Oh maşallah benimde 24 haftada 880 grmdi karnım duba gibi 8 aylık gibiyim nolcak blmiyorum sizinde öylemi göbek yapınız bı komşunun 6 aylıkken hiç yoktu karnı benim resmen doğuracak gibiHay maşallah kaç kilo kız senin minnakbenim geçen hafta yani 27. Haftamda 1260 gramdı bir hafta önden gidiyor demişti doktorum asıl kafama takılan haftada 300 gram almış olması doğuma 13 hafta var ne olacak 4 kilo üstü mü doğurcam acaba ay nasıl doğurcam
Evet evet %99 saf su, baya güzel iş görüyor :)Yenidogan için su bazli primanin mi ıslak mendili var gönül rahatlığıyla alabilir miyim şimdi cantaya atmalik?
Hah ben de tam bu bakış açısıyla almıştım, epey uygundu o zaman hatta diğer bilindiik bi markaya göre. Al geç her türlü iş görürGümüş olsun rengi gri olsun bı de oyuk şeklinde olsun yeter yanitamamdir canım çok sağol, rastgele uygun bı marka alıyorum o zaman
Geçenlerde bu forumda okudum öyle bişey ama nerdeydi hatırlamıyorum. Burada sorayım dedim o yüzdenHiç duymadım öyle bişey, sanmıyorum kasılma yapacağını, aksine okşayıp konuşun diyorlar. Elimi koyunca bı duruyor zaten hissediyor galiba uslu uslu bekliyor
Benim göbek baya uçtu bikaç haftada. Çok kocaman hissediyorum kendimiOh maşallah benimde 24 haftada 880 grmdi karnım duba gibi 8 aylık gibiyim nolcak blmiyorum sizinde öylemi göbek yapınız bı komşunun 6 aylıkken hiç yoktu karnı benim resmen doğuracak gibişuan 25 haftayim 2 hafta önde demişti hemen şeker testi istedi skinti çıkmadı şükr bakalm kaç kilo dogurcaz
O içerde hareket ettikçe benim elim karnıma gidiyor. Sanki gerçekten dokunacak gibi hissediyorumAnnelik içgüdüsü o ben de öyle sürekli elim karnımda. Bir şey olacağını sanmıyorum.
Bildiğin yerde doğum yapacak olman çok büyük şans gerçektenKızlar bu arada ebe hakkaten çok mühim ya normal doğumda. Ben bu gebeliğimde de aynı hastane aynı doktora gidiyorum, süreç biraz ilerleyince doktora sorduğum ilk şeydi ebem hala orada mı diyeözellerde de artık daha çok devletten emekli deneyimli ebeler oluyor bu arada, benimki de öyleydi.
Ben sezeryan olucam ilk gebelik haliyle devlette 23 haftaya kadar idare ettik doktorum bayandı siz mi gireceksiniz dogumuma dedim o gün ameliyat günümse evet dedi nasıl yani dedim bana gün verecek sizsiniz ztn önceden sezeryan için belli bi doktor belirli imiş şimdi o da yok diyor koskoca eğitim araştırma Hastanesi'nde şansına kim girerse dedi resmen acil durumda acilden giriş yapıyorsunuz diyor.vs vs bir sürü zirvalik dinledim şok oldum .kime neye emanetiniz gibisine .şeker testi yapılacaktı direk eşimle özele geçtik iyi bı doktor vardı sürekli övülen ona başladım Allah'ın izni ile önce Allah'a sonra doktoruma emanet ins insan ilk gebeliginde acı tecrübe yaşayınca doktoru belirgin olsun istiyor ameliyatıma kimin gireceği belli değilken riske atamadım özelde de fiyatlar fahiş hayırlısı bakalımHastaneden hastaneye mutlaka değişiyordur canım çok iyi devlet hastaneleri de var çok kötüleri de var. Tek sıkıntı o an şansına kimin geleceğini bilmiyor olmak devlette o gün kim nöbetçi ise onun insafına kalıyorsun özelde ebeni tanıyorsun iletişim halindesin ve herşeyden önemlisi para verdiğin için sana iyi davranmak zorunda kalıyorlardevlette de inşallah vicdanlı ve iyi insanlar denk gelir
Benim karnım davul gibi kaşıma gereği duyduğum için elim orda hep bişey olmaz sanmamKızlar ya karnımızı okşamanın bi sakıncası var mı? Rahimde uyarılma falan yapmaz dimi. Elim istemsiz karnımda sürekli
Ya ciddi misin ne güzelKızlar bebeğinizin hıçkırıklarını hissediyor musunuz? Ben iki gündür hissetmeye başladımAynı aralıklarla pıt pıt atıyor karnım.
Aslında doktor hangi gün nöbetçiyse o güne sezaryen tarihini veriyor. Gördüğüm her devlet hastanesinde eğitim araştırma olsun üniversite olsun böyleydi. Çok şaşırdım sana böyle denmesine. Neyse vardır bir hayır. İçine sinmesi çok önemli. İyi ki değiştirmişsin doktorunu. Fiyatı bi yerden sonra düşünmüyor artık insan. Önemli olan sağlıkla doğmalarıBen sezeryan olucam ilk gebelik haliyle devlette 23 haftaya kadar idare ettik doktorum bayandı siz mi gireceksiniz dogumuma dedim o gün ameliyat günümse evet dedi nasıl yani dedim bana gün verecek sizsiniz ztn önceden sezeryan için belli bi doktor belirli imiş şimdi o da yok diyor koskoca eğitim araştırma Hastanesi'nde şansına kim girerse dedi resmen acil durumda acilden giriş yapıyorsunuz diyor.vs vs bir sürü zirvalik dinledim şok oldum .kime neye emanetiniz gibisine .şeker testi yapılacaktı direk eşimle özele geçtik iyi bı doktor vardı sürekli övülen ona başladım Allah'ın izni ile önce Allah'a sonra doktoruma emanet ins insan ilk gebeliginde acı tecrübe yaşayınca doktoru belirgin olsun istiyor ameliyatıma kimin gireceği belli değilken riske atamadım özelde de fiyatlar fahiş hayırlısı bakalım
Aynen evet devletteki doktorumun da çok hastası var yanımda birine gün verdi hatta o bayanın yanında sordum nobetciysem ameliyt gunumse evet dedi yok değilse artık kim girerse dedi bende bilemedim içime sinmedi dediğiniz gibi tek bir elden bu durumu ilerletmek daha içime sindi ilkinde öyleydi ama özelde doğum yaptım yine kayıp yasasamda kapalı kutu resmen en azından nst vs uzak yolu çekmek istemedim özel daha yakın doğumda daha konforlu oluyorsun ilgilenmeleri güzel vsAslında doktor hangi gün nöbetçiyse o güne sezaryen tarihini veriyor. Gördüğüm her devlet hastanesinde eğitim araştırma olsun üniversite olsun böyleydi. Çok şaşırdım sana böyle denmesine. Neyse vardır bir hayır. İçine sinmesi çok önemli. İyi ki değiştirmişsin doktorunu. Fiyatı bi yerden sonra düşünmüyor artık insan. Önemli olan sağlıkla doğmaları
Bende bişe yok cnmBu arada benim göbeğimdeki çizgi delikten aşağı doğru oluştu. Üstte çizgi yoksizinkiler nasıl. Çizginiz oluştu mu
EvetYa ciddi misin ne güzelBen artık neredeyse aralıksız hissediyorum hareketleri ama hıçkırık diyebileceğim bişey yok hala
İşe yarar umarım, ilk dogumumda lansinoh merhem pek işe yaramamisti bende. Bu sefer gumus kapak denicem. Bı de soğan suruyorlarmis doğumdan bir gece önce onu da yapicamEvet evet %99 saf su, baya güzel iş görüyor :)
Hah ben de tam bu bakış açısıyla almıştım, epey uygundu o zaman hatta diğer bilindiik bi markaya göre. Al geç her türlü iş görür
Kilisteyim Kilisteeee gün bitmeden yetistimYalova'da görmüşlerrr
Benim bildiğim sadece göğüs ucunun uyarilmamasi, o da süt kanalları orada toplandığı için sakıncalı, karın ile ilgi sorun olacagini sanmıyorum öyle olsa doktorlar çatlak önleyici krem surmeyin derdi. Rahat rahat sev bebisiniGeçenlerde bu forumda okudum öyle bişey ama nerdeydi hatırlamıyorum. Burada sorayım dedim o yüzdenMüthiş bişey gerçekten konuşarak okşayarak bağ kurmak
Henüz hıçkırık atması hissedemedim, ben de onu düşünüyordum bu bebek hickirmiyor mu acaba diye ama aramızda 2 hafta var sanırım, biraz daha zaman geçince mi hissedicem acaba, aslında ciğerleri işlevini yerine getirmeye başlamış olması lazım öyle okumuştum bu haftalarda ama hala hıçkırık hissedemiyorum. Büyük oğlum içerde hickirdikca mutlu olurdum ciğerleri gelişiyor diye. Bunda da bekliyorum hevesleKızlar bebeğinizin hıçkırıklarını hissediyor musunuz? Ben iki gündür hissetmeye başladımAynı aralıklarla pıt pıt atıyor karnım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?