- 18 Temmuz 2022
- 5.841
- 9.660
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullaniyorum canım. İstediğin zaman içebilirsin. Gündüz aldığımda bana da yapiyo bende aksam üzeri yada yatmaya yakın atıyorumKızlar regenesis max veya benzeri multivitamin kullanan var mı? Ben kahvaltıdan sonra içiyorum midem çok kötü oluyor. Gece yatarken içsem olur mu??
Bana da omega3 dokunuyordu, doktorum bebeğin ve benim durumumun gayet iyi olduğunu ve bırakabileceğimi söyledi. Onun yerine semiz otu ve ceviz ye dedi. Doktoruna danışabilirsin en iyi o yönlendirirKızlar regenesis max veya benzeri multivitamin kullanan var mı? Ben kahvaltıdan sonra içiyorum midem çok kötü oluyor. Gece yatarken içsem olur mu??
Çok teşekkür ederim canımOzel mesaj atiyor ya hani
O mesaji silerken gelecek mesajlari kabul et veya yoksay diyor
Sen yoksaya bas canim
Ve gozardi da et
Daha da ulasamaz
Bende gece yatarken içiyorumKızlar regenesis max veya benzeri multivitamin kullanan var mı? Ben kahvaltıdan sonra içiyorum midem çok kötü oluyor. Gece yatarken içsem olur mu??
Bugün 10 civarı kan verdim bi sıkıntı olmadı hatta bebeğimin kalp atışını dinletti hemşirem, kan sulandırıcı yazmak zorunda aile hekimi, bazıları niye böyle yapıyor anlamıyorum şikayet etmek lazım bunlarıKızlar bugün 10;25 de sağlık ocağına gitti. Kan ve idrar vermek için hemşire kabul etmedi çok sinirim bozuldu, sağlık ocağı bomboş doktor tahlil kaydı da açtı hemşire ben tahlil kutusunu kapattım dedi , geçen de kan sulandırıcımı yazdırmak için gittiğimde doktor benim yazmaya iznim yok demişti ama ben aile hekimlerinin bu ilacı yazma izni var diyince ne yani benden sgk yı dolandırmamı istiyorsun dedi yani ben gerçekten anlam veremiyorum bazen bazı şeylere. Hani aşırı yoğun olsalar anlayacak ben de sağlıkçıyım ama bu tavır bu tarz gerçekten çok rahatsız edici , sağlık ocağında yazamayınca özel hastanede reçete girişi yapıp yazdırdım![]()
Ben vitamini gece yatarken kullanıyorum.Kızlar regenesis max veya benzeri multivitamin kullanan var mı? Ben kahvaltıdan sonra içiyorum midem çok kötü oluyor. Gece yatarken içsem olur mu??
Ben kan sulandırıcı iğnemi, diğer ilaçlarımı yazdırıyorum sürekli.Yazması lazım keyfimizden mi kullanıyoruz sanki.Şikayet edip aile hekiminizi değiştirin bence.Kızlar bugün 10;25 de sağlık ocağına gitti. Kan ve idrar vermek için hemşire kabul etmedi çok sinirim bozuldu, sağlık ocağı bomboş doktor tahlil kaydı da açtı hemşire ben tahlil kutusunu kapattım dedi , geçen de kan sulandırıcımı yazdırmak için gittiğimde doktor benim yazmaya iznim yok demişti ama ben aile hekimlerinin bu ilacı yazma izni var diyince ne yani benden sgk yı dolandırmamı istiyorsun dedi yani ben gerçekten anlam veremiyorum bazen bazı şeylere. Hani aşırı yoğun olsalar anlayacak ben de sağlıkçıyım ama bu tavır bu tarz gerçekten çok rahatsız edici , sağlık ocağında yazamayınca özel hastanede reçete girişi yapıp yazdırdım![]()
Kalp atisini dinletme cihazi var mi ya ne guzelBugün 10 civarı kan verdim bi sıkıntı olmadı hatta bebeğimin kalp atışını dinletti hemşirem, kan sulandırıcı yazmak zorunda aile hekimi, bazıları niye böyle yapıyor anlamıyorum şikayet etmek lazım bunları
Merhaba siz sanirim subat ya da mart annelerine dahil olmalisiniz ayni haftalarda oldugunuz kisilerle ayni topikte olursaniz daha faydali oluyor hayirli olsun bu aradaKızlar benide guruba alirmisiniz .bende 11 haftalık hamileyim
Anladm teşekkür ederim Allah razı olsunMerhaba siz sanirim subat ya da mart annelerine dahil olmalisiniz ayni haftalarda oldugunuz kisilerle ayni topikte olursaniz daha faydali oluyor hayirli olsun bu arada![]()
Kız deprem oldu
Sağol cnm iyyz çok şükür sıkıntı yok kışlık hazırlığı yoğunluğu var bide memlekete gidcm biraz o yüzden.
Benim de aynı böyle canım, sabah sadece kilo almışım da hafif göbek yapmışım gibi ama akşam kocaman oluyorBeni bide görseniz sabah karnım 3 aylık akşam 8 aylık ani değişimleri beni benden alıyorsizinde böyle oluyor mu
![]()
Ay geçmiş olsun canım kayseride miydin sen, bende az önce haberlerde gördümKız deprem oldu![]()
Sagolasin,Evet cnm kayseriAy geçmiş olsun canım kayseride miydin sen, bende az önce haberlerde gördüm