Merdiven in çık zor gerçekten, bende öyle cnm çok zorlanıyorum 2 hafta sonra başlıcam rapor almaya, 32ye kadar raporla idare edicem, ben meslek lisesinde öğretmenim sınıflar çok kalabalık yapma etme sus demekten karnım geriliyorBende hamileligin başından beri çalışıyorum ama cok zorlanmaya başladım artik eskiye göre agirlastim. Tuvalet üst katta merdiven in çık baya zorlaniyorum birde yogun calisiyoruz. 4 hafta sonra senelik izin kullanip ardindan da dogum iznine ayrılmayı düşünüyorum ben canim yanacak senelik iznim var bu sene hic izin kullanmadim. 32 yada ,37ye kadar çalışmam mümkün degil benim hic öyle sen hamilesin çok kendini yorma modunda insanlarla calismiyorum çünkü. Canimi alırlar son haftalara kadar calissam
Sezaryensa son adet tarihine göre oluyor cnm, benim oğlum 10 gun 2 hafta kadar önden gidiyordu hep ama 38 haftada doğduKızlar günaydın,
Aklıma bir şey takıldı.
Şimdi bizim bebişler eğer herhangi bir sıkıntı yoksa ultrasonda gözüktükleri haftaya göre mi doğuyorlae yoksa son adet tarihimizdeki hesaba göre mi
Allahtan kışın doğuracağız boza içeriz süt yaparAynen. Zaten sosyal hayat kısıtlı, uyku kisıtlı. Sevdiğin bir diziyi bile aralıksız izleyemiyorsun. Bari yediğimizden tat alalım. Sonra verilir Allah'ın izniyle.
Hangi doktoraHangi şehir hastanesine gitmiştin? Ben Süleyman Yalçına gidiyorum. Geçen sene bir kürtajım olmuştu kalbi durmuştu. Orda olmadım çünkü acilden girince anestezi olmadan kürtaj ediyorlarmış ama Ümraniye devlet veya Zeynep kamile gitmemi orda anestezi ile yapacaklarını söylemişlerdi. Ve kadın doğum acilindeki doktorlar çok iyi ilgilenmişlerdi gerçekten.
Hangş doktara gitmiştiniz zeynep kamildeHangi şehir hastanesine gitmiştin? Ben Süleyman Yalçına gidiyorum. Geçen sene bir kürtajım olmuştu kalbi durmuştu. Orda olmadım çünkü acilden girince anestezi olmadan kürtaj ediyorlarmış ama Ümraniye devlet veya Zeynep kamile gitmemi orda anestezi ile yapacaklarını söylemişlerdi. Ve kadın doğum acilindeki doktorlar çok iyi ilgilenmişlerdi gerçekten.
Selam biz de henüz isim bulamadıkKızlar selam uzun zamandır yazamadım size nasılsınız bebekleriniz nasıllar
24. Haftadan bildiriyorum hala isim bulamadım
Çağan Ege & Çağan Ilgaz var aklımda ama diğerleri gibi bunu da değiştireceğime eminim
Var mı benim gibi isim bulamayan, emin olamayan falan
Yaa 22+2. Bizim de ismimiz yok. Aramaktan yoruldum. Bıraktım bı süreligine. İlham gelmesini bekliyorumSelam biz de henüz isim bulamadık(24+4'ten bildiriyorum )
Ömer Kaan ve Ali Demir şuan bizim olabilir dediklerimiz ama bu isimler de tam içimize sinmiyor.
Allah kolaylık versin. Anlayışsız insanlarla calışmak zor.Bende hamileligin başından beri çalışıyorum ama cok zorlanmaya başladım artik eskiye göre agirlastim. Tuvalet üst katta merdiven in çık baya zorlaniyorum birde yogun calisiyoruz. 4 hafta sonra senelik izin kullanip ardindan da dogum iznine ayrılmayı düşünüyorum ben canim yanacak senelik iznim var bu sene hic izin kullanmadim. 32 yada ,37ye kadar çalışmam mümkün degil benim hic öyle sen hamilesin çok kendini yorma modunda insanlarla calismiyorum çünkü. Canimi alırlar son haftalara kadar calissam
Onlardan da alacagim aslında bir paket denemek için ama pofuduklardan da olsun istiyorumGünaydıın, ben hep e bebekte satılan baby plus mu neydi onu kullandım. onlar da öyle tek kullanımlık değil aslında, kaliteliler çünkü. Kakayla çişle muhattap olmazlarsa epeey gidiyor bir paketi :) Hatta onları pandemi zamanı aşıya doktora sağa sola götürünce de seriyordum hemen, battaniye serip onla tekrar temas etmeyelim diyeYine böyle devam ederim muhtemelen.
Kürtaj için mi? Kanamam vardı acilden girdimHangi doktora
Hangş doktara gitmiştiniz zeynep kamilde
Ben çalışıyorum tırnak uzmanıyım. Bir müşteri ile iki saat oturuyorum bazen o bitmeden başkası geliyor yürüyüş bile yapamıyorum ve diğerine geçiyorum. Ama söyledim azalttım sadece gittiğim günler 2-3 işlem almaya başlayacağım. Belim ağrıyor çok yoruluyorum ben de.Çalışan annelerim Nasılsınız? Ben öğretmenim başladım ama şimdiden çok yoruluyorum merdiven in çık ayakta kal çok zor geliyor
Eşim beşiktaşlı olduğu için Kartal istiyor kapışıyoruz çocuma Kartal dedirtmemSelam biz de henüz isim bulamadık(24+4'ten bildiriyorum )
Ömer Kaan ve Ali Demir şuan bizim olabilir dediklerimiz ama bu isimler de tam içimize sinmiyor.
Ben bi çanta almıştım alt açma için küçük bi çanta hediye gelmişti. Arkadaşlarım da şu ikisini önerdiler. Yatak koruyucu olanı hastanede kontrol de, aşıda, açık alanda falan rahat kullanıyorlarmış. Ötekini her an kullanıyolarmış.İyi geceler kizlar ,
Alt açma için hangi markalari tercih ettiniz ?
Tek kullanımlıklari her zaman heryerden alabilirim fakat bir ya da iki adet de ev için almak istiyorum.
Çağan Ege güzelmiş.Kızlar selam uzun zamandır yazamadım size nasılsınız bebekleriniz nasıllar
24. Haftadan bildiriyorum hala isim bulamadım
Çağan Ege & Çağan Ilgaz var aklımda ama diğerleri gibi bunu da değiştireceğime eminim
Var mı benim gibi isim bulamayan, emin olamayan falan
Biz de dün park yatak aldık canım Kraft P920 modeli. Çok memnun kaldık kolay kurulup sökülüyor, hem çantaya sığıp seyahatte taşınabiliyor hem yatak hem anne yanı hem de oyun alanı, sepeti de var yanında çok fonksiyonlu, alt değiştirme de var.Kizlar ben park yatak almaya karar verdim elele madre alıyorum cok araştırdım son kararim budursitesinden alınca yatak ücretsiz geliyormus birazdan siparis verecegim
Allah yardımcın olsun sürekli oturmak da sıkıntıBen çalışıyorum tırnak uzmanıyım. Bir müşteri ile iki saat oturuyorum bazen o bitmeden başkası geliyor yürüyüş bile yapamıyorum ve diğerine geçiyorum. Ama söyledim azalttım sadece gittiğim günler 2-3 işlem almaya başlayacağım. Belim ağrıyor çok yoruluyorum ben de.
Hahahah ay ne güldüm ya cocuma kartal dedirtmemEşim beşiktaşlı olduğu için Kartal istiyor kapışıyoruz çocuma Kartal dedirtmem
Canım kilosu 436 ense ölçüsü 5 mm çıktı perinatologta kendi doktorunda herşey çok normal dedi bir sıkıntı görmediler kalpteki delik için doktorum bu kafana takacağın en son şey olsun bu hafta belkide 40 bebekte aynı şeyi gördüm eğer ben bir risk görsem amniyosentez öneririm ama asla gerek yok dedi ben çok panik biriyim aslında çok takarım ama doktorum çok güzel açıkladı mesela bu delik kapanmasa bile en kötü ihtimal doğumdan sonra küçük bir ameliyatla tedavisi yapılır ama ona bile gerek kalmayacağını düşünüyorum dedi genetik hastalık olarakta anca 1000 bebekten 1 tanesinde belkide Down sendromu öıkar bunlar çok düşük ihtimaller dedi ve Bi arkadaşımla konuştum aynı şeyi onun bebeğinede söylemişler doğumdan sonra kontrol edildiğinde kapanmış demişler bence bizlerde iyi olanı düşünelim stres yapmayalım umarım çok sağlıklı olur bebeklerimizBenimkide aynı ölçüde kasta vsd ama üç adet başka hiçbir bulgu yok ense kalınlığı normal burun kemiği var uzuvlar normal keşke benimde doktorum böyle rahatlatsaydı inşallah doğmadan önce kapanır sizinde benimkide sizin ölçüleriniz nasıl detaylıda ense kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?