2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Bebeğin kilosuna göre değişir ama bana çok geldi sanki, 6 9 ay yenidogan 3 6 ay karışık alsan daha iyi

Kızlar hemşire asi sonrası duş ile ilgili bişey demedi ama aşıdan ne kadar süre sonra duş aldiniz. Dün sabah vurulmuştum bu akşam duş alsam sorun olur mu acaba

Zıbın derken çit çitli bady mi almış 20 tane. Her markayı bilmiyorum ama oğlumda ebebek ve civilinkileri kullanmıştım ben, bebekle birlikte buyuyorlardi esnek kumaşları oluyor eğer çıtçıtlı bady den bahsediyorsan. Ama patikli tulum ya da patikli zıbın takimi dersen onlar çok çabuk küçük kalıyor, onları hep olduğu aydan bir beden büyük almak lazım. Atıyorum yenidogan döneminde 1-3 ay, 3 aylıkken 6 ay giydirecekmiş gibi.

Kızlar hemşire asi sonrası duş ile ilgili bişey demedi ama aşıdan ne kadar süre sonra duş aldiniz. Dün sabah vurulmuştum bu akşam duş alsam sorun olur mu acaba
Alabilirsin canım bana 24 saat duş alma yarın alırsın demişti hemşire

Mesajını yeni okudmm canım çok güzel anlatmışsın ve özetlemişsin agzına saglık

Citcitli body canım hepsi. Gözüme de küçük geldi ilk çocuk bilmiyorum bana mı öyle geliyoryani bari 5-6 aya kadar giyiliyorsa gene iyidir :)

Kızlar bugün işyerinde çalışırken elimde dosyalar vardı masanın sivri yerine hızla çarptım karnım çok ağrıdı elimdekiler yere düştü acıdan, gittim tuvalette baktım karnım kıpkırmızı olmuştu tamda göbek deliğine denk gelen bölgeyi çarpmışım yarım saat kadar sızladı. Çikolata falan yedim korktum hareket edecek mi bebiş diye hareket etti çok şükür ama yinede korktum ya. Bişey olmamıştır inşallah. Nasıl oldu nasıl görmedim koca masayı hiç anlayamadım herşey saniyeler içinde oldu

Hayır canım hiç bişey olmamıştır, senin hayatını riske sokacak düzeyde bir çarpma olmadığı sürece bu tarz carpmalar düşmeler bebeği etkilemiyor. Onlar 7 kat karın katmani altında, kalın endometrium tabakası olan bı rahmin ortasında, içi su dolu bir kesenin içinde. Yerleri güvenli. Muazzam değil mi, mucize gibi bişey her şey olması gerektiginden daha mükemmel.

Gerçekten Allah'ın mucizesi vicdanen huzursuz oldum valla nasıl görmedim diye. Çünkü çarpar çarpmaz çarptıgım yerden tekme atmaya başladı yazık, dedim canı mı acıdı acaba da böyle yaptı anında. Belki de irkildi birden sarsılınca bilemiyorum. Bundan sonra çok daha fazla dikkat ederim baya korktum çünkü

Etkiye tepki vermiş. Refleksleri yerinde maşallah canı acimaz hiç merak etme. Ona ulaşmaz oranın acısı, senin canın acıyınca ona kadar ulaştı sanmissindir. Bı de onların canları acımıyor, bunu öğrendiğimde garipsemistim ama yenidoğan döneminde o yüzden sünnet yapıyorlar anestezi vermek gerekmiyormus.

Ay kıyamam ya bende sünnet ettirmek istiyorum ama muhtemelen 40 çıktıktan sonra yaptıracağım. Sen büyük oğlunu ne zaman sünnet ettirmiştin var mı bu konuda bir tavsiyen daha doğmadan aşırı korumacı bir ana oldum nolacak benim bu halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…