2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
22 haftaya denk geliyo bi hafta önce aradık nakit ve kredi kartı değişiyordu sanırım , biz nakit ödeyecektik o fiyat kalmış aklımda 1750 dedi ama bi arkadaşımıza daha tavsiye etmiştik onlar bu hafta gitmişler onlardan 2000 tl almışlar . Telefon numarasından ulaşıp fiyat bilgisi alabilirsiniz .
Evet aradım bende 18 ine randevu aldım bie haftada zam gelmiş sanırım😀 banada 2 bin küsür dedi neyseki yorumları çok iyi ona istinaden gidicem tavsiyen için çok teşekkür ederm canım. İlk gebeliğimde erkek bir doktorun patavatsızca konuşmasından çok etkilenmiştim o yüzden erkek doktorlara karşı ön yargım vardı bayan görünce hemen atladım reesmen😃 heee yeri gelmişken medistate hastanesi peritanoloji uzmanına gitmeyi düşününen varsa hiç tavsiye etmiyorum gitmeden bir araştırın derim.

Kızlar merhaba, 18.haftam bitti. Hissetmek olarak elimi koyduğumda kalp atışı gibi bişeyler hissediyorum bazen o mu yoksa henüz ben bişey hissedemiyo muyum😁

Kızlar bebek arabasını aldım bugün, bagi gravity.Kabin sistem, tek elle açılıp kapanıyor fiyatı da indirimdeydi bugün 5 bin lira Ankara babymalldan aldım.Puset takılıyor, kabin sistem olduğu için çift yön olmuyor, benim için en önemlisi küçük ve hafif olmasıydı kilo olarak 5.9 kilo.Bakmak isteyenlere yazayım dedim 🤗
Sağlıkla kullansın bebeğin 🙏

Ali hoca randevusuz kabul ediyormuş ama Altay hoca daha yoğun galiba sürekli kontrol etmek gerekicek galiba randevuları :)
Önceki yıllar hep randevusuz gidoyordum, ama bu yerleşkesinde randevu alıyorum nolur nolmaz diye. Acil durumlarda randevusuz da bakar reddedecegini sanmıyorum. Gittiğinde Altay hoca ile devam etmeye karar verirsen tel numarasini istemeyi unutma. Acil durumlarda hangi hastanede olduğunu öğrenirsin. Bı de bana sormadan ilaç kullanma diyor, önemli şeyleri sormak zorunda kalabilirsin.

Önceki yıllar hep randevusuz gidoyordum, ama bu yerleşkesinde randevu alıyorum nolur nolmaz diye. Acil durumlarda randevusuz da bakar reddedecegini sanmıyorum. Gittiğinde Altay hoca ile devam etmeye karar verirsen tel numarasini istemeyi unutma. Acil durumlarda hangi hastanede olduğunu öğrenirsin. Bı de bana sormadan ilaç kullanma diyor, önemli şeyleri sormak zorunda kalabilirsin.
Tamam canım çok teşekkür ederim yine yeniden bilgilerin için🥰

Kızlar pierre cardin ana kucağı alan var mı aranızda. Ben baby jörn muadili bir ana kucağı istiyordum tesadüf bimde denk geldim indirime gitmişti internet fiyatına göre bayada uygun geldi bana. Alsam mı ne dersiniz çevrenizde kullanan oldu mu bu modelden fiyatı 1100 tlye düşmüş
Ben aldım kaliteli güzel görünüyor sevdim

Kızlar forumda kişi nasıl engelleniyor bileniniz var mı. Göz ardı ettiğim bir kişi bana mesaj yazabilir mi. Veya paylaşımlarımı mesajlarımı okuyabiliyor mu. Hiç kimseyi engellemediğim için öyle birşey var mı onu da bilmiyorum. İşsizin birini engellemek istiyorum ama nedir bu olayın çözümü bilen yazabilirse çok makbule geçer 😂

Kızlar forumda kişi nasıl engelleniyor bileniniz var mı. Göz ardı ettiğim bir kişi bana mesaj yazabilir mi. Veya paylaşımlarımı mesajlarımı okuyabiliyor mu. Hiç kimseyi engellemediğim için öyle birşey var mı onu da bilmiyorum. İşsizin birini engellemek istiyorum ama nedir bu olayın çözümü bilen yazabilirse çok makbule geçer 😂
Yanlış anlaşılma olmasın bu grupla alakalı bir durum değil dmden rahatsız edici mesajlar atan birini engellemek istiyorum

Yanlış anlaşılma olmasın bu grupla alakalı bir durum değil dmden rahatsız edici mesajlar atan birini engellemek istiyorum
Engelleme vs oluyor mu bilmiyorum ama yöneticilere şikayet edebilirsin rahatsız ediyor diye. Hatta isim ver hep beraber şikayet edelim :) kendimi okul çıkışı mahalle kavgasına giden liseli ergen gibi hissettim 😅

Engelleme vs oluyor mu bilmiyorum ama yöneticilere şikayet edebilirsin rahatsız ediyor diye. Hatta isim ver hep beraber şikayet edelim :) kendimi okul çıkışı mahalle kavgasına giden liseli ergen gibi hissettim 😅
Yok canım o kadar da abartmaya gerek yok😁 sadece doğmamış çocugumla ilgili saçma sapan bir yorum yapınca arkadaş sinirlendim. İşsiz gibi yorumlarıma mesajlarıma bakmış demiş ki heralde bu hamile ne desem sinirlenir çocugundan vursam sinirlenir. Boş insanlar oldugunu biliyordum ama bu kadarına da şaşırdım açıkçası. Hormonlardan heralde gece çok sinirlenmiştim ama şuan sinirimde geçti çeşit çeşit insan var hangi birine kafa yoralım en iyisi herkesi oldugu gibi kabullenmek herkesin karakteri yetiştirilme tarzı farklı, göz ardı et butonu varmış onu tıkladım daha da yazmaz diye düşünüyorum. Sizinde kafanızı şişirdim kusura bakmayın😂

Beni bide görseniz sabah karnım 3 aylık akşam 8 aylık ani değişimleri beni benden alıyor 🙈 sizinde böyle oluyor mu 🙄
Canım senin sağlık durumun nasıl peki şuan, daha iyi misin yarın doktora gidecektin sanırım değil mi. İnşallah güzel haberler alırsın🙏

Ozel mesaj atiyor ya hani
O mesaji silerken gelecek mesajlari kabul et veya yoksay diyor
Sen yoksaya bas canim
Ve gozardi da et
Daha da ulasamaz

Ben 6 eylul de prof.dr. Aytül çorbacıoğluna gideceğim, fiyatı hem çok uygun hem de takibimi yapan doktorum yönlendirdi bi görüşün isterseniz
Bende 4 eylule aldim randevu kendisine aslinda istanbulda yasamiyorum ama yasadigim ilde perinatoloji yok doktorumda ozellikle perinatologun gormesini istedi 1750 tl ucreti var kendi ozel muayenesinde eger tarih olarak gecmiyorsa bende gidince tecrubemi yazarim doktor hakkinda

Back
X