- 10 Ağustos 2022
- 2.081
- 3.200
- 63
Normalde binde bir yerdim aklıma bile gelmezdi şimdi her halti yemek istiyorum ya herseyiiiiiiKiz nasıl canın istiyor bunlari ben hayatta yiyemeeemzararlı mıdır bilmiyorum ama sakatat türü çok önerilmiyor sanki
Ebebegin leke cikarisici beklemis lekeleri de cikariyor mu yaaO kan damlası malesef çıkmıyor kaç leke çıkarıcı denedim, e ebebegin kendi leke çıkarıcısi var onu kullanıyorum ben, o an çiti leyip yıkıyorum suyun içine de biraz koyuyorum bi akşam kalıyor o suda, çıkıyor lekesi, ama benim paşa daha 20 aylık yemek lekesi oluyor en fazla yada kaka
İyi pisse sorun çok olmaz dimi yaniCanın çekiyorsa ye cnm bisey olmaz bi kereden, ben arada ciğer yiyorum
Amniyosentez sonuclanmasi 3 haftada belli oluyor çünkü ve kesin sonuç. Yani o kromozom bozuklugunu kesin olarak sadece o işlem gösteriyor canım. Bekletmis olmak için yapmiyorlar yani sadece çıkma süresi 3 hafta o islemin ondanSelam kızlar. Hatırlarsanız benim iş yerinde bir tane daha arkadaş hamileydi benden bir ay sonra hamile kalmış ve 10.haftada öğrenmişti hatta. Dün detaylı ultrason yaptırmış Cerrahpaşa S Sariucurtma nın tavsiyesi ile onu yönlendirmiştim oraya. Dr demiş ki iyi görmüyorum sorun var perinotoloji görsün demiş. Bugün perinotoloğa gitmiş. Böbrekte kalbinde bağırsaklarında sorun var üst dudağı yarık demiş. Bir tane kromozom bozukluğu var demişler.Yarın çocuk kardiyologuna gidecek fetal dna yaptır dememişler ve amniyosentez yapılacak demiş o da 3 hafta sonra çıkacakmış. Kız diyor ki zaten belliyse neden bekletiyorlar 3 hafta diyor. Sizler böyle bir şey duydunuz mu etrafınızdan falan? Kız çok üzgün.
Doyumluk değil de tadımlık olsa bı lokma belki olabilir . Sakatat önerilmiyor benim bildiğim kadarıyla .İyi pisse sorun çok olmaz dimi yani
Ben de çok denedim farklı markalar kan ilacinda ve bazı lekelerde hiç biri tam işe yaramıyor malesef. Oğlumun ek gıdaya geçiş dönemi tam yaza denk gelmişti önlük bile takmayan çocuğa giydirmeli naylon önlük hiç kullanamadim zaten, bu bebeğim de aynı döneme denk gelecek. Günlük giysilerini çok pahalı secmicem o yüzdenO kan damlası malesef çıkmıyor kaç leke çıkarıcı denedim, e ebebegin kendi leke çıkarıcısi var onu kullanıyorum ben, o an çiti leyip yıkıyorum suyun içine de biraz koyuyorum bi akşam kalıyor o suda, çıkıyor lekesi, ama benim paşa daha 20 aylık yemek lekesi oluyor en fazla yada kaka
Canım fetal DNA 2 haftada çıkıyorsa ameniyosentezin 3 haftada çıkması normal bence, bu nipt testinden daha kapsamlı bı test, tanı testi neticede. Bı de cerrahpasada sonuçlar normalde çok geç çıkar 3 hafta iyi geldi bana. Umarım temiz çıkar amniyosentez sonucu. Allah bebeklerini onlara bağışlasın. Hangi doktora gitti dün ayrıntılı için. Umarım yanilmislardir her şeyi tertemiz gelir kuzucugunSelam kızlar. Hatırlarsanız benim iş yerinde bir tane daha arkadaş hamileydi benden bir ay sonra hamile kalmış ve 10.haftada öğrenmişti hatta. Dün detaylı ultrason yaptırmış Cerrahpaşa S Sariucurtma nın tavsiyesi ile onu yönlendirmiştim oraya. Dr demiş ki iyi görmüyorum sorun var perinotoloji görsün demiş. Bugün perinotoloğa gitmiş. Böbrekte kalbinde bağırsaklarında sorun var üst dudağı yarık demiş. Bir tane kromozom bozukluğu var demişler.Yarın çocuk kardiyologuna gidecek fetal dna yaptır dememişler ve amniyosentez yapılacak demiş o da 3 hafta sonra çıkacakmış. Kız diyor ki zaten belliyse neden bekletiyorlar 3 hafta diyor. Sizler böyle bir şey duydunuz mu etrafınızdan falan? Kız çok üzgün.
Azıcık daha dayan söyle 3,4 ay kadarKızlar bu arada canım aşırı iskembe corbasi vs istiyor ve arnavut ciğeri ya ama korkudan yemiyorum yenmesinde mahsur var mı bi kerelik filan ya
Ali Benian. Dr demiş burda yapacaz sonra başka hastaneye götüreceksiniz demiş paralı yani sanırım orda uzun süreceği için özelle bir yerle konuştu dr. Onlar ikili test için geç kalmışlardı ama 15 haftada o dr bakmıştı herşeyine yarım saat herşey iyi demişti. Çok zor gerçekten. Böbreği bağırsağı kalbi ağzı hepsi olunca riskli demiş sanırım.Canım fetal DNA 2 haftada çıkıyorsa ameniyosentezin 3 haftada çıkması normal bence, bu nipt testinden daha kapsamlı bı test, tanı testi neticede. Bı de cerrahpasada sonuçlar normalde çok geç çıkar 3 hafta iyi geldi bana. Umarım temiz çıkar amniyosentez sonucu. Allah bebeklerini onlara bağışlasın. Hangi doktora gitti dün ayrıntılı için. Umarım yanilmislardir her şeyi tertemiz gelir kuzucugun
Sorum aslında amniyosentezin 3 haftada çıkması değildi. Dr böyle problemleri söyleyip sağlam çocuk doğuran kadınlar var mı diye soracaktım. Tabi 3 hafta çok normal. Bana da ikili test sonrası yapacaklardı bir ayda falan çıkar demişti.Amniyosentez sonuclanmasi 3 haftada belli oluyor çünkü ve kesin sonuç. Yani o kromozom bozuklugunu kesin olarak sadece o işlem gösteriyor canım. Bekletmis olmak için yapmiyorlar yani sadece çıkma süresi 3 hafta o islemin ondan
15. Hafta ayrintili USG için erken baya, o dönem varolan anomalilerin görünme olasılığı çok düşük ihtimal, dudaklar filan da zaten kaçıncı haftadan sonra oluşuyordu. Şimdi kaç haftalık oldu arkadaşın.Ali Benian. Dr demiş burda yapacaz sonra başka hastaneye götüreceksiniz demiş paralı yani sanırım orda uzun süreceği için özelle bir yerle konuştu dr. Onlar ikili test için geç kalmışlardı ama 15 haftada o dr bakmıştı herşeyine yarım saat herşey iyi demişti. Çok zor gerçekten. Böbreği bağırsağı kalbi ağzı hepsi olunca riskli demiş sanırım.
Benim dediğim bu canim yorumlarina bak istersenEbebegin leke cikarisici beklemis lekeleri de cikariyor mu yaa
Down sendromu riski görülüp saglikli bebegi olan cok kişi gördüm canim ama diger problemler icin bisey diyemiyorum birden fazla sorun bir arada görünüyorsa en dogrusu amniyosentez yaptırmak şu aşamada. İnşallah temiz çıkar sonuclar Allah'ın izniyleSorum aslında amniyosentezin 3 haftada çıkması değildi. Dr böyle problemleri söyleyip sağlam çocuk doğuran kadınlar var mı diye soracaktım. Tabi 3 hafta çok normal. Bana da ikili test sonrası yapacaklardı bir ayda falan çıkar demişti.
Tamam vazgeçtimDoyumluk değil de tadımlık olsa bı lokma belki olabilir . Sakatat önerilmiyor benim bildiğim kadarıyla .
Tamam tatlım bakıyorum simdiBenim dediğim bu canim yorumlarina bak istersen
Tamam canım ne yapalım sildik listedenAzıcık daha dayan söyle 3,4 ay kadar. Benim de bazen istiyor ama direniyorum. Yalnız değilsin.
Benimde canım kremali seyler istiyor ama yiyemiyorum krema pastörize edilmemiş olduğu için, aklimda kremalı tatlilar makarnalar falan oluyor ama bi defa bile yemedimTamam canım ne yapalım sildik listeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?