2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Oh maşallah benimde 24 haftada 880 grmdi karnım duba gibi 8 aylık gibiyim nolcak blmiyorum sizinde öylemi göbek yapınız bı komşunun 6 aylıkken hiç yoktu karnı benim resmen doğuracak gibi şuan 25 haftayim 2 hafta önde demişti hemen şeker testi istedi skinti çıkmadı şükr bakalm kaç kilo dogurcaz

Yenidogan için su bazli primanin mi ıslak mendili var gönül rahatlığıyla alabilir miyim şimdi cantaya atmalik?
Evet evet %99 saf su, baya güzel iş görüyor :)
Gümüş olsun rengi gri olsun bı de oyuk şeklinde olsun yeter yani tamamdir canım çok sağol, rastgele uygun bı marka alıyorum o zaman
Hah ben de tam bu bakış açısıyla almıştım, epey uygundu o zaman hatta diğer bilindiik bi markaya göre. Al geç her türlü iş görür

Hiç duymadım öyle bişey, sanmıyorum kasılma yapacağını, aksine okşayıp konuşun diyorlar. Elimi koyunca bı duruyor zaten hissediyor galiba uslu uslu bekliyor
Geçenlerde bu forumda okudum öyle bişey ama nerdeydi hatırlamıyorum. Burada sorayım dedim o yüzden Müthiş bişey gerçekten konuşarak okşayarak bağ kurmak

Benim göbek baya uçtu bikaç haftada. Çok kocaman hissediyorum kendimi

Kızlar bu arada ebe hakkaten çok mühim ya normal doğumda. Ben bu gebeliğimde de aynı hastane aynı doktora gidiyorum, süreç biraz ilerleyince doktora sorduğum ilk şeydi ebem hala orada mı diye özellerde de artık daha çok devletten emekli deneyimli ebeler oluyor bu arada, benimki de öyleydi.

Bildiğin yerde doğum yapacak olman çok büyük şans gerçekten Ablam bi çocuğunu devlette birini özelde doğurdu. Özelde ebelerden memnun kalmamıştı. Şans biraz da herkesin deneyimi farklı oluyor. İnşallah hepimiz çok şanslı oluruz da minnoş güzel doğumlar yaparız

Ben sezeryan olucam ilk gebelik haliyle devlette 23 haftaya kadar idare ettik doktorum bayandı siz mi gireceksiniz dogumuma dedim o gün ameliyat günümse evet dedi nasıl yani dedim bana gün verecek sizsiniz ztn önceden sezeryan için belli bi doktor belirli imiş şimdi o da yok diyor koskoca eğitim araştırma Hastanesi'nde şansına kim girerse dedi resmen acil durumda acilden giriş yapıyorsunuz diyor.vs vs bir sürü zirvalik dinledim şok oldum .kime neye emanetiniz gibisine .şeker testi yapılacaktı direk eşimle özele geçtik iyi bı doktor vardı sürekli övülen ona başladım Allah'ın izni ile önce Allah'a sonra doktoruma emanet ins insan ilk gebeliginde acı tecrübe yaşayınca doktoru belirgin olsun istiyor ameliyatıma kimin gireceği belli değilken riske atamadım özelde de fiyatlar fahiş hayırlısı bakalım

Kızlar bebeğinizin hıçkırıklarını hissediyor musunuz? Ben iki gündür hissetmeye başladım Aynı aralıklarla pıt pıt atıyor karnım.
Ya ciddi misin ne güzelBen artık neredeyse aralıksız hissediyorum hareketleri ama hıçkırık diyebileceğim bişey yok hala

Aslında doktor hangi gün nöbetçiyse o güne sezaryen tarihini veriyor. Gördüğüm her devlet hastanesinde eğitim araştırma olsun üniversite olsun böyleydi. Çok şaşırdım sana böyle denmesine. Neyse vardır bir hayır. İçine sinmesi çok önemli. İyi ki değiştirmişsin doktorunu. Fiyatı bi yerden sonra düşünmüyor artık insan. Önemli olan sağlıkla doğmaları

Aynen evet devletteki doktorumun da çok hastası var yanımda birine gün verdi hatta o bayanın yanında sordum nobetciysem ameliyt gunumse evet dedi yok değilse artık kim girerse dedi bende bilemedim içime sinmedi dediğiniz gibi tek bir elden bu durumu ilerletmek daha içime sindi ilkinde öyleydi ama özelde doğum yaptım yine kayıp yasasamda kapalı kutu resmen en azından nst vs uzak yolu çekmek istemedim özel daha yakın doğumda daha konforlu oluyorsun ilgilenmeleri güzel vs

Evet evet %99 saf su, baya güzel iş görüyor :)

Hah ben de tam bu bakış açısıyla almıştım, epey uygundu o zaman hatta diğer bilindiik bi markaya göre. Al geç her türlü iş görür
İşe yarar umarım, ilk dogumumda lansinoh merhem pek işe yaramamisti bende. Bu sefer gumus kapak denicem. Bı de soğan suruyorlarmis doğumdan bir gece önce onu da yapicam

Geçenlerde bu forumda okudum öyle bişey ama nerdeydi hatırlamıyorum. Burada sorayım dedim o yüzden Müthiş bişey gerçekten konuşarak okşayarak bağ kurmak
Benim bildiğim sadece göğüs ucunun uyarilmamasi, o da süt kanalları orada toplandığı için sakıncalı, karın ile ilgi sorun olacagini sanmıyorum öyle olsa doktorlar çatlak önleyici krem surmeyin derdi. Rahat rahat sev bebisini

Kızlar bebeğinizin hıçkırıklarını hissediyor musunuz? Ben iki gündür hissetmeye başladım Aynı aralıklarla pıt pıt atıyor karnım.
Henüz hıçkırık atması hissedemedim, ben de onu düşünüyordum bu bebek hickirmiyor mu acaba diye ama aramızda 2 hafta var sanırım, biraz daha zaman geçince mi hissedicem acaba, aslında ciğerleri işlevini yerine getirmeye başlamış olması lazım öyle okumuştum bu haftalarda ama hala hıçkırık hissedemiyorum. Büyük oğlum içerde hickirdikca mutlu olurdum ciğerleri gelişiyor diye. Bunda da bekliyorum hevesle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…