- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
İlk gebeligimde sadece göbek deliğinin altında oluşmuştu bunda hem alt hem üstte oluştu. Doğumdan sonra da hemen geçmiyor o çizgi, ben de ondan pek hoşlanmıyorumBu arada benim göbeğimdeki çizgi delikten aşağı doğru oluştu. Üstte çizgi yoksizinkiler nasıl. Çizginiz oluştu mu
Bende çizgi yok ama çatlak oluştuBu arada benim göbeğimdeki çizgi delikten aşağı doğru oluştu. Üstte çizgi yoksizinkiler nasıl. Çizginiz oluştu mu
Derin hatıralarBende çizgi yok ama çatlak oluştu
Ya kıyamam zor gerçekten ikiz çocuk bakmak, benimde ikiz yeğenlerim var ilk 3 ay beraber baktıkEvet ya. Bir de her sağımdan sonra aparatları yıka kurut bir sürü merasim. Küçuklerken ben sağarken üstûme üstume gelirlerdi. Oyuncakları etrafima doldurdum. Yaklaşan olunca birini ayağımla uzağa fırlatırdım onu getirmeye giderlerdi emekleyerek. Zaman kazanırdım böylece. Ne günlerdi. Unutuyor insan.
Neler kullanmadım ki üç kutu lierac bitirdim iki üç tane de bio oil bitirdim badger aldım bebe yağı sürdüm ama çatladımDerin hatıralarherhangi bişey kullanıyor muydun. Benim de bir iki gündür kaşınıyor karnım, korktum bebe yağı aldım, ilk kez bu gece sürdüm ama hiç rahat hissetmiyorum kendimi, ıslak, nemli hatta pehlivan gibi yağlı hissediyorum ,zavallı bebekler, konusamiyorlar diye yaglaninca mutlu oluyorlar sanıyoruz
Çok asagidaysa dert etme, umarım bu kadarla kalır, baba tarafında halanda babanende filan da varsa genetik geçiyor diye biliyorum, cilt dokusunu hangi tataftan aldıysan artık. Aman neyseki artık çatlak tedavisi bile var, doğumdan sonra önce kilo verme, sonra g5 ile sıkılaşma, sonra da çatlak tedavisi, fıstık gibi oluruz yineNeler kullanmadım ki üç kutu lierac bitirdim iki üç tane de bio oil bitirdim badger aldım bebe yağı sürdüm ama çatladımsezeryan dikişi olan yer varya benimde orada ameliyat izi var tam oradan çatladım kırmızı mor gibi lekelenmiş gözümde görmüyor tabi o bölgeyi. Aynada çok dikkatli bakınca gördüm aşağıda kalıyor belkide oraya az sürmüşümdür bilemiyorum. Annem üç doğum yapmış bitane çatlağı yok, çok kilo aldım desem almadım genetik desen değil. Çatlayacağım varmış demekki. İnşallah daha da artmaz
Ben de kızımda hissediyordum bu ne zaman hıçkıracak diye bekliyordum.29+0 olduk iki gündür hissediyorum. Sen de bir iki haftaya hissedersin.Henüz hıçkırık atması hissedemedim, ben de onu düşünüyordum bu bebek hickirmiyor mu acaba diye ama aramızda 2 hafta var sanırım, biraz daha zaman geçince mi hissedicem acaba, aslında ciğerleri işlevini yerine getirmeye başlamış olması lazım öyle okumuştum bu haftalarda ama hala hıçkırık hissedemiyorum. Büyük oğlum içerde hickirdikca mutlu olurdum ciğerleri gelişiyor diye. Bunda da bekliyorum hevesle
Valla bebeğim sağlıklı olsun ne kilo ne başka şey çok umrumda değil hepsi hallolur diye düşünüyorum aynen öyleÇok asagidaysa dert etme, umarım bu kadarla kalır, baba tarafında halanda babanende filan da varsa genetik geçiyor diye biliyorum, cilt dokusunu hangi tataftan aldıysan artık. Aman neyseki artık çatlak tedavisi bile var, doğumdan sonra önce kilo verme, sonra g5 ile sıkılaşma, sonra da çatlak tedavisi, fıstık gibi oluruz yine
Neler kullanmadım ki üç kutu lierac bitirdim iki üç tane de bio oil bitirdim badger aldım bebe yağı sürdüm ama çatladımsezeryan dikişi olan yer varya benimde orada ameliyat izi var tam oradan çatladım kırmızı mor gibi lekelenmiş gözümde görmüyor tabi o bölgeyi. Aynada çok dikkatli bakınca gördüm aşağıda kalıyor belkide oraya az sürmüşümdür bilemiyorum. Annem üç doğum yapmış bitane çatlağı yok, çok kilo aldım desem almadım genetik desen değil. Çatlayacağım varmış demekki. İnşallah daha da artmaz
Çok asagidaysa dert etme, umarım bu kadarla kalır, baba tarafında halanda babanende filan da varsa genetik geçiyor diye biliyorum, cilt dokusunu hangi tataftan aldıysan artık. Aman neyseki artık çatlak tedavisi bile var, doğumdan sonra önce kilo verme, sonra g5 ile sıkılaşma, sonra da çatlak tedavisi, fıstık gibi oluruz yine
Kizlar bu renkle baslayan nickler hosuma gitmeye basladi bana da renkli nick bulunBen de kızımda hissediyordum bu ne zaman hıçkıracak diye bekliyordum.29+0 olduk iki gündür hissediyorum. Sen de bir iki haftaya hissedersin.
Bende izliyim bariİki
Kaşık biberonda zaten akış olmuyormuş. Üçünü sıkınca geliyormuş. Bebeğe göre ayarliyorsun yani. YouTube da videoları var ordan izledim ben. Daha önce hiç kullanmadım. Kaşıkla vermiştim benimkilere ama yetişemedim ikiz olunca uzun sürüyordu. Sonra bir de süt sagmaya vakit kalmiyordu. Benden başkası da cesaret edemedi vermeye. Mecbur biberon vermek zorunda hissettim ve emmeyi biraktılar. Keşke o zamandan bilseymişim diyorum.
Keskinlikle yaparız tatlımİlk doğumun mu olacak canım. Motivasyonun nasıl. Yapabiliriz dimi. Benim de ilk olacak arada gaza gelmeye ihtiyacım oluyor
Benimde aynı doğuma günler var sanıyorlar düşün ki hamile çekimi bile yaptımOh maşallah benimde 24 haftada 880 grmdi karnım duba gibi 8 aylık gibiyim nolcak blmiyorum sizinde öylemi göbek yapınız bı komşunun 6 aylıkken hiç yoktu karnı benim resmen doğuracak gibişuan 25 haftayim 2 hafta önde demişti hemen şeker testi istedi skinti çıkmadı şükr bakalm kaç kilo dogurcaz
Çok şükür şeker yok çok kiloda almadım ama bi göbeğim var sanki son ayımdayımŞimdiki kilo trendine göre doğum kilosunu hesaplamak mümkün değil canım, 30. Haftadan önce pek doğru olmuyor doktorlar da o yüzden hic bahsetmez tahmini doğum kilosundan son haftalara kadar. Bu haftalarda kilo alımları en hızlı evrede, bu biraz daha azalacak. Bugün bı arkadaşla konuştuk şeker yüklemesi yaptirdiginda bebeği 2 kiloymus, doktor kesin şeker var deyip istemiş yüklemeyi, şeker de çıkmamış, ama bebeği 3.800 doğmuş. Şeker yoksa kiloyu da dert etme. 1 hafta ilerilik gerçekten çok olağan. Benim 2 haftayı gecik irilik var, kilo umrumda değil de şekerden korkuyorum. Yükleme yaptirdiysan ve şekerin yoksa keyfini sür
Benimde karnım çok ağrıyordu canım doktora sordum bebek dönmeye çalışıyordur bu haftalarda başaşağı pozisyona girmeye çalışıyormuş o yüzden zorluyor olabilir içerden dedi banaKızlar benim karın ağrım var yaçok şiddetli değil ama ağrıyor geçmedi ağrısı. Perşembe doktora gitmiştim idrar yolu enfeksiyonu var demişti idrarda da sonuca baktım amorf kristali ve lökosit görünüyordu sanırım kum döküyorum. Ankara'ya da yeni geldiğim için daha burada bi doktora görünmemiştim. Eve yakın özel bi hastane vardı saat beşe geliyor bu saatten sonra muayene etmiyolarmış. Yarına gidicem eğer geçmezse. Tedirgin oldum uzun süreli ağrı olunca geçer inşallah baya korkuyorum şuan. Kasılma mı sancı mı enfeksiyon mu anlayamıyorum çünkü
bende emaresi bile yokBu arada benim göbeğimdeki çizgi delikten aşağı doğru oluştu. Üstte çizgi yoksizinkiler nasıl. Çizginiz oluştu mu
Hay maşallahVallahi bende anlamadım ki canım1 buçuk kilo dedi benimkine
Sadece göbek deliğinin altı olunca erkek bebek diyorlar bi de. İkimizinki de tutmadı böyleceİlk gebeligimde sadece göbek deliğinin altında oluşmuştu bunda hem alt hem üstte oluştu. Doğumdan sonra da hemen geçmiyor o çizgi, ben de ondan pek hoşlanmıyorum
Haha olabilir bende 3 kilo aldım ama davul gibiyim esasen ben hiç cekim yapmadım 2.gebeligim ama aslında güzel bir anıBenimde aynı doğuma günler var sanıyorlar düşün ki hamile çekimi bile yaptımbende kesin şeker çıkar dedim ama çok şükür çıkmadı akıllı kızım sadece kendi kilo alıyor anasına aldırmıyor iç karnımız dar sanırım ondan bu kadar büyüdük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?