- 10 Ağustos 2022
- 2.081
- 3.200
- 63
Bana detaylıda söylediler 45 mm ya da cm dedi hatırlamıyorum hangisi ama çok iyi demiştiBu serviks uzunluğuna normal ultrasonda mı bakılıyor canım. Bana hiç öyle bişey demediler ama anormal bişey olsa söylerler miydi yoksa ayrıca bakmaları mı gerekiyordu
Özelde bu raporu verirler diye düşünüyorum, bacağım normal doğuma engel olmasa bile benim psikolojim bunu kaldırmaz, yine bacagimla ilgili sorun yaşama korkusu beni hirpaliyor de. Umarım kendini güvende hissettiğin şekilde doğum yaparsinKızlar ben şehir hastanesinde takipliyim. Hastane de gayet güzel 10 dk uzaklıkta bir de Zeynep kamile de gittim orda kaydım olsun diye geçen sene kürtaj olmuştum çok ilgiliydi doktorları hemşireleri falan. Şimdi benim sezeryanla doğum yapmam lazım dizimden dolayı hem ağrım var hem o doğum sırasında doktorların önceliği bebek oluyor. Devlette doğum yapmayı düşünüyorum ama onlar ortopedi doktorunddan rapor getir dedi. Geçen sene hamile kaldığımda devlette ortopedi doktoruna göründüm ve bana normal doğum yaparsın sorun olmaz dedi ama benim ne yaşadığımı bilmiyor ki 5 kere ameliyat ve aylarca yataklarda yattım fizik tedavi değnekler falan çok yıprandım. Şimdi
özel hastaneye ortopedi doktoruna gidip zorunlu sezeryan için rapor almak istiyorum desem bana yazarlar mı sizce? Çünkü devlet normal doğum taraftarı. Özele de şuan o kadar para veremem doğum için özel sigortam da yok maalesef.
Kızlar geçen kontrolde doktora bazen su gibi akıntım olduğunu söyledim bi bakalım dedi flora biraz bozulmuş hafif mantar da var dedi. Vagihex diye bi fitil yazdı. Var mı bu akıntı sorununu yaşayan
Halbuki kaşıntı vs şikayetimde yoktu ama iyiki sormuşum demek ki bakteri mantar olabiliyormuş
Kırık beyaz canimmHangi rengini aldin peki canim
Su gibi akıntı bende de var, bacaklarımdan akacak kadar değil ama rahatsızlık verecek kadar oluyor ara ara da sarımtırak akıntı oluyor ama o daha az miktar olarak. Su gibi akıntıyı normal diye biliyorum tabi miktarı önemli, bacaklarımdan akacak kadar olsa anmiyon sıvısı mi diye paniklerim (ilk gebeligimde paniklemistim) bunu ayırt etmek için kağıtlar var eczanelerde bulabilirsin, eğer seni tedirgin ederse o kağıtlardan alabilirsinBende de sürekli su gibi hatta bacaklarımdan akan akıntı oluyordu. En son tahlil verdim lökosit +1 çıktı. Enfeksiyon var dedi Üromisin ve mantar için fitil verdi. Hiç kaşıntım yokken fitilden sonra kaşıntı başladı. Sizde nasıl oldu?
Bu kağıtları bilmiyordum teşekkür ederim. Mantar tedavisi gördün müSu gibi akıntı bende de var, bacaklarımdan akacak kadar değil ama rahatsızlık verecek kadar oluyor ara ara da sarımtırak akıntı oluyor ama o daha az miktar olarak. Su gibi akıntıyı normal diye biliyorum tabi miktarı önemli, bacaklarımdan akacak kadar olsa anmiyon sıvısı mi diye paniklerim (ilk gebeligimde paniklemistim) bunu ayırt etmek için kağıtlar var eczanelerde bulabilirsin, eğer seni tedirgin ederse o kağıtlardan alabilirsin
Hayır ilaç vermedi doktorum, ilk hamileliğimde de vermemişti, sadece pamuklu bol iç çamaşırı kullanıp sık sık degistir dedi, kuru tutmaya özen gostermeliymisim. İşteyken mümkün olmuyor ama eve gelince değiştiriyorum hemen. Çok uzerinde durmadı benim gittiğim doktor, hamilelikte genelde oluyor zaten dedi. Ama bende kaşıntı ve koku yoktu o yüzden belki tedaviye gerek görmedi.Bu kağıtları bilmiyordum teşekkür ederim. Mantar tedavisi gördün mü
Gerçekten öyle yani ben de normal doğum yapmak isterim ilk çocuğum normal doğumdu. Teşekkür ederim desteğin için. Sona yaklaştıkça bir korku sarıyor beni düşündükçe.Özelde bu raporu verirler diye düşünüyorum, bacağım normal doğuma engel olmasa bile benim psikolojim bunu kaldırmaz, yine bacagimla ilgili sorun yaşama korkusu beni hirpaliyor de. Umarım kendini güvende hissettiğin şekilde doğum yaparsin
Hahaha aklına gelirse sor gene de doktor söylerdi bence ama dalginliga gelip bakmadiysa dikkat etmediyse diye bi kontrol etmiş olur. Gerçi bunca zaman illa gorurdu bir şekilde yani olsa bi terslikAnladım canım. Normaldir o zaman detaylıda falan da konusu geçmedi. Ben de bebeğe odaklanıyorum her seferinde kendimle ilgili olanlar aklıma gelmiyor
Canim daha alamadım ya ben o gun karar verene kadar indirim bitti uyuyakalmisim sabah bi kalktım ki fiyat artmış. Tekrar indirime girmesini bekliyorum şimdi. Ama muadiller icinde en iyisi o cok yakın iki arkadasim kullaniyor ikiside cok memnunlar güveniyorum o yüzden bende mamma alacagimMavisaclikadin canım sen mamma nin anakucagini almıştın dimi, geldi mi siparisin
Ben bugune kadar internette okudugum neyi sorduysam doktorum hep normal dedi bi anormallik olunca zaten söylüyorlar kendi kendimize evham yapıyoruz okuduklarimizdan etkilenip. Ben gecen ay korkudan gercekten dogurcam sanmıştım ağlıyordum baya etkilendim psikolojik olarak erken dogum yapanlari okuyordum çünkü o ara. Onlardan etkilendim kasilmalari ona yordum doktora gittim muayene oldugum halde tatmin olamadım en son baktım olacak gibi değil artık kötü bişey görünce direk geçiyorum. Yazık günah yani bebisleri uzdugumuze strese soktugumuza degmiyor. Ondan önce de plasenta previa ile ilgili yazilanlari okuyup okuyup bunalima giriyordum çok kötü seyler yazıyor çünkü. Keske hicbirini okuyup arastirmasaymisim sadece doktorumu dinleseymisim kendi kendimi bos yere üzdüm yazik bebegim de etkilendi düşündükçe kızıyorum kendime böyle panik yaptığım içinHahaha aklına gelirse sor gene de doktor söylerdi bence ama dalginliga gelip bakmadiysa dikkat etmediyse diye bi kontrol etmiş olur. Gerçi bunca zaman illa gorurdu bir şekilde yani olsa bi terslik
Ben de elektrikliden vazgeçtim sanırım, o modellere yöneldim. Babyjorn alamam tabi, ona en yakın güzel yaylanan hangisiyse onu araştırıyorum ben de.Canim daha alamadım ya ben o gun karar verene kadar indirim bitti uyuyakalmisim sabah bi kalktım ki fiyat artmış. Tekrar indirime girmesini bekliyorum şimdi. Ama muadiller icinde en iyisi o cok yakın iki arkadasim kullaniyor ikiside cok memnunlar güveniyorum o yüzden bende mamma alacagim
Mamma , ohyo, merf baby ve pierre cardin var alinabilecek markalar olarak bunları arastirabilirsin canımBen de elektrikliden vazgeçtim sanırım, o modellere yöneldim. Babyjorn alamam tabi, ona en yakın güzel yaylanan hangisiyse onu araştırıyorum ben de.
İlk hamileligimde ben de öyleydim, sürekli evham halindeydim, bu hamileliğimde her şey kendi akışında saldım iyiceBen bugune kadar internette okudugum neyi sorduysam doktorum hep normal dedi bi anormallik olunca zaten söylüyorlar kendi kendimize evham yapıyoruz okuduklarimizdan etkilenip. Ben gecen ay korkudan gercekten dogurcam sanmıştım ağlıyordum baya etkilendim psikolojik olarak erken dogum yapanlari okuyordum çünkü o ara. Onlardan etkilendim kasilmalari ona yordum doktora gittim muayene oldugum halde tatmin olamadım en son baktım olacak gibi değil artık kötü bişey görünce direk geçiyorum. Yazık günah yani bebisleri uzdugumuze strese soktugumuza degmiyor. Ondan önce de plasenta previa ile ilgili yazilanlari okuyup okuyup bunalima giriyordum çok kötü seyler yazıyor çünkü. Keske hicbirini okuyup arastirmasaymisim sadece doktorumu dinleseymisim kendi kendimi bos yere üzdüm yazik bebegim de etkilendi düşündükçe kızıyorum kendime böyle panik yaptığım için
Merf baby nasıl acaba onun fiyatı uygun birazMamma , ohyo, merf baby ve pierre cardin var alinabilecek markalar olarak bunları arastirabilirsin canım
Onuda instagramda ugurluailesi var onlar kızlarına kullaniyordu ordan gördüm guzel diyolar ama bilemiyorum gozumle görmediğim icinMerf baby nasıl acaba onun fiyatı uygun biraz
Aynen canım bikaç doktora gittim ben şimdiye kadar biri görmese biri görürdü herhaldeHahaha aklına gelirse sor gene de doktor söylerdi bence ama dalginliga gelip bakmadiysa dikkat etmediyse diye bi kontrol etmiş olur. Gerçi bunca zaman illa gorurdu bir şekilde yani olsa bi terslik
Vallahi en doğrusunu yapiyorsun, ben en son sorduğumda dedimki hocam plasenta previa olanlar hep yatarak geciriyomus hamileligini siz bana rapor vermediniz ben calisiyorum ve kasik agrim oluyor bazen cok korkuyorum dedim. Oda dediki kanamasi olan yada rahim agzini tamamen kaplayan hastalara zaten yatış öneriyoruz ben sana öyle bisey soylemedim sen nerden cikardin bunu dedi. Diyemedim ki internette araştırdım diye. Korkudan ağlayacaktim adamin karşısında neredeyse bakti cok panik yapiyorum progestan yazdi agrin olursa kullanirsin dedi. Ama tamamen bos bir telasmis yani. Doktora guvenip kulaklari diger kisilere tikamak lazim benceİlk hamileligimde ben de öyleydim, sürekli evham halindeydim, bu hamileliğimde her şey kendi akışında saldım iyicehatta doktora plesantam hala rahim ağzını kapatıyor mu yukarı çıkmış mi sormayı bile unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?