Ihlamura azcik limon bal katip ictim bir müddet te süt ürünleri tuketmedim bogazım geçene kadar ve tuzlu suyla gargaraKızlar bogaz ağrım var fena bi şekilde malum ilaçta kullanamıyoruz ne önerirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ihlamura azcik limon bal katip ictim bir müddet te süt ürünleri tuketmedim bogazım geçene kadar ve tuzlu suyla gargaraKızlar bogaz ağrım var fena bi şekilde malum ilaçta kullanamıyoruz ne önerirsiniz
Doktora gitmelisin, bakteriyel ise ilerleyip crp yukselmesin. Ayrıca ateşin olmasını pek istemezler doktorlar hamilelikte. Normal zamanlarda önemsiz gibi görülen durumları hamilelikte hafife almamak lazım. Her ihtimale karşın böyle zamanlarda doktora gitmek en garantisi, viralse zaten ilaç vermez ama bakteriyelse antibiyotik kullanmadan geçmez.Kızlar bogaz ağrım var fena bi şekilde malum ilaçta kullanamıyoruz ne önerirsiniz
Elma sirkesiyle gargara yap bol bol, ıhlamur içebilirsin limonlu, ballı süt içebilirsinKızlar bogaz ağrım var fena bi şekilde malum ilaçta kullanamıyoruz ne önerirsiniz
Bugün öyle yaptım canım az önce içtim. Niye inatla kahvaltıdan sonra içiyordum bilmiyorumBen kullaniyorum canım. İstediğin zaman içebilirsin. Gündüz aldığımda bana da yapiyo bende aksam üzeri yada yatmaya yakın atıyorum
Bana çok iyi geldi bu multivitamin. Doğumdan sonra da devam ederim diye düşünüyorum. Ama kişiye göre değişir tabi. Doktorlar hastaya göre tavsiye veriyor. Keşke benim de kullanmam gerekmeseydiBana da omega3 dokunuyordu, doktorum bebeğin ve benim durumumun gayet iyi olduğunu ve bırakabileceğimi söyledi. Onun yerine semiz otu ve ceviz ye dedi. Doktoruna danışabilirsin en iyi o yönlendirir![]()
Kalp atışını hissedemeyebilirsiniz.hissettiginiz kendi nabzinizdir...Kızlar merhaba, 18.haftam bitti. Hissetmek olarak elimi koyduğumda kalp atışı gibi bişeyler hissediyorum bazen o mu yoksa henüz ben bişey hissedemiyo muyum![]()
Karan, Atlas, Alparslan ve Asil Han dışında içime sinen isim yok, biz de bulamıyoruzbenim de 18.haftam bitti hala bir şey hissetmedim ve isim hala bulamadım. Var mı erkek isim önerisi verecek;güncel isimlerden pek hoşlanmıyorum![]()
Ben tokken içtiğim bir ilacı yemekten iki saat sonra içtiğimi soylediğimde doktor 2 saat sonra açsındır demişti. Yemekten sonra yarım saat içinde iç demişti. Yani iki saat sonra senin için de sorun olmaz Allah'ın izniyle.Arkadaşlar aklıma takılan bir durum var. Doktorum demir ilacını günde 2 doz olarak verdi ve eczacı tok karnına da içebilirsin dedi ben de yemeklerden 2 3 saat sonra içiyorum. Aç karnına içmediğim için faydası düşer mi sizce ve 2 doz fazla mı? Kontrole daha 10 gün var
Çok şükür canım darısı bize inşallah benim plasentam da olması gereken yere yükselirKızlar şimdi geldim doktordan şükür plasentam yukarı yerleşmiş açılmam küçülmüş risk ortadan kalkmışdetaylıya girdim ama daha minnak olduğu için tam detaylı bakamadım diyor 2 hafta sonra tekrar gidicem
çok şükür herşey yolunda
dualarınız için teşekkür ederim
![]()
Maşallah çok sevindim canım:) kaç haftaliksin su an?Kızlar şimdi geldim doktordan şükür plasentam yukarı yerleşmiş açılmam küçülmüş risk ortadan kalkmışdetaylıya girdim ama daha minnak olduğu için tam detaylı bakamadım diyor 2 hafta sonra tekrar gidicem
çok şükür herşey yolunda
![]()
İnşallah canımÇok şükür canım darısı bize inşallah benim plasentam da olması gereken yere yükselirçok sevindim senin için
20 haftalığım tatlımMaşallah çok sevindim canım:) kaç haftaliksin su an?
Çok sevindim canım maşaallahKızlar şimdi geldim doktordan şükür plasentam yukarı yerleşmiş açılmam küçülmüş risk ortadan kalkmışdetaylıya girdim ama daha minnak olduğu için tam detaylı bakamadım diyor 2 hafta sonra tekrar gidicem
çok şükür herşey yolunda
![]()
Ben Ömer ismini çok seviyorumbenim de 18.haftam bitti hala bir şey hissetmedim ve isim hala bulamadım. Var mı erkek isim önerisi verecek;güncel isimlerden pek hoşlanmıyorum![]()