2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Bu arada benim göbeğimdeki çizgi delikten aşağı doğru oluştu. Üstte çizgi yok sizinkiler nasıl. Çizginiz oluştu mu
İlk gebeligimde sadece göbek deliğinin altında oluşmuştu bunda hem alt hem üstte oluştu. Doğumdan sonra da hemen geçmiyor o çizgi, ben de ondan pek hoşlanmıyorum

Bende çizgi yok ama çatlak oluştu
Derin hatıralar herhangi bişey kullanıyor muydun. Benim de bir iki gündür kaşınıyor karnım, korktum bebe yağı aldım, ilk kez bu gece sürdüm ama hiç rahat hissetmiyorum kendimi, ıslak, nemli hatta pehlivan gibi yağlı hissediyorum ,zavallı bebekler, konusamiyorlar diye yaglaninca mutlu oluyorlar sanıyoruz

Ya kıyamam zor gerçekten ikiz çocuk bakmak, benimde ikiz yeğenlerim var ilk 3 ay beraber baktık

Neler kullanmadım ki üç kutu lierac bitirdim iki üç tane de bio oil bitirdim badger aldım bebe yağı sürdüm ama çatladım sezeryan dikişi olan yer varya benimde orada ameliyat izi var tam oradan çatladım kırmızı mor gibi lekelenmiş gözümde görmüyor tabi o bölgeyi. Aynada çok dikkatli bakınca gördüm aşağıda kalıyor belkide oraya az sürmüşümdür bilemiyorum. Annem üç doğum yapmış bitane çatlağı yok, çok kilo aldım desem almadım genetik desen değil. Çatlayacağım varmış demekki. İnşallah daha da artmaz

Çok asagidaysa dert etme, umarım bu kadarla kalır, baba tarafında halanda babanende filan da varsa genetik geçiyor diye biliyorum, cilt dokusunu hangi tataftan aldıysan artık. Aman neyseki artık çatlak tedavisi bile var, doğumdan sonra önce kilo verme, sonra g5 ile sıkılaşma, sonra da çatlak tedavisi, fıstık gibi oluruz yine

Ben de kızımda hissediyordum bu ne zaman hıçkıracak diye bekliyordum.29+0 olduk iki gündür hissediyorum. Sen de bir iki haftaya hissedersin.

Valla bebeğim sağlıklı olsun ne kilo ne başka şey çok umrumda değil hepsi hallolur diye düşünüyorum aynen öyle hala dedin tüylerim diken diken oldu karnı harita gibiydi onun, inşallah ona çekmemişimdir. Kendisinden hiç haz etmem Allah hiçbişeyimi ona benzetmesin

Ben de kızımda hissediyordum bu ne zaman hıçkıracak diye bekliyordum.29+0 olduk iki gündür hissediyorum. Sen de bir iki haftaya hissedersin.
Kizlar bu renkle baslayan nickler hosuma gitmeye basladi bana da renkli nick bulun

Kizlar idrar yolu enfeksiyonu devam edenler nioli yagi var ic camasirina bir damla damlatip camasiri 20 dk havalandirip giyiyorum benimde bir turlu gecmiyordu cok sukur duzeldi mantarda oluyordu iç camasirlarinizi kesinlikle ütüleyin bu birebir cozum oluyor bence yaginda etkisi oldugunu dusunuyorum ben camasirlariniz sıkıyorsa oda yapiyormus yeni bol ic camasirlari aldim ben cok rahat ettim ve akinti oldukca surekli degistiriyorum gunde uc kere ortalama aklinizda bulunsun sizinde

Bende izliyim bari ay verebilir miyim bende kaşık biberonla acaba ya kesinlikle izliyim çok sağol canım

Benimde aynı doğuma günler var sanıyorlar düşün ki hamile çekimi bile yaptım bende kesin şeker çıkar dedim ama çok şükür çıkmadı akıllı kızım sadece kendi kilo alıyor anasına aldırmıyor iç karnımız dar sanırım ondan bu kadar büyüdük

Çok şükür şeker yok çok kiloda almadım ama bi göbeğim var sanki son ayımdayım belki babamız uzun olduğu için bebekte uzun ondan ağır geliyordur Allahım sağlıkla ni doğsunlar da aşırı merak ediyorum nasıl bişey çıkacak diye

Benimde karnım çok ağrıyordu canım doktora sordum bebek dönmeye çalışıyordur bu haftalarda başaşağı pozisyona girmeye çalışıyormuş o yüzden zorluyor olabilir içerden dedi bana inşallah kum galan değildir onun ağrısı çok fena diyorlar

İlk gebeligimde sadece göbek deliğinin altında oluşmuştu bunda hem alt hem üstte oluştu. Doğumdan sonra da hemen geçmiyor o çizgi, ben de ondan pek hoşlanmıyorum
Sadece göbek deliğinin altı olunca erkek bebek diyorlar bi de. İkimizinki de tutmadı böylece Hemen olmasa da eninde sonunda gidecek ya boşver

Ayyy tam 30 haftadan selamlarrr
Aklımda kalan konulardan yazayım bende, benim bebiş 28 haftada 1400 dü ve doktor ileri geri bir şey demedi gelişimi ile ilgili yalancı kasılma dediğiniz şeyi yani bebegin bir yerde toplanmasını ben ortalama 24 haftadan beri yaşıyorum ve doktora laf arasında sorduğumda normal demişti, ancak 33 haftalık hamile kuzenim yalancı sancılarını yasamaya başladı ve daha farklı tarif ediyor, bebisin bir yerde toplanması değil de sancı ağrı şeklinde. Onun dışında hastane cantasına şırınga koymayı düşünüyorum her ihtimale karşı, biberona alışması beni zora sokabilir gibi. Tabi inşallah hepimizin sütü hemen gelir kendimden bahsedecek olursam, şeker yüklemesi gerek yok demişti doktorum ve eş geçmiştik değerlerim normaldi. Ancak şuan tokluk kan şekerim 140 olması gerekirken Max, 181 çıkmış. Tokluk kan şekeri ne de idrarda şeker çıktı o sebeple baktık. Yarın ilk diyetisyen randevumu gerceklestirecegim bebeğim ve kendim icin birde bebiş kıyafetleri olarak 0-3 olanları yıkama ütüleme kararı aldım, hepsini yıkayıp utulemekten hem gözüm korktu hemde bekledikçe tekrar yıkanma ihtiyaci doğacağı için bir poşete kaldırdım. 0-3 döneminden çıkınca 3-6 şeklinde yıkayıp utuleyip dolabına asarım oğluşumun inşallah

Haha olabilir bende 3 kilo aldım ama davul gibiyim esasen ben hiç cekim yapmadım 2.gebeligim ama aslında güzel bir anı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…