ölçüde kasta vsd ama üç adet başka hiçbir bulgu yok ense kalınlığı normal burun kemiği var uzuvlar normal keşke benimde doktorum böyle rahatlatsaydı inşallah doğmadan önce kapanır sizinde benimkide sizin ölçüleriniz nasıl detaylıda ense kilo ölçüleri?Selam. 21 haftalığım bugun doktorum banada söyledi 1.6 mm boyutlarında çok minik bir delik varmış fakat asla korkma çok sık gördüğümüz birşey %99 sorunsuz ve kendiliğinden kapanıyor dedi tabi farklı çeşitleri varmış bize söylediği kalpteki kaslarda olan bir delik sonuçta vsd olarak yazılmış çok normal stres yapmayın sakın dedi
Hamuroutlet sayfasi var canım dolaptan ben oradan aldim inceleyebilirsin buradan bir kac arkadaş daha almisti minik defolu yada hic defosu olmayan urunler gönderiyorlar alt açma örtüsü organizer ve battaniyesi var ayri ayri yada birlikte alabilirsinİyi geceler kizlar ,
Alt açma için hangi markalari tercih ettiniz ?
Tek kullanımlıklari her zaman heryerden alabilirim fakat bir ya da iki adet de ev için almak istiyorum.
Aynı şey mi bilmiyorum canim ama kalpte parlama var dedi bana doktor ultrasonda. Önemli degil kendiliginden kapanır ama yinede tedbir amacli dogumdan sonra eko ile baktırırsın dedi. Kafana takacagin bir durum degil gibi ultrason bulgularinda sıkıntı yoksa down sendromu ile bagdastirmiyorlar bu durumuKızlar selam şubat annelerinden geliyorum detaylı ultrasonda bebeğinin kalbinde delik bulgusu olan var mı aranızda?
Bende hamileligin başından beri çalışıyorum ama cok zorlanmaya başladım artik eskiye göre agirlastim. Tuvalet üst katta merdiven in çık baya zorlaniyorum birde yogun calisiyoruz. 4 hafta sonra senelik izin kullanip ardindan da dogum iznine ayrılmayı düşünüyorum ben canim yanacak senelik iznim var bu sene hic izin kullanmadim. 32 yada ,37ye kadar çalışmam mümkün degil benim hic öyle sen hamilesin çok kendini yorma modunda insanlarla calismiyorum çünkü. Canimi alırlar son haftalara kadar calissamÇalışan annelerim Nasılsınız? Ben öğretmenim başladım ama şimdiden çok yoruluyorum merdiven in çık ayakta kal çok zor geliyor
Tamamdır ,çok tşk ediyorum .İnternetten birşey almak benim için zorHamuroutlet sayfasi var canım dolaptan ben oradan aldim inceleyebilirsin buradan bir kac arkadaş daha almisti minik defolu yada hic defosu olmayan urunler gönderiyorlar alt açma örtüsü organizer ve battaniyesi var ayri ayri yada birlikte alabilirsin
Günaydıın, ben hep e bebekte satılan baby plus mu neydi onu kullandım. onlar da öyle tek kullanımlık değil aslında, kaliteliler çünkü. Kakayla çişle muhattap olmazlarsa epeey gidiyor bir paketi :) Hatta onları pandemi zamanı aşıya doktora sağa sola götürünce de seriyordum hemen, battaniye serip onla tekrar temas etmeyelim diyeİyi geceler kizlar ,
Alt açma için hangi markalari tercih ettiniz ?
Tek kullanımlıklari her zaman heryerden alabilirim fakat bir ya da iki adet de ev için almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?