Kizlar bu 100luk seker yuklemesi ne berbat biseymis ya. Gece 12 den sonra birsey yiyip icmedim. Sabah geldim 3 tup kan verdim. Sonra 100luk glukozu ictim. 1 saat sonra tekrar kan verdim. Simdi elimde 2 tup daha var 1 saat arayla kan vermeye devam edicem. Hala ac ve susuzum
Kizlar bu 100luk seker yuklemesi ne berbat biseymis ya. Gece 12 den sonra birsey yiyip icmedim. Sabah geldim 3 tup kan verdim. Sonra 100luk glukozu ictim. 1 saat sonra tekrar kan verdim. Simdi elimde 2 tup daha var 1 saat arayla kan vermeye devam edicem. Hala ac ve susuzum
Maşallah. Benim de doğum tarihi 24 Ocak görünüyor ama 22. haftanın içindeyim. 21 bitti. İkimizden birinde bir gariplik var sanki.Detayliyı da 21 bittiği gün yaptırdım. 20 ve 24. haftalar arasında demişlerdi.
Biz de düğün yapamadık ama biz yurtdışında konsoloslukta nikah kiydik dedik yaza filan da dugunu yaparız ama ikinci ay hamile kalınca yaza da yapamamis olduk artık belki hic yapmayız bile ya
Bence hiç yemeyin ama dayanamiyorsaniz tatlandırıcıli olanlar yerine bunlar daha sağlıklı seçenekler demek istedim . Bir de hurma özü ile yapilanlar falan var içinde chia tohumu olanlar . Pols gurme idi sanırım markası.
Doktor meyveyi bile sinirlandirin dediyse dikkat etmek de fayda var. Yeşil elma bulursaniz da yeşil muz mesela . Gerçi tatlı sevenler için benim bu önerilerim çok da tatlı olmadı
Hurma da son haftalar tuketn doğum kolaylasmasi için diyorlar bu haftalarda bilmiyorum ne kadar sağlıklı olur. Yok öyle kasik kasik yemiyorum zaten bir iki tatlı kaşığı filan arada yoksa ağır tatlılara saldirmak istemedigmden:)
Kızlar bi de hala düzenli değil benim bebegin hareketleri bi gün varsa bi gün yok her seferinde de korkutuyor ama sakın kalmaya çalışıyorum acaba sizin de öyle mi?
Hemsire sonn kani alirken Ben bu gece ölmezsem ölmem ölmem hiçbir vakit dedim gulerek diyo ki yok yasayacak kadar kan biraktik. dun ve bugun toplam 8 tup kan vermisim
Kızlar bi de hala düzenli değil benim bebegin hareketleri bi gün varsa bi gün yok her seferinde de korkutuyor ama sakın kalmaya çalışıyorum acaba sizin de öyle mi?
Canım her bebiş farklı benim bebiş aşırı hareketli mesela. Eğer doğduktan sonra da böyle olursa yandım valla. Uygulamalarda artık bebeğin uyku düzeni olduğundan falan bahsediyor ama düzen müzen hak getire sürekli kıpır kıpır
Hemsire sonn kani alirken Ben bu gece ölmezsem ölmem ölmem hiçbir vakit dedim gulerek diyo ki yok yasayacak kadar kan biraktik. dun ve bugun toplam 8 tup kan vermisim
Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı,
Bebiş gayet iyi 800 gram olmuş nerdeyse 26. Hafta da gözüküyor ultrasona göre. Bende maşallah baya bir kilo almışım, beğenmedim kilo gidişatını dikkat etmelisin dedi doktor.
75 ölçülmiştüm mayıs ayında gittiğimde şu an 82 olmuşum. 7 kilo çok dedi doktor
Benide merdiven çok yoruyor okulum çok katlı, hamile değilken bile nefes nefese çıkardık şu an daha zor. Bir de okulda klozet yok normal tuvalet var, ve aşırı tuvaletim geliyor. Normal tuvalet olması da zorluyor beni daha şimdiden son zamanlar okulda tuvalet işini nasıl yapcam bilmiyorum
Ben kamudayım başından beri çalışıyorum. ilk zamanlar gayet iyiydi ama şimdilerde oturur halde aşırı çabuk yoruluyorum. Ofis ortamı, dolaşacak yürüyüş yapacak yer yok. Acıkıyorum, uykum oluyo, reflüm artmaya başladı. Mızmız, çekilmez biri oldum ama şükür iş arkadaşlarım çok anlayışlı hep yardımımdalar.