2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Yarını bekleyemedim doktoru aradım.Çok yüksek değil ama şeker çıkmış dedi.Dahiliye uzmanına yönlendirdi.Yarın için dahiliye uzmanına gideceğim.Bakalım o ne diyecek.
Kendini çok üzme canım gebelik şekeri çoğunlukta var artık. Bundan sonrasına biraz daha fazla dikkat edersin sadece

Doğru diyorsunuz aslında. Salı günü kontrol var. Diyetisyene yonlendirir diye düşündüm. Gebelik diyabeti için olan listelere baktım ama bana göre hazirlanmamıs tabi.

NurrBanuu 5 yorumun 4 üne kahkaha emojisi attım galiba

Kizlar gümüş kapak almayi dusunuyor musunuz sizce gereklimi yeni dogum yapan arkadasim ilk bir hafta kullandim sadece diyor alsammi farkli yontemler mi kullansam bilemedim siz ne dusunuyorsunuz
Ben sıfır göğüs yarası ve acısıyla çok güzel bi emzirme süreci geçirdim sayelerinde. Bu sefer de hamile olduğumu öğrenince ilk aklıma gelen “gümüş kapaklarım neredee?” oldu
Eskiyen, yıpranan bir şey değil, temizliği de çok kolay varsa etrafınızda birinde ödünç alabilirsiniz de. Benimkiler baya gezdi döndü geldi yine bana :)

Yarını bekleyemedim doktoru aradım.Çok yüksek değil ama şeker çıkmış dedi.Dahiliye uzmanına yönlendirdi.Yarın için dahiliye uzmanına gideceğim.Bakalım o ne diyecek.
Üzülme canım öğrenmen daha iyi. Bilmeyenler yaptırmayanlarki daha riskli. En azından ona göre davranacaksın. Diyetisyenle çalışıp dengelersin. Bir arkadaşımda da çıkmıştı. Toplam 7 kilo almıştı diyetisyenle çalışmıştı doğuma kadar. Herşey yoluna grecek.

Kizlar gümüş kapak almayi dusunuyor musunuz sizce gereklimi yeni dogum yapan arkadasim ilk bir hafta kullandim sadece diyor alsammi farkli yontemler mi kullansam bilemedim siz ne dusunuyorsunuz
Ben sevmedim şahsen, kenarları canımı acıttı benim niyeyse. Öyle çok yara problemim de olmadı başta ilk 1 hafta hassasiyet oluştu sadece o kadar. Ama gümüş kapaklara tapacak kadar çok sevenlerde var o yüzden al yada alma demek doğru olmaz sen karar vermelisin

Kızlar bebek arabasi kabin boy kaç aydan kaç aya kadar kullanılıyor ? Travel sistemdrn memnun olan görmedim o yüzden kabin alayım dedim ama o da yenidoganda kullanılıyor mu ne yapmaliyimm?
Bende kabin boy aldım. Yenidoğan kullanabilir yazıyor çoğunda ama ilk 6 aya kadar genelde kullanılmıyormuş. Bende o ilk 6 ayı puset ve sling ile geçirmeyi düşünüyorum

Bende kabin boy aldım. Yenidoğan kullanabilir yazıyor çoğunda ama ilk 6 aya kadar genelde kullanılmıyormuş. Bende o ilk 6 ayı puset ve sling ile geçirmeyi düşünüyorum
Bende kabin boy aldım. Bana da biraz yenidoğan için büyükmüş gibi geliyor. Pusetini de alacağım o idare eder

Puseti de dahil mi canim baktimda sitesinde stok yok gozukuyor fiyati iyiymis gayet
Maalesef canım yurtdışından getirdikleri için pusetleri olmuyor. Ben ayrı puset alacağım. Ben alırken fiyatı 4200 dü zam gelmiş birkaç ayda. Ama mükemmel bir araba ve özellikleri çok zengin

Şimdiki aklım olsa kabin boy alırdım ben de, travel ile cebellesecek enerjide değilim indir bindir, kaldır kopar ama büyük oğlumdan olan travel sistemi kullanicam mecburen. Daha çok puseti araba koltuğu olarak kullanicam zaten ilk 6 ay. Yaza doğru baston Bebek arabasi alırım, büyük oğlana yükseltici alıp küçüğünü de onun oto koltuğuna terfi ettiririm. Yaza kadar bı kaç ay zahmetli travel araba ile idare edicez mecbur.

Zaten ilk baslar kışa denk gelecek. Öyle alıp yürüyüş yapayım pek olmaz. Ama kapalı alanlar var tabi. Ben oğullarımı uzun süre avmlere sokamamiştim. Korkmuştum mikrop kaparlar diye. Gerçi bizimkiler mayıs bebesiydi. Havalar güzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…