- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Ben de merak ediyorum anakucagi konusunu, oğlumda almamıştım ama oğlumun bebekliginde sallama ile ilgili önyargımı anlatmıştım size, sonra başıma gelenlerden ağzımın payını aldığımı da söylemiştimEvet ben de merak ediyorum bunları canım bakalım tecrubeli analar ne diyor
Ay kaç anlığa kadar kullaniliyor peki canım?Ben eleleninkini almıştım canım etrafımda da çocuğu olan arkadaşlarım oldu geldiklerinde denedim onların üstünde kendi kendine uykuya daldılar inşallah benim bebis de sever
Evet instagramda gördüm bir kaç kişi elim ayağım oldu diyorlar ama bir de sizlere sorayım dedimBen de merak ediyorum anakucagi konusunu, oğlumda almamıştım ama oğlumun bebekliginde sallama ile ilgili önyargımı anlatmıştım size, sonra başıma gelenlerden ağzımın payını aldığımı da söylemiştimşimdi sevsin sevmesin alistirmaya calisicam sallanan şeylere ama elektrikli mi babyjorn tarzı mi alsam onda kararsızım. Elektriklide sen işini yaparken de o yanında sallaya sallaya uyutabilir bebeği, ama portatif olması açısından da diğeri kullanışlı, keşke ikisini de alabilsem
Ben ozel ebeye gidiyorum 10 seanslik egitim ve 10. Seanslik egzersiz icin canim hamilelik yogasi ve pilatesi birde meditasyon icin doguma hazirliyor. Kendimde cocuk gelisimciyim devlet hastanesinde ebenin onerisi kesinlikle emzige alistirmamamiz yonunde bende bana gelen ailelerle surekli emzik aliskanligi sorununu asmaya calisiyorum ve aileler cok zorlaniyor biraktirmada. Ebenin onerisi emzik alsaniz bile sadece uykuya dalmakta zorlandiginda mecbur kalindiginda verilmesi ve uykuya daldigi alinmasi agzindan mumkunsede hic vermemek hic alistirmamak sizede belki fikir olur diye yazmak istedimYa bir se emzigi mesela hemen dogdugu gün mü verip alistirdiniz kizlar dur aklıma geldikçe yazayim sorularını
1Buçuk yasa kadar kullanabildigini söylemişlerdi fakat 1 yasa kadar kullanilabilir bence hareketlendiginde iyice durmayabilirAy kaç anlığa kadar kullaniliyor peki canım?
Aldığın ürünün linki ya da görseli var mı, bir de elektrikli mi1Buçuk yasa kadar kullanabildigini söylemişlerdi fakat 1 yasa kadar kullanilabilir bence hareketlendiginde iyice durmayabilir
Benim oğlum kesin üzerinden atlardı 1 yaşa kadar bile. Yurutecten 7 aylıkken atliyordu.1Buçuk yasa kadar kullanabildigini söylemişlerdi fakat 1 yasa kadar kullanilabilir bence hareketlendiginde iyice durmayabilir
Allah yardimcınız olsun. Benim çok ağır olmadı sadece yemeklerden sonra bulaniyordu. O da 12. Hafta gibi geçti elhamdülillah. İnşallah çıkar size umut olacak biri. Allah'ım sağlıkla hayırla kucağınıza alıp buyütmeyi nasip etsin inşallahMerhaba tecrübeli hamile arkadaşlarım ben 13 haftalık hamileyim ve 5.haftadan itibaren korkunç derecede yoğun bulantı kusma yaşıyorum 4 kez hastanede yattım serum tedavisi gördüm hiperemezis Gravidarum teşhisi kondu 12.haftada azalacak dediler fakat azalmadı aksine arttı, artık doktorumun ve dnaıştığım bir çok doktorun tavsiyesi üzerine onzyd 8mg kullanıyorum ama ona rağmen bulantım geçmiyor kusuyorum bir ümit ne zaman geçer diye merak ediyorum böyle ağır yaşayıp atlatan var mı kaçıncı haftanızda geçti fikre yardıma çok ihtiyacım var
Aldığın ürünün linki ya da görseli var mı, bir de elektrikli mi
Bebekten bebeğe göre de degisiyor evet. Arkadaşlarımın çocukları 8 aya kadar kullanabildi baştan alıştılari için olabilir belki deBenim oğlum kesin üzerinden atlardı 1 yaşa kadar bile. Yurutecten 7 aylıkken atliyordu.
Kac aya kadar kullaniliyor babyjornler canım peki?Ya bence babyjörn tarzı alalım yani ben ondan alacağımmamma marka güzelmiş herkes onu öneriyor bende indirim takip ediyorum eğer yakalarsam burada paylaşırım mutlaka. Bebek kendi kendini salladıgı için gaz çıkarmasını kolaylaştırıyomus hafif oldugu için odadan odaya taşınıyor arkadaşım diyoki yemek yapıyorum çocugu ana kucagıyla masaya bırakıyorum rahat rahat her işimi yapıyorum. Elektrikli olanlar çok ağır prize yakın bir yere koycaksın bebek hep orada kalacak bide sabit bi şekilde sürekli sallanması ne bileyim iyi değil gibi geldi bana. Bunlar tamamen kendi fikirlerim tabiki kullanıp memnun kalan varsa onların fikri daha aydınlatıcı olur ben kullanmadım sadece işte duyduklarımı söylüyorum
Cok teşekkürlerEki Görüntüle 3306745
Bu canım elele markasının elektrikli evet
Teşekkürler fikirler içinBen ozel ebeye gidiyorum 10 seanslik egitim ve 10. Seanslik egzersiz icin canim hamilelik yogasi ve pilatesi birde meditasyon icin doguma hazirliyor. Kendimde cocuk gelisimciyim devlet hastanesinde ebenin onerisi kesinlikle emzige alistirmamamiz yonunde bende bana gelen ailelerle surekli emzik aliskanligi sorununu asmaya calisiyorum ve aileler cok zorlaniyor biraktirmada. Ebenin onerisi emzik alsaniz bile sadece uykuya dalmakta zorlandiginda mecbur kalindiginda verilmesi ve uykuya daldigi alinmasi agzindan mumkunsede hic vermemek hic alistirmamak sizede belki fikir olur diye yazmak istedim
Ben saçlarımı hiç boyatmadım bu yaşıma kadar ama beyazlarım olsa boyattırdım muhtemelen organik boyalar var arkadaşlarım boyatıyordu 5. Aydan sonra 1 defa. Saç kestirme konusuna gelince, evet tam bir hurafe ama bende rapunzel gibi geziyorum çünkü Allah korusun birşey olsa insanların yaaa baaak gördün mü işte o saçı kestirmeyecektin demesini istemiyorum sinirlerim bozulur vururum ağızlarına çünküKizlar , merhabalar
Saçma sorularımla yine ben :)
Aranızda saç kestiren var mı şu süreçte ?
Bir sakincasi olmadığını biliyorum da değişik değişik hurafeler duyuyorum
Boyatmanin zararlı olduğunu biliyorum o yüzden transferden beri ellemedim . Bembeyaz saçlarla geziyorumBari en azından kestireyim zaten omuzlarimda.
Şimdi ben bununla alakalı biraz yorum yapmak istiyorumBen ozel ebeye gidiyorum 10 seanslik egitim ve 10. Seanslik egzersiz icin canim hamilelik yogasi ve pilatesi birde meditasyon icin doguma hazirliyor. Kendimde cocuk gelisimciyim devlet hastanesinde ebenin onerisi kesinlikle emzige alistirmamamiz yonunde bende bana gelen ailelerle surekli emzik aliskanligi sorununu asmaya calisiyorum ve aileler cok zorlaniyor biraktirmada. Ebenin onerisi emzik alsaniz bile sadece uykuya dalmakta zorlandiginda mecbur kalindiginda verilmesi ve uykuya daldigi alinmasi agzindan mumkunsede hic vermemek hic alistirmamak sizede belki fikir olur diye yazmak istedim
Geçiyor geçiyor hepsi geçiyor arkadaşım merak etme. Onzyd bende kullandım ona rağmen bulantım devam etti. Aynı şekilde zofran, zofer, prilam, emedium vs vs.. oğlumda değil ama kızımda serum almışlığımda oldu. İşinde duayendi doktorum, demişti ki evini terket. Evin kokuyorsa çek kapıyı çık annene git. Eşin kokuyorsa ayrı yat. Canın ne istiyorsa sağlıklı sağlıksız düşünme onu ye. Bi sahile oturup eline bir simit bile alsan belki tatlı gelir vs diye anlatmıştı uzun uzun o zaman. Hatta burada senin gibi çok bulantısı olan bir arkadaşımıza da söylemiştim. Biliyorum karamsar, çıkmazda hissediyorsun ama hepsi geçecek bu ruh halinde, bulantı durumunda merak etme. Sadece biraz sabır lazım sanaMerhaba tecrübeli hamile arkadaşlarım ben 13 haftalık hamileyim ve 5.haftadan itibaren korkunç derecede yoğun bulantı kusma yaşıyorum 4 kez hastanede yattım serum tedavisi gördüm hiperemezis Gravidarum teşhisi kondu 12.haftada azalacak dediler fakat azalmadı aksine arttı, artık doktorumun ve dnaıştığım bir çok doktorun tavsiyesi üzerine onzyd 8mg kullanıyorum ama ona rağmen bulantım geçmiyor kusuyorum bir ümit ne zaman geçer diye merak ediyorum böyle ağır yaşayıp atlatan var mı kaçıncı haftanızda geçti fikre yardıma çok ihtiyacım var
Benim daha geçen haftalara kadar çok bulantım oluyordu. Şuan 23.haftaya girdim halâ korktuğum için bir tane prilam kullanıyorum. Sanırım bi 3-4 hafta kullanacağım. 16 haftadan sonra azalıyor bulantı. Çok geçmiş olsun.Merhaba tecrübeli hamile arkadaşlarım ben 13 haftalık hamileyim ve 5.haftadan itibaren korkunç derecede yoğun bulantı kusma yaşıyorum 4 kez hastanede yattım serum tedavisi gördüm hiperemezis Gravidarum teşhisi kondu 12.haftada azalacak dediler fakat azalmadı aksine arttı, artık doktorumun ve dnaıştığım bir çok doktorun tavsiyesi üzerine onzyd 8mg kullanıyorum ama ona rağmen bulantım geçmiyor kusuyorum bir ümit ne zaman geçer diye merak ediyorum böyle ağır yaşayıp atlatan var mı kaçıncı haftanızda geçti fikre yardıma çok ihtiyacım var
Organik sertifikalı boyalarin birçoğu esasında amonyagi azaltılmış boyalar. Alerjim olduğu için hepsini denedim geçmişte . Hamileyken boyama konusuna sıcak bakmıyorum o yüzden . Bazı zararsız boyalar var onların da uygulamaları 3 4 saat sürüyor . Beyazlarimla barıştım neyse ki onu çok sorun etmiyorumBen saçlarımı hiç boyatmadım bu yaşıma kadar ama beyazlarım olsa boyattırdım muhtemelen organik boyalar var arkadaşlarım boyatıyordu 5. Aydan sonra 1 defa. Saç kestirme konusuna gelince, evet tam bir hurafe ama bende rapunzel gibi geziyorum çünkü Allah korusun birşey olsa insanların yaaa baaak gördün mü işte o saçı kestirmeyecektin demesini istemiyorum sinirlerim bozulur vururum ağızlarına çünkübırak kalsın doğal halinde birkaç ay sonra kestirip boyatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?