2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Şeker yukselsin diye dimi bu kadar patates ve kızartma :))

Kendi adıma aserdigim birşey olmuyor hiç Düşündüğünüz için tşkler ...

Canım biz diyabetliler zaten bir çok şeyi yiyemiyoruz, yediklerimiz de zaten kimsenin canını cektirmeyecek tatsız tuzsuz şeyler oluyor kimsenin diyet ogunlerine ozenecegini sanmam da ben bazen Instagram'da yemek videolarına denk geliyorum fena oluyorum üç gün önce şekerim olduğunu dusunmezken ne kadar istahsizsam şimdi de o kadar her şeyi yiyesim var, yasak ya her şey cazip geliyor

Sabah kahvaltim
1 yumurta
Biraz patates kızartması,
İki kibrit kutusu beyaz peynir
4-5 yeşil 4-5 siyah zeytin
Orta boy domates,
Açık çay ( 2 kesme şekerli)
2 dilim tam buğday ekmeği
Sonuç 121

Ben hiç olçüm bilmiyorum. Tokluğun düşük çıkmasına odaklamişım sanirım kendimi. Doktor da açlık 95 altı olmalı deyince ne kadar altı olduğuna takilmadim. İnşallah düşüklüğü pek bir problem teşkil etmiyordur.

Allah'ım sağlıkla ve hayırla kucağımıza alıp buyütmeyi nasip etsin . İnşallah güzel anilarimız olacak ve birbirimizle paylaşacağız.

O ilaç derdi bende de var ya. Sürekli şimdi hangi ilacı almaliyım modundayım.

İgnem bitti. Pazartesi devam edeceğim kısmetse. O zaman yazarım ben de.

Ya ben çok ani dönüyordum . Hızlı hızlı yürüyordum falan artık dikkat ediyorum
Dönerken kasıklarım acıyor ya. Yavaş yavaş dönebiliyorum o yüzden Gün içinde ben de çok hareketliyim ama kızların yazdıklarını okuyunca biraz kendimi koruyayım diyorum artık. Hiç dikkat etmiyorum kendime

Duygusallık çok normal kuzum ya. Ben de şehir değişikliğinin psikolojisini atlatamadım hala. Bebeğin sağ salim gelsin de her yeri ailece birlikte gezersiniz artık

Bu gidişle benimki de yatağı terk edebilir ofur pufur sesler çıkarıyorum sürekli dediğin gibi bikaç saniye sırt üstü kalıp öyle dönüyorum. Farkında olmadan doğru yapıyormuşum demekki

Kendi çantamız daha önemli gerçekten. Yani istiyoruz ki bebek güzel giyinsin prenses gibi prens gibi olsun ama hayal ettiğimiz gibi olmuyor bazen. Yeterki sağlıkla gelsinler gerisi hallolur. Ama kendi ihtiyaçlarımızı hazır etmeyi ben de daha gerekli buluyorum. 2 hafta sonra çantamı hazır bulunduracağım ben de inşallah

Evet cnm bende öyle duydum solda yatınca daha iyi ama hiç uyuyamıyorum öyle, arada yatmaya çalışıyorum, yüzüstü yatmak çok zor zaten artık, direk çok sert tekmeler yiyorum ben öyle yatınca
Ben de dün evde beli sıkan bişey giymiştim. Yarım saat duramadık kızımla sürekli tekmeledi mecbur değiştirmek zorunda kaldım Çıkarınca hareket etmedi uyudu herhalde yavrum

Kızlar ya şeker konusu kafama takıldı siz konuşunca. 2 hafta oluyor testim yapılalı. 75lik yapıldı bana hastanede değerlerim normal çıktı. Ama bu sonuçlar kesin oluyor mu. Yani o anlık iyi çıkar ama diyelim birkaç hafta sonra şeker yükselir mi. Bebeğin kilosu ya da suyuyla ilgili de bi fazlalık yok ama şekerden korkuyorum açıkçası hem annem hem babam şeker hastası olunca tedirginim

Ay kızlar uçakta motor arızası olmuş bir saatten fazladır uçak içinde oturuyoruz gidemedik bir türlü kazasız belasız bi gitseydim zaten korkuyordum aksilikleri üzerime çektim resmen. Eşimde beni havaalanına bırakıp ailesinin yanına memlekete yola çıktı merak etmesin diye haberde veremiyorum. Dua edinde gidelim biran önce çok gerildim ben

Hiç endişe etme uçakta en ufak bir arıza şüphesi dahi olsa asla kalkış izni vermiyorlar. Biraz beklersin teknikerler titizlikle giderir arızayı, zaten büyük bı arıza olsa uçuş iptal olurdu, ama kuzenim bu arızaları gideren personelden, bir vida gevsese uçuş izni vermiyoruz o vida sıkılmadan diyordu. O kadar incik cincik bakılıyor uçuş öncesi. Normalde çok sık oluyor bu uçakta beklemeler, pek söylemezler yolculara ama size neden söylediler acaba

Evet korumak gerekiyormuş . Hareketlerle ilgisi var mı tam olarak bilmiyorum ama benim rahim agzimda kisalma görüldü. Yatıyorum o yüzden evde şu an . Bir hafta sonra tekrar bakılacak

Panik yapma sakın . Arıza azıcık riskli bile görülse uçuşa izin çıkmaz zaten . Eşim uçak teknisyeni oradan biliyorum . Sakin olmaya çalış ... Hayırlısıyla gidersin inşallah .

Şeker olsa yüklemede çıkardı, o kadar saat aç susuz kalıp aniden 75 Gr şekeri vücuduna aldiginda yükselmemesi pek olası değil diyabetin varsa. Bu şeker tıp 1 ve tıp 2 diyabetten farklı, gebelik şekeri ailede olsa da olmasa da çıkıyor bazen. Benim ailemde yok bende gebelik şekeri vardi ilk hamileliğimde, ailesinde olan çoğu kişide de olmayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…