E bebeğin markasindan aldim canım hem pofidikden hemde ultra incedenKizlar alt acma ortusunu hangi marka aldiniz. Kullan at olan icin soruyorum
Ya onu bazı bebekler çok seviyor bazilari hiç sevmiyor gördüğüm kadarıyla . Bende şurada bekleyip cevapları takip edeyim :)Kızlar bu sallanan otomatik besik gibi şeyler var ya ismi her neyse tamondan alayım mı yani ne kadar sure kullaniliyor iyi mi yoksa fuzuli mi
Ben 3. Ayda kestirmiştim canım annemde kestirmiş hamileliğinde. Doğuma yakın tekrar kestirmeyi düşünüyorumKizlar , merhabalar
Saçma sorularımla yine ben :)
Aranızda saç kestiren var mı şu süreçte ?
Bir sakincasi olmadığını biliyorum da değişik değişik hurafeler duyuyorum
Boyatmanin zararlı olduğunu biliyorum o yüzden transferden beri ellemedim . Bembeyaz saçlarla geziyorumBari en azından kestireyim zaten omuzlarimda.
Bende kestircem kafamda netlestirdimBen 3. Ayda kestirmiştim canım annemde kestirmiş hamileliğinde. Doğuma yakın tekrar kestirmeyi düşünüyorum
Ya bence babyjörn tarzı alalım yani ben ondan alacağımKızlar bu sallanan otomatik besik gibi şeyler var ya ismi her neyse tamondan alayım mı yani ne kadar sure kullaniliyor iyi mi yoksa fuzuli mi
Yok ya ne gerek var kendine boş yere eziyet etme benceBende kestircem kafamda netlestirdimbir temizlensin en azından annem hiç kestirmemis abime hamileyken saçları da çok uzamış . Doğumdan sonra örgü yapıp kestirmiş yıllarca da sandıkta sakladı saçını . Sanırım ondan etkilendim ama ben o kadar bekleyemem
Aynen , en azından iyi hissettirir. Zaten benim saçım şu an bile omuzlarimdaYok ya ne gerek var kendine boş yere eziyet etme bence
Ben de kestiremiyorum aynı sebepten. Hurafedir diyorum. Ama yine de rahat edemiyorum. Kestirmezsem bişey kaybetmem diye telkin ediyorum kendimi. Uzun sacla da baş edemiyorum. Ama yine de doğumdan sonraya kalacak benimki bu gidişle.Kizlar , merhabalar
Saçma sorularımla yine ben :)
Aranızda saç kestiren var mı şu süreçte ?
Bir sakincasi olmadığını biliyorum da değişik değişik hurafeler duyuyorum
Boyatmanin zararlı olduğunu biliyorum o yüzden transferden beri ellemedim . Bembeyaz saçlarla geziyorumBari en azından kestireyim zaten omuzlarimda.
Ay nasıl etkileniyor değil mi insan :) Öyle bir algı işlemiş resmenBen de kestiremiyorum aynı sebepten. Hurafedir diyorum. Ama yine de rahat edemiyorum. Kestirmezsem bişey kaybetmem diye telkin ediyorum kendimi. Uzun sacla da baş edemiyorum. Ama yine de doğumdan sonraya kalacak benimki bu gidişle.
Ben bunun yerine 14 yasindaki kizimla babasini kullanmayi düşünüyorum.Kızlar bu sallanan otomatik besik gibi şeyler var ya ismi her neyse tamondan alayım mı yani ne kadar sure kullaniliyor iyi mi yoksa fuzuli mi
Ne zamana kadar kullanılıyor acaba? Benim oncekinde aklıma bile gelmemişti. Bazı şeyler insanın elinde patlayabiliyor. Bir marka belirleyip doğumdan sonra ihtiyaç olursa almalı diye düşünüyorum. Benim oğlum çokkk hareketliydi mesela. Yürüteçi sadece 1 ay falan kullanabildim. Yan tarafından güç alıp kafa üstü atıyordu kendini aşağıya. Herkesin evi, alışkanlıkları , yaradılışı farklı. Bazilarinın vazgeçilmezi olan bir başkasına hiç gerekli gibi bile gelmiyor. Bebeğe de çok baglı tabi ki. Önce bebekle tanısmayı bekleyeceğim ben Allah'ın izniyle.Kızlar bu sallanan otomatik besik gibi şeyler var ya ismi her neyse tamondan alayım mı yani ne kadar sure kullaniliyor iyi mi yoksa fuzuli mi
Yaa evet. Anlamsız geliyor ama yine de insan kayitsız kalamiyor. Ayrintılidan güzelnhaberlerle gelin inşallahAy nasıl etkileniyor değil mi insan :) Öyle bir algı işlemiş resmen
Salı gunu ayrıntılım var . Yarın vakit bulabilirsem olmadı en kotu Çarşamba niyet ettim artık
Çok iyiydi buBen bunun yerine 14 yasindaki kizimla babasini kullanmayi düşünüyorum.Hem cocuk aksama kadar kucağimdaydi cok yoruldum yemek yapamadim bahanesi icin öyle şeyler almam
Ay inşallah aslında pazartesiydi randevum hoca unide olucakmis ertelediler. Umarım güzel geçer ,çok tşk ederimYaa evet. Anlamsız geliyor ama yine de insan kayitsız kalamiyor. Ayrintılidan güzelnhaberlerle gelin inşallah
Hahah evet canım bekleyelim bakalımYa onu bazı bebekler çok seviyor bazilari hiç sevmiyor gördüğüm kadarıyla . Bende şurada bekleyip cevapları takip edeyim :)
Hahahahha yaa çok güldümBen bunun yerine 14 yasindaki kizimla babasini kullanmayi düşünüyorum.Hem cocuk aksama kadar kucağimdaydi cok yoruldum yemek yapamadim bahanesi icin öyle şeyler almam
Evet ben de merak ediyorum bunları canım bakalım tecrubeli analar ne diyorNe zamana kadar kullanılıyor acaba? Benim oncekinde aklıma bile gelmemişti. Bazı şeyler insanın elinde patlayabiliyor. Bir marka belirleyip doğumdan sonra ihtiyaç olursa almalı diye düşünüyorum. Benim oğlum çokkk hareketliydi mesela. Yürüteçi sadece 1 ay falan kullanabildim. Yan tarafından güç alıp kafa üstü atıyordu kendini aşağıya. Herkesin evi, alışkanlıkları , yaradılışı farklı. Bazilarinın vazgeçilmezi olan bir başkasına hiç gerekli gibi bile gelmiyor. Bebeğe de çok baglı tabi ki. Önce bebekle tanısmayı bekleyeceğim ben Allah'ın izniyle.
Ben eleleninkini almıştım canım etrafımda da çocuğu olan arkadaşlarım oldu geldiklerinde denedim onların üstünde kendi kendine uykuya daldılar inşallah benim bebis de severKızlar bu sallanan otomatik besik gibi şeyler var ya ismi her neyse tamondan alayım mı yani ne kadar sure kullaniliyor iyi mi yoksa fuzuli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?