2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ağrı sizi kanama olmasa da gideyim mi çok siklasirsa
Korkma canım hicbisey yoktur bak hepimizde oluyor yani o sekilde demekki normal. Benim geçenlerde bir saat icinde pes pese oldu bir kaç kez o zaman bende korkmustum ama bi sıkıntı olmadi çok şükür simdide yine ara ara oluyor ama cok panik yapmamaya çalışıyorum

Tamam canım. Sık aralıkta olması korkuttu ama şimdilik durdu bakalım

Bende de sabah kalktığımda vajinal ağrı oluyor ilk an hareket edemiyorum. Bahsedilen kasılma böyle bir şey mi acaba, ilk hamilelik olunca neyin ne olduğunu çözmek zor oluyor son aylara girince beni erken doğum korkusu almaya başladı iyice.

Tamam canım o zaman ☺

Hiç sorma gerçi ben ilk günden beri herşeye panik yapıyorum ama

Çatı ağrısı olabilir saga sola dönünce olan ani ama kısa süreli bir agri ise çatı ağrısıdır

Bu serviks uzunluğuna normal ultrasonda mı bakılıyor canım. Bana hiç öyle bişey demediler ama anormal bişey olsa söylerler miydi yoksa ayrıca bakmaları mı gerekiyordu

Hangi model marka o canim

Bu serviks uzunluğuna normal ultrasonda mı bakılıyor canım. Bana hiç öyle bişey demediler ama anormal bişey olsa söylerler miydi yoksa ayrıca bakmaları mı gerekiyordu
Onda da bakiliyor ben sormuştum normal iyi denmisti detaylida da sormuştum orda da normal dendi. Bişey olsa illa soylerlerdi canım merak etme ama bi sonraki randevhnda sor istersen

Bende de sabah uyandığımda oluyor sertlik doluluk şeklinde. Biraz hassasiyet oluyor. Ama kızlar onu kastetmiyor sanırım ben de anlamaya çalışıyorum

Onda da bakiliyor ben sormuştum normal iyi denmisti detaylida da sormuştum orda da normal dendi. Bişey olsa illa soylerlerdi canım merak etme ama bi sonraki randevhnda sor istersen
Anladım canım. Normaldir o zaman detaylıda falan da konusu geçmedi. Ben de bebeğe odaklanıyorum her seferinde kendimle ilgili olanlar aklıma gelmiyor

Karindan da bakiliyor vajinalde canim. Bi sıkıntı olmadığı icin söylememistir

Karindan da bakiliyor vajinalde canim. Bi sıkıntı olmadığı icin söylememistir
30 mm üstünü söylemiyorlar, ben doktora kaç mm diye sormuştum ilk hamileliğimde 3.5 cm demişti doğuma yakın yine sormuştum 3.5 cm di. 3 cm in altına düşmeden riskli görüp uyarmiyorlar. Sorarsan iyi diyorlar, tamam ama kaç cm onu da söyleyin derseniz söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…