2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Agri sizi yok ama o toplanmslsr sırasında hiç. Ama bu sabah fazla oldu sanki ya napsam ki
Saatte kaç kez oluyor onu say, doğum başladığında 4 dakika aralıklarla oluyordu diye hatırlıyorum kasılmalar. Ama ona sancı da eşlik ediyordu.

Öyle mi bilmiyordum oğlum aşırı hareketliydi doğduktan sonra da öyle oldu çok hareketli. Ben de o yüzden erkek daha hareketli olur diye düşünüyordum. Demek rahatsız olunca hareket ediyorlar.
Benim oğlum çok hareketsizdi, ben baya miskin bı çocuk olacak sanıyorduk, doğduğu gün daha kundaktan ellerini çıkarmayı basariyordu o derece hareketliydi, neticede hiperaktivite teşhisi aldı. Anne karnındaki durumu ile dışardaki durumu çok alakalı ölmüyor aslında. Anne karnında kiloluydu baya önden gidiyordu şimdi zayıf.

Bugün 4-5 kez oldu üst üste şimdi sanki durdu bakayim ne olacak ona göre giderim belki canım

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-28-19-08-29-22_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2023-09-28-19-08-16-84_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2023-09-28-19-07-37-58_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2023-09-28-19-07-22-71_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 34
Arada bir yere toplaniyormus hissi de oluyor gene bu hafta ya bu olunca baya korkuyorum hemen her yerde erken doğum belirtisi olarak yazilmis çünkü
Ben bunu kendi doktoruma sormuştum detayliya gittiğimde ne olursa gelmeliyim şeklinde . Sertleşme ile beraber siddetli ağrı ,kanama veya bir anda fazla sıvı gelmesi olursa hemen gel dedi . Bunlar yoksa gelme dedi :)

Bugün 4-5 kez oldu üst üste şimdi sanki durdu bakayim ne olacak ona göre giderim belki canım
Bencs ciddi bisey yok ama icin rahatlasin istiyorsan gidersin sehir hastanesine nst ile bakarlar sanci var mi yok mu diye canim

erkek annesi olarak çok iyi anlıyorum. Bakalım kardeşi nasıl olacak. Erkek çocuklarının geneli sanırım öyle.Oğluma da öyle dedi dr hiperaktiv 3 sınıftan itibaren kilo almaya başladı o da sıskaydı
Benim oğlan okulda bir arkadaşı birinin kapısının önünden acı kırmızı biber getirmiş 3-4 tane ve kim yiyebilir yarışına girmişler geçen. O da o kadar acıymış ki bi de elleri falan acı olmuş gözleri kızarmış. Müdürün odasına gitmişler falan 13 yaşındalar halâ yaramazlık peşindeler. 2-3 gün acısını yaşadı çocuk. Gülsem mi ağlasam mı

Hayatı boyunca acı bibere temkinli yaklaşır artık

Bende o modeli araştırdım kullanan arkadaşım cok memnun canim sende öneriyor musun aklimda olan bebek arabasi buydu. Ağırlık olarak cok agir mi görmediğim icin eminde olamadim
Bence diğer seyahat sistemlere göre çok hafif ve kolay katlanıyor kabin boy zaten. Ve duruşu çok güzel kalitesini belli ediyor. Bende gelene kadar çok tereddütlüydüm ama beklentimi fazlasıyla karşıladı yanında bir sürü de hediye geliyor

Ben bunu kendi doktoruma sormuştum detayliya gittiğimde ne olursa gelmeliyim şeklinde . Sertleşme ile beraber siddetli ağrı ,kanama veya bir anda fazla sıvı gelmesi olursa hemen gel dedi . Bunlar yoksa gelme dedi :)
Yok ağrı kanama sıvı gelmesi filan da üst üste olunca korktum şimdilik durdu bakayim ne olacak

Yok ağrı kanama sıvı gelmesi filan da üst üste olunca korktum şimdilik durdu bakayim ne olacak
Bende çok dinliyordum kendimi maalesef . Hatta 18.haftaydi sanırım ntsye bile girdim . Çok şükür birşey çıkmadı . Sen biraz dinlen bence birşey yoktur ,takip ediyorsun zaten .
Magnezyum kullanıyor musun ?

Ağrı sizi kanama olmasa da gideyim mi çok siklasirsa
Yani 4 dakika aralıklarla şiddetli ve uzun süren kasılmalar olursa git tabi ama bana seninkiler erken doğum kasılması gibi gelmedi, sabahtan beri 4-5 kez olması sayıca çok fazla değil, benim de gün içinde en az 6-7 kez oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…