GünaydınlarGünaydıınngünler git gide kısalıyor, bu ara çok hızlı geçecek gibi geliyor bana. Düşünüce Bi panik oldum fazla rahatım :/ ilk hamileliği olanlar kıymetini bilin valla bu heyecanın
Ama şu an şafak en uzun benim olabilir, 29 Ocak’ta doluyor 40 hafta
Hahahah ben de ya bi de hiç sevmezdim daha sola yatmayı ya yüzüstü yatardim ya sırt üstü şimdi resmen savaş veriyorum her geceBen de hala unutuyorum hamile olduğumu çok hızlı ayağa kalkınca kasıklarımda batma oluyorDün de konuşuldu diye yatakta biraz az döneyim dedim. Bütün gece soluma yatınca sol kalçam ağrımış şekilde uyandım. Dönmeden uyumak bana göre değilmiş
Yatak ben de hala almadım. İndirim takip ediyorsan burada paylaşır mısın illaki bi indirim düşürürüz benceKizlar hareket etmediginde dinlenmeye calisin tatli yiyip sola yatin ufakta olsa hareketlenir benimkide uyutmicak derecede dinlenme moduna gectigin an basliyor olsun hareketli olsunda yeterki diyorumdaha oncede sormustum yataş twiny yatak alicaktim 800 lirayken bir anda 1550 ye cikardilar fiyatlari ben almadan baska marka alipta guzel diyen varmi acaba iki kati olunca bir tereddut ettim ama hic biset bulamazsam onu alacagim
Evet öyle duydum ama yine de hiç asla hareket yoksa kimilti şeklinde bile bir gorunmekte fayda var canım çünkü kordon dolanmasi vs vs hiç aklıma dahi getrmek istemem ama dikkatli olsak daha iyiSen 28i bi yerde mi duydun ona göre umutlanıcamşöyle düzenli net şekilde hareket etsin istiyorum. Bütün gün göbeğime odaklanmak istemiyorum artık
Bana arkadaşım bundan ödünç verecek ama emzirme pompası ikinci el kullanılır mı kızlar konusu açılmışken sorayımBirde bugun pompayi aldim indirimdeyken iki yeni dogum yapan arkadasim aldi cok memnunlar bende o yuzden bu markayi tercih ettim kiwi markasininkini ablam aldi hic memnun kalmadi koseye koydu yeni almak zorunda kaldi bi kac kisi yazmis fikir olsun diye soyluyorum ama tabi herkese her urun guzel gelmeuebilir belki memnun kalir alanlarda benim aldigim model bu suan indirimde almak isteyen olursa 1183 tl ye dusuyor
Sorma ya ne hale geldikHahahhaa benim de sağda solda felç valla sabah ağrıyla uyanıyorum
Sende baya yan etki yapmış ya geçmiş olsun canım. Demir ilacı kullanmıyorum ben ama gebelik öncesi kullanmıştım kabız karın ağrısı falan yapmamıştı bende. Bünyeye göre değişiyor galiba. Ya da hamilelikle birleşince de yan etki yapıyor olabilirBu arada ben dün demir hapimi içmeyi unutmuşum gece bugün daha iyi hissediyorum dün ağrım vardı büyüme ağrısı olarak düşünmüştüm . ( Önce Solgar vermisti doktor kabız yapınca da gyno ferro sanol verdi )
Sanırım bu Demir ilacı bende karın ağrısı yapıyor
Aslında şaşırmadım çünkü tüp bebekte kullanılan rutin bazı progesteron ilaçları da çok kötü yan etki yapmıştı . ( Burada anlatıp korkutmak istemiyorum :)
2 hafta sonra şeker yüklemesi için doktora gideceğim iyice gözlemleyip söylerim doktora artık.
Sizler nasılsınız ? Umarım keyfiniz yerindedir
Hahah görüş gününü demekSende baya yan etki yapmış ya geçmiş olsun canım. Demir ilacı kullanmıyorum ben ama gebelik öncesi kullanmıştım kabız karın ağrısı falan yapmamıştı bende. Bünyeye göre değişiyor galiba. Ya da hamilelikle birleşince de yan etki yapıyor olabilirbenim genel olarak iyi gidiyor hamilelik. Hareketleri çok belirgin düzenli değil hala ama pıtırdıyor arada yine de Yarın görüş günüm. İnşallah güzel haberler getireceğim size
Coook geçmiş olsunKizlar göğüs kafesim ağrıyor, ama cigerlerden gelen bı ağrı olduğunu düşünmüyorum sanki cereyanda kalmışım gibi bı ağrı, kas ağrısı daha çok, hareket ederken ya da eğilip nefes verirken ağrıyor. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda
Aynen canım haklısın tedbirli olmakta fayda var. Yarın görüşeceğiz bakalım kızımla napıyor içerdeEvet öyle duydum ama yine de hiç asla hareket yoksa kimilti şeklinde bile bir gorunmekte fayda var canım çünkü kordon dolanmasi vs vs hiç aklıma dahi getrmek istemem ama dikkatli olsak daha iyi
Aa ne ara gittin sırayla cevaplıyordum mesajlarıKizceler kontrolden çıktım bebegin suyuna bakildi hala aynı şekilde sınırda suyu ama abartı şekilde değil fakat gerileme de yok. Bu arada 25 haftaligiz ama bebek 25+6 gorunumunde ve 850 gr olmuş kızya gözüme çok geldi ama doktor haftasiyla uyumlu dedi sizinkiler kaç kızlar ya
Benimki sabah ilk uyandığımda hareketli oluyor. Gün içinde oturduğum anlarda ve en çok da akşam yemekten sonra ayaklarımı uzattığımda oluyor. Ben de kaygılıyım sürekli sorma. İlk haftalara göre daha iyiyim tabi ama yine de bitmiyorHahah görüş gününü demekİyi haberlerini bekliyoruz öyleyse
Bebek hareketleri aslında birşeyler yedikten sonra daha net sanki . Bazi günler diğer günlere oranlara daha hareketsiz .Bunların hepsi normal kabul ediliyormuş . O yüzden takılma benim gbiTabi ben kaygili bir tip oldugum için sık sık kendimi dinliyorum o da var
İyi bari normalde her seferinde kriz geciriyorm da24-25 gibi düzene girmesi lazım aslında ama oğlumda hamileliğin sonuna kadar düzensiz hissettim. Pozisyonları ile alakalı olabilir
Sabah 9 buciktaydi randevum canım. Evet azalmamis ama benimki zaten suyu fazla diye takipteyim o da ayrı dertAa ne ara gittin sırayla cevaplıyordum mesajlarıMaşallah tombik olmuş ya çok tatlı nerdeyse 1 kilo oldu artık suyu da azalmamış ne mutlu sana benim de en son bi hafta büyüktü ama şu an nasıl bilmiyorum
Bana da usuttum gibi geliyor, yani hamilelikten dolayı sıcak basmaları çok fazla, o yüzden sürekli cam pencere açık yatıyorum, çok ince giyiyorumCoook geçmiş olsun
Usutmussun gibi geldi anlattiklarin . Gebelikten bağımsız hasta olmaya yakın böyle hissedebiliyorum .
Tekrar geçmiş olsun İstanbul'da hava serin bayağı dikkat edin ...Bana da usuttum gibi geliyor, yani hamilelikten dolayı sıcak basmaları çok fazla, o yüzden sürekli cam pencere açık yatıyorum, çok ince giyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?