2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ben sünnet ettirmedim, şimdi de 7 yaşı bekliyoruz mecburen. Ama erken sünnet yaptirmadigim için pişman oldum. İlk 6 ay önermedi cerrahpasa, ama 1.5 yaş öncesi yaptirsaymisim keşke. Bu bebeğimi 1.5 yaş öncesi sünnet ettircem o yüzden.

Her doktorun fikri değişiyor canım ya ni arkadaşımda bebeğini sünnet ettirecekti erken dönem sağlıklı olmaz demişler, 2 yaşa kadar yaptırmazsanız da mutlaka 5 yaşı bekleyin o arada yaptırmayın demişler. Ben biran önce yaptırmazsam büyüyünce hiç yaptıramam gibi geliyor. Erkek kardeşim 5 yaşında sünnet olmuştu çok net hatırlıyorum evin içinde o kadar ağlamıştı ki bağıra çağıra bende bile travma oldu resmen. Bi bakmışsınız ben ortaokulda anca yaptırmışım

Bize de çok erken dönem sağlıklı değil dediler 6 ay ile 1.5-2 yaş arası ideal eğer o yaşa kadar yaptirmazsaniz 6-7 yaşı beklemeniz lazım demişlerdi. Ben cesaret edememiştim oğlum çok hareketliydi ama şimdiki aklım olsa 2 yaş öncesi bezliyken yaptirirdim.

Bir şey olmamıştır canım Allah öyle bir koruyor ki onları
Alışverişlere başlandı mı
Canım ben kıyafet alışverişini bitirdim sayılır
Emzik, biberon, yatak, örtü, çanta, bebek arabası baya bir şey aldım. (annemlerin payı da çok büyük )

Kizlar park yatagin icine yataşınkini alan arkadaslar guzel geldi mi nasil sizce baska marka alan oneriniz varmı
Ben dün sipariş verdim canım henüz gelmedi gelince yazarım sana, elele madre almıştım içinden ücretsiz sünger yatak çıktı ama ben beğenmedim incecik birşeydi o yüzden yataş twiny aldım

Ben dün sipariş verdim canım henüz gelmedi gelince yazarım sana, elele madre almıştım içinden ücretsiz sünger yatak çıktı ama ben beğenmedim incecik birşeydi o yüzden yataş twiny aldım
Aynen bende elele donna aldim insallah guzel gelir yatasinki ilk onu dusunmustum baska marka cok bakmamistim zaten gelsinde seninki

Arkadaşlar detaylı ultrasonda bebeğin kafası iki hafta geride dendi çok üzüldüm testlerim gayet iyiydi yeni bir test yapacaktı fakat yapmadım başka bir doktora görünmeye karar verdim
Mutlaka başka doktorla görüş canım. Kendini de bebeğini de üzme ortada bişey yok daha. 2 hafta çok fazla değil diye biliyorum

Hareketlerini hissediyorum Allah tan biraz rahatlatmaya çalışıyorum kendimi takip edeceğim teşekkür ederim
Benimki de düne göre bugün daha az hareket ediyor ama bugün baya yoruldum ona bağlıyorum. Ben çok hareket ettiğimde bebeğim az hareket ediyor. Ama geçenlerde yine böyle oldu o yüzden takmıyorum. Yine tekmelemeye başlar yarın öbür gün kesin

Ben de öyle canım. Çok bağlanıyor insan hareketlerini hissettikçe. Hep bunun hayalini kurmuştum çok şükür bugünleri gördük

Merhaba. Benim oğlum 2,5 aylıkken idrar tolu enfeksiyonu olmuştu. Hastane mikrobuydu ve çokkkkk zor geçti kullanabileceği antibiyotik yoktu küçük olduğu için. 4 aylıkken nihayet geçti. Doktor idrar tahlili temiz çıkar cıkmaz götürün hemen sünnet ettirin demişti. Aynı gün gidip ettirdik ikiziyle birlikte ve müthis rahattı. Hiç sünnet olmuş gibi olmadı. Kardeşimi hatırliyorum sonrası baya mesakkatliydi. Ama bizde ilk gün bile normalden fazla aglamadilar. Evde iki tane sünnet olmuş çocuk vardı ama hayat normal devam ediyordu. Sadece biz biraZ stres yaptık ama boşunaydı. Donemediği icin de ekstra koruma gereği duymadık. İnşallah sizinki de sorunsuz ve kolay geçer.

Amin inşallah önce bi sağlıkla doğsunlar da ondan sonra yapabiliriz inşallah canım

Selam kızlar 23 haftalığım 2 gündür karın ağrısı ve sırta vuran ağrılarım oluyor aslında daha çok midemin hizalarında oluyor bu ağrı daha önce bu tarz bir ağrı yaşayan var mı ? Bende rahim ağzında kısalma vardı bunun için ilaç kullandım artık normal olduğunu söylemişti doktorum birde ağrılar kasıkta değilde daha yukarılarda olduğunu için ona bağlamadım aslında ama yinede görüşlerinizi almak istedim belki aynı şeyi yaşayan birileri vardır

Ben oğlumu 1 yaş doğum gününde sünnet ettirdim. 2 gün de geçti. Bu oğlumu daha bile ufakken sünnet ettirmeyi düşünüyorum. Belki kırkı çıkınca ettiririm

Bende birkaç gündür kendimi çok yorum ve belim inanılmaz ağrıyor. Gece uyuyamadım şuanda da öyle çok ağrıyor. Fıtık vardı bende ondan sebep diye düşünüyorum pazartesi kontrole herşey yolundaydı çünkü ama bakalım. İnşallah geçer

Aynı ağrı iki gün önce oldu bende, mide hizasında sırta vuran ağrı, o gün aşı olmuştum, aşının böyle bı yan etkisini hiç duymadım gerçi ama ona bağlamıştım ben. Hatta acile gitmeyi düşündüm mide hizasındaki ağrılar özellikle sırta vurunca kalp ile ilgili olabiliyor diye ama o gün dinlendim baya, bı de uzun süre WC de bekledim sonrasında biraz rahatladım, ertesi güne geçmişti. Rahim ağzı kisaligi bende de var ama kisalmaya devam etmediği için ağrı yapıyor mu yapmıyor mu bilmiyorum bu durumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…