2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Kızlar bu sallanan otomatik besik gibi şeyler var ya ismi her neyse tam ondan alayım mı yani ne kadar sure kullaniliyor iyi mi yoksa fuzuli mi

Ben 3. Ayda kestirmiştim canım annemde kestirmiş hamileliğinde. Doğuma yakın tekrar kestirmeyi düşünüyorum

Ben 3. Ayda kestirmiştim canım annemde kestirmiş hamileliğinde. Doğuma yakın tekrar kestirmeyi düşünüyorum
Bende kestircem kafamda netlestirdim bir temizlensin en azından annem hiç kestirmemis abime hamileyken saçları da çok uzamış . Doğumdan sonra örgü yapıp kestirmiş yıllarca da sandıkta sakladı saçını . Sanırım ondan etkilendim ama ben o kadar bekleyemem

Kızlar bu sallanan otomatik besik gibi şeyler var ya ismi her neyse tam ondan alayım mı yani ne kadar sure kullaniliyor iyi mi yoksa fuzuli mi
Ya bence babyjörn tarzı alalım yani ben ondan alacağım mamma marka güzelmiş herkes onu öneriyor bende indirim takip ediyorum eğer yakalarsam burada paylaşırım mutlaka. Bebek kendi kendini salladıgı için gaz çıkarmasını kolaylaştırıyomus hafif oldugu için odadan odaya taşınıyor arkadaşım diyoki yemek yapıyorum çocugu ana kucagıyla masaya bırakıyorum rahat rahat her işimi yapıyorum. Elektrikli olanlar çok ağır prize yakın bir yere koycaksın bebek hep orada kalacak bide sabit bi şekilde sürekli sallanması ne bileyim iyi değil gibi geldi bana. Bunlar tamamen kendi fikirlerim tabiki kullanıp memnun kalan varsa onların fikri daha aydınlatıcı olur ben kullanmadım sadece işte duyduklarımı söylüyorum

Yok ya ne gerek var kendine boş yere eziyet etme bence

Ben de kestiremiyorum aynı sebepten. Hurafedir diyorum. Ama yine de rahat edemiyorum. Kestirmezsem bişey kaybetmem diye telkin ediyorum kendimi. Uzun sacla da baş edemiyorum. Ama yine de doğumdan sonraya kalacak benimki bu gidişle.

Ben de kestiremiyorum aynı sebepten. Hurafedir diyorum. Ama yine de rahat edemiyorum. Kestirmezsem bişey kaybetmem diye telkin ediyorum kendimi. Uzun sacla da baş edemiyorum. Ama yine de doğumdan sonraya kalacak benimki bu gidişle.
Ay nasıl etkileniyor değil mi insan :) Öyle bir algı işlemiş resmen
Salı gunu ayrıntılım var . Yarın vakit bulabilirsem olmadı en kotu Çarşamba niyet ettim artık

Ben bunun yerine 14 yasindaki kizimla babasini kullanmayi düşünüyorum. Hem cocuk aksama kadar kucağimdaydi cok yoruldum yemek yapamadim bahanesi icin öyle şeyler almam

Ne zamana kadar kullanılıyor acaba? Benim oncekinde aklıma bile gelmemişti. Bazı şeyler insanın elinde patlayabiliyor. Bir marka belirleyip doğumdan sonra ihtiyaç olursa almalı diye düşünüyorum. Benim oğlum çokkk hareketliydi mesela. Yürüteçi sadece 1 ay falan kullanabildim. Yan tarafından güç alıp kafa üstü atıyordu kendini aşağıya. Herkesin evi, alışkanlıkları , yaradılışı farklı. Bazilarinın vazgeçilmezi olan bir başkasına hiç gerekli gibi bile gelmiyor. Bebeğe de çok baglı tabi ki. Önce bebekle tanısmayı bekleyeceğim ben Allah'ın izniyle.

Ay nasıl etkileniyor değil mi insan :) Öyle bir algı işlemiş resmen
Salı gunu ayrıntılım var . Yarın vakit bulabilirsem olmadı en kotu Çarşamba niyet ettim artık
Yaa evet. Anlamsız geliyor ama yine de insan kayitsız kalamiyor. Ayrintılidan güzelnhaberlerle gelin inşallah

Evet ben de merak ediyorum bunları canım bakalım tecrubeli analar ne diyor

Ben eleleninkini almıştım canım etrafımda da çocuğu olan arkadaşlarım oldu geldiklerinde denedim onların üstünde kendi kendine uykuya daldılar inşallah benim bebis de sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…