2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Uzanırken sağıma yatıyorum bugün ama ben gece çok dönüyorum, gece kasik ağrılarım oluyor kas ağrısı gibi. Umarım canımı çok yakmam unutup
İnşallah ya valla bende korkmaya basladim kaldi üç gün, mecbur katlancaz artik bebisler icin ne yapalim

Teşekkür ederim canım. Nebilim oğlum bir ay önce oldu tetanoz aşısını. Hiç ağrım var demedi. Ben de sandım ki basit bir şey. Bildiğin kas ağrısı ya. Sana da şimdiden geçmiş olsun. Hemen buz koy kızlar demişti.

Bence hamile olduğumuz için etkiliyor yoksa oğlum da oldu aşı hiç ağrım var demedi. Geçmiş olsun canım. Ben dün bir de sola yatmamız lazım diye sola yatmışım kolumun üzerine. Sanırım ondan daha beter ağrıdı.

Kızlar iki gündür bebeğin hareketleri çok azaldı gibi, yani hissediyorum ara sıra ama normal değil gibi geliyor 26 haftaya girdim, normal mi? Sağlık ocağına gidip kalbini dinleyeyim diyorum

Canım o kadar bende içemem, bizimde okulda normal tuvalet var klozet yok bir de şimdi bile tuvalette çok zorlanıyorum okulda o yüzden o kadar çok su tüketemiyorum okul saatleri içinde
Ben tuzda tüketmiyorum ama yemekle aldıklarımiz bile fazla geliyor olabilir. Aslında tüm gun su icmek lazim 3 litre ve uzeri ama isyerinde de tuvaletten cikamam o zaman mecbur isteyken 1 litreyi bile zor iciyorum

Ooo baya iyi gerçekten, bir hafta bile o kadar önemli ki

Kızlar iki gündür bebeğin hareketleri çok azaldı gibi, yani hissediyorum ara sıra ama normal değil gibi geliyor 26 haftaya girdim, normal mi? Sağlık ocağına gidip kalbini dinleyeyim diyorum
Ara sıra hissediyorsan sorun yoktur canım. Bu haftalarda normal diye biliyorum. Endişe etme hiç. Ama yine de bi git istersen rahatlamış olursun

Kızlar bayadır gelemedim buraya yoğundum. Demir takviyesiyle ilgili soruma cevap vermişsiniz çok teşekkür ederim hepsini okudum iki gündür bebeğim çok hareketli ve sanki gıdıklanıyorum içimde değişik bi his oluyor. Dün iki kez şiddetli vurdu ve göbeğim dalgalandı resmen Yerimden zıplıyorum bi irkilme geliyor. Hem aşırı mutlu oluyorum hem de değişik bi his oluşuyor içimde hafif bi tedirginlik oluyor. Tarif etmek çok zor ama beni anlıyorsunuz dimi ilk bebeği olacaklar ne durumdasınız. Ne hissediyorsunuz bu hareketlerde

Evet aslında bana kalırsa da akıntı olmasa belli aralıkla sık olmamak şartı ile olurdu ama bizim sadece birkaç kez oldu çünkü bazısında ufak kanama alanı oluştu rahimde kese dışında bazısında ise nedeni belirsiz kahve akıntılarım oldu tuvaletten kalktıktan saniyeler sonra akıyordu korkuyordum ister istemez yani bu psikoloji ile ilişki istemiyorum. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allah göstermesin erken doğum olursa bebek yaşam sınırımda ama yüzdesi çok da yüksek değil yani neden erken doğsun Allah korusun.

Bence de doktoru tembihleyin kesinlikle yasak filan desın canım inşallah sağ salim güzelce aliriz bebislerimizi kucagimiza
Aynen zaten gerçekler bunlar ortada ufak da olsa düşük tehdidi var ve bunu anlaması lazım sağolsun doktorum ben konuşurum dedi anlayışla karşıladı. Biraz kriz olacak aramızda ama sabrediyorum çoğu gitti azı kaldı. Âmin canım benim inşallah sağlıkla alırız zamanı geldiğinde.

Âmin canım sağol vallahi ben de işkillenmiyor değilim çok değişti ya hamilelikten öncesi ve sonrası diye ayırabilirm kendisini :) Maalesef ereklerin bazıları hamilelikte ikinci plana atıldıklarını düşünürmüş bizimkisi de öyle çıktı...

İlk bebeğim değil 13 yıl sonra ikinci bebeğim olacak. Ben de öyle ya değişik bir his içinde bir can kedi gibi resmen. Benim de dışardan ilk bugün belli oldu yüzüstü yatarken.

İlk bebeğim değil 13 yıl sonra ikinci bebeğim olacak. Ben de öyle ya değişik bir his içinde bir can kedi gibi resmen. Benim de dışardan ilk bugün belli oldu yüzüstü yatarken.
Çok değişik bişeymiş gerçekten kımıl kımıl sürekli kedi gibi aynen

Arkadaşlar detaylı ultrasonda bebeğin kafası iki hafta geride dendi çok üzüldüm testlerim gayet iyiydi yeni bir test yapacaktı fakat yapmadım başka bir doktora görünmeye karar verdim

Ara sıra hissediyorsan sorun yoktur canım. Bu haftalarda normal diye biliyorum. Endişe etme hiç. Ama yine de bi git istersen rahatlamış olursun
Hareketlerini hissediyorum Allah tan biraz rahatlatmaya çalışıyorum kendimi takip edeceğim teşekkür ederim

Arkadaşlar detaylı ultrasonda bebeğin kafası iki hafta geride dendi çok üzüldüm testlerim gayet iyiydi yeni bir test yapacaktı fakat yapmadım başka bir doktora görünmeye karar verdim
Benim arkadaşımın da bebeğin bacakları 2 hafta ileride diyip duruyorlar. 2 hafta geriden veyahut 2 hafta ileriden olması sorun değil diye biliyorum 15 gün den sonrasi ileri ya da gerilik te problem aranması gerek diye biliyorum ben ama ikinci bir doktor yorumu alınmalı bencede, rabbim sağ sağlım bağışlasın bizlere evlatlarımızı

Amin inşallah sorun çıkmaz delirmek üzereyim

Canım benim bebiş aşırı hareketli, yani gerçekten uyumuyor herhalde içeride. Herkes bebeğin hareketini hissetmek ister bende artık acaba bj kadar hareket etmesi normal mi diye düşünmeye başladım.
Ben genel anlamda hareketlerini hissettiğimden beri daha bir başka bağlandım ama bebişe
Canım inşallah bir şey çıkmaz, kağan kocatepenin bununla ilgili bir videosu var bir izle istersen, o çok önemli görmüyor başka bulgulara da bakılması gerekiyormuş ama kesinlikle başka bir doktora daha gitmekte fayda var

Kızlar eşim gidip 20 tane zibin almış hepsi de 3-6 ay ya bunlar küçük te geldi gozume ya sanki 6 ay alsa daha mi uzun süre kullanilirdi? Tecrübeli anneler 3-6 ay giysi ne kadar kullanılır bari cidden 6 aya kadar kullanılır mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…