- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
İnşallah ya valla bende korkmaya basladim kaldi üç gün, mecbur katlancaz artik bebisler icin ne yapalimUzanırken sağıma yatıyorum bugün ama ben gece çok dönüyorum, gece kasik ağrılarım oluyor kas ağrısı gibi. Umarım canımı çok yakmam unutup
Teşekkür ederim canım. Nebilim oğlum bir ay önce oldu tetanoz aşısını. Hiç ağrım var demedi. Ben de sandım ki basit bir şey. Bildiğin kas ağrısı ya. Sana da şimdiden geçmiş olsun. Hemen buz koy kızlar demişti.Ay canim cok gecmis olsun benimde ikinci doz aşım var cuma günü korkuyorum valla baya agritiyor kolu. Keske çalışmadığın izin gününe falan denk getirebilseydin zor olmuştur öyle calismak bide aktif kullaniyorsun sen işin geregi elini kolunu. Ondan dolayi da agrin artmis olabilir bana kolunu çok kullanma agir da kaldirma iki gün demişlerdi
Bence hamile olduğumuz için etkiliyor yoksa oğlum da oldu aşı hiç ağrım var demedi. Geçmiş olsun canım. Ben dün bir de sola yatmamız lazım diye sola yatmışım kolumun üzerine. Sanırım ondan daha beter ağrıdı.Ben de bugün asi oldum, okulda hiç bişeyim yoktu, eve geldim yemek yaptım, eşim geldiği gibi bana bişey oldu, mide mi karın mi sırt mi anlayamadım tuhaf bı ağrı, WC ye gittim, hani ishal olmuşum da onun ağrısı tutmuş gibi, ama kusma istediği de vardı. Baya bı sure kaldım WC de biraz rahatlama geldi ama tam geçmedi, bı kaç saat öncesine kadar kivrandim resmen ama ağrıyı tarifte edemiyorum, biraz daha sürse acile gidip EKG cektirecektim. Kolum zaten bagimsizligini ilan etti kendi halinde takılıyor, kaldıramıyorum bile. Beni yine fena etkiledi bu aşı, ateş kırgınlık yok ama kardiyak muayenesi olacak kadar sersemlestim ve ağrılarım oldu
Ben tuzda tüketmiyorum ama yemekle aldıklarımiz bile fazla geliyor olabilir. Aslında tüm gun su icmek lazim 3 litre ve uzeri ama isyerinde de tuvaletten cikamam o zaman mecbur isteyken 1 litreyi bile zor iciyorum
Ooo baya iyi gerçekten, bir hafta bile o kadar önemli kiO dediğin gibi evet 32 den sonra çalıştığın her hafta ekleniyor ama mesela 38 de doğurdun ya, 40 ta doğurmuş gibi 38-40 arası 2 hafta da ekleniyormus. Yani senin söylediğin şekilde 36 da izne ayrıldı 38 de doğurdu, 8+4+2 şeklinde oluyormuş. Bu çok sevindirici bı haber
Ara sıra hissediyorsan sorun yoktur canım. Bu haftalarda normal diye biliyorum. Endişe etme hiç. Ama yine de bi git istersen rahatlamış olursunKızlar iki gündür bebeğin hareketleri çok azaldı gibi, yani hissediyorum ara sıra ama normal değil gibi geliyor 26 haftaya girdim, normal mi? Sağlık ocağına gidip kalbini dinleyeyim diyorum
Evet aslında bana kalırsa da akıntı olmasa belli aralıkla sık olmamak şartı ile olurdu ama bizim sadece birkaç kez oldu çünkü bazısında ufak kanama alanı oluştu rahimde kese dışında bazısında ise nedeni belirsiz kahve akıntılarım oldu tuvaletten kalktıktan saniyeler sonra akıyordu korkuyordum ister istemez yani bu psikoloji ile ilişki istemiyorum. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allah göstermesin erken doğum olursa bebek yaşam sınırımda ama yüzdesi çok da yüksek değil yani neden erken doğsun Allah korusun.ya sizin durumu bilemedim ben.. ben hep doktora güvenme taraftarıyım ama belli de olmuyor, kanama hoş bi şey değil yani bu aylarda. Başka doktordan görüş alma şansınız var mı?
Benim ne ilk gebeliğimde ne bunda bir problemim olmadı çok şükür, ilişki de serbest haliyle. Ben hiç sakınmıyorum, bu durumdan da memnunum açıkçası. 32.haftaya kadar korunmaya da gerek yok dedi bir de. Bilmiyorum, normal doğum üzerinde olumlu etkileri olduğunu söyleyenler de var.
Ama tüm bunlardan bağımsız, bir taraf kadın bu sebeple istemiyorsa istemiyordur bu kadar net. Bunu apaçık anlatmak lazım. Yine de olmuyorsa biraz acındırmak çare olur belki ne bileyim, ipleri koparmadan daha şefkat beklediğinizi belli ederek belki.
ek: farklı doktorlara gittim demişsiniz çok pardon atlamışım orayı.
Aynen zaten gerçekler bunlar ortada ufak da olsa düşük tehdidi var ve bunu anlaması lazım sağolsun doktorum ben konuşurum dedi anlayışla karşıladı. Biraz kriz olacak aramızda ama sabrediyorum çoğu gitti azı kaldı. Âmin canım benim inşallah sağlıkla alırız zamanı geldiğinde.Bence de doktoru tembihleyin kesinlikle yasak filan desın canım inşallah sağ salim güzelce aliriz bebislerimizi kucagimiza
Âmin canım sağol vallahi ben de işkillenmiyor değilim çok değişti ya hamilelikten öncesi ve sonrası diye ayırabilirm kendisiniBenim de 1 hafta geriden geliyor cok onemli degil takma kafana
Canim beni yanlis anlama ama esinin tedaviye mi ihtiyaci var kimle gizli mesjlasiyorsun diye telefon kurcalamasi faln hic normal gelmedi bana.Hamilesin lekelenmelerin oluyor ve istememen cok normal. Yani empati yapmaya calistim karnim burnumda lekelenmem olmus ve esim bana sen gizli kimle mesjlasiyosun diyor icimden canavar cikti en son selasi verilirken kendime geldim saka yapiyorum tabiki Allah esine anlayis sana da sabir ve kolaylik versin
İlk bebeğim değil 13 yıl sonra ikinci bebeğim olacak. Ben de öyle ya değişik bir his içinde bir can kedi gibi resmen. Benim de dışardan ilk bugün belli oldu yüzüstü yatarken.Kızlar bayadır gelemedim buraya yoğundum. Demir takviyesiyle ilgili soruma cevap vermişsiniz çok teşekkür ederim hepsini okudumiki gündür bebeğim çok hareketli ve sanki gıdıklanıyorum içimde değişik bi his oluyor. Dün iki kez şiddetli vurdu ve göbeğim dalgalandı resmen Yerimden zıplıyorum bi irkilme geliyor. Hem aşırı mutlu oluyorum hem de değişik bi his oluşuyor içimde hafif bi tedirginlik oluyor. Tarif etmek çok zor ama beni anlıyorsunuz dimi ilk bebeği olacaklar ne durumdasınız. Ne hissediyorsunuz bu hareketlerde
Çok değişik bişeymiş gerçekten kımıl kımıl sürekli kedi gibi aynenİlk bebeğim değil 13 yıl sonra ikinci bebeğim olacak. Ben de öyle ya değişik bir his içinde bir can kedi gibi resmen. Benim de dışardan ilk bugün belli oldu yüzüstü yatarken.
Hareketlerini hissediyorum Allah tan biraz rahatlatmaya çalışıyorum kendimi takip edeceğim teşekkür ederimAra sıra hissediyorsan sorun yoktur canım. Bu haftalarda normal diye biliyorum. Endişe etme hiç. Ama yine de bi git istersen rahatlamış olursun
Benim arkadaşımın da bebeğin bacakları 2 hafta ileride diyip duruyorlar. 2 hafta geriden veyahut 2 hafta ileriden olması sorun değil diye biliyorum 15 gün den sonrasi ileri ya da gerilik te problem aranması gerek diye biliyorum ben ama ikinci bir doktor yorumu alınmalı bencede, rabbim sağ sağlım bağışlasın bizlere evlatlarımızıArkadaşlar detaylı ultrasonda bebeğin kafası iki hafta geride dendi çok üzüldüm testlerim gayet iyiydi yeni bir test yapacaktı fakat yapmadım başka bir doktora görünmeye karar verdim
Amin inşallah sorun çıkmaz delirmek üzereyimBenim arkadaşımın da bebeğin bacakları 2 hafta ileride diyip duruyorlar. 2 hafta geriden veyahut 2 hafta ileriden olması sorun değil diye biliyorum 15 gün den sonrasi ileri ya da gerilik te problem aranması gerek diye biliyorum ben ama ikinci bir doktor yorumu alınmalı bencede, rabbim sağ sağlım bağışlasın bizlere evlatlarımızı
İçinizi ferah tutun bir şey çıkacağını zannetmiyorum ama başka doktor.yorumu alın benceAmin inşallah sorun çıkmaz delirmek üzereyim
Canım benim bebiş aşırı hareketli, yani gerçekten uyumuyor herhalde içeride. Herkes bebeğin hareketini hissetmek ister bende artık acaba bj kadar hareket etmesi normal mi diye düşünmeye başladım.Kızlar bayadır gelemedim buraya yoğundum. Demir takviyesiyle ilgili soruma cevap vermişsiniz çok teşekkür ederim hepsini okudumiki gündür bebeğim çok hareketli ve sanki gıdıklanıyorum içimde değişik bi his oluyor. Dün iki kez şiddetli vurdu ve göbeğim dalgalandı resmen Yerimden zıplıyorum bi irkilme geliyor. Hem aşırı mutlu oluyorum hem de değişik bi his oluşuyor içimde hafif bi tedirginlik oluyor. Tarif etmek çok zor ama beni anlıyorsunuz dimi ilk bebeği olacaklar ne durumdasınız. Ne hissediyorsunuz bu hareketlerde
Canım inşallah bir şey çıkmaz, kağan kocatepenin bununla ilgili bir videosu var bir izle istersen, o çok önemli görmüyor başka bulgulara da bakılması gerekiyormuş ama kesinlikle başka bir doktora daha gitmekte fayda varArkadaşlar detaylı ultrasonda bebeğin kafası iki hafta geride dendi çok üzüldüm testlerim gayet iyiydi yeni bir test yapacaktı fakat yapmadım başka bir doktora görünmeye karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?