- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
Ben öyle bir şey demedim? Ancak kendisinin dediğine göre uyaracakmışsın bizi. Boş yere gerginlik çıkıyor gerek yok.Canm Allah aşkına doğruyu söyle ben sizlere isim verdim mi veya herhangi bir ipucu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben öyle bir şey demedim? Ancak kendisinin dediğine göre uyaracakmışsın bizi. Boş yere gerginlik çıkıyor gerek yok.Canm Allah aşkına doğruyu söyle ben sizlere isim verdim mi veya herhangi bir ipucu
Uyarmaktan kastım Sohrab arkadaşımız gibi eğer orda devam etmek isteyip adını sildirmek isterlerse diye böyle bisey dedim yoksa kim nereye yazıyor karışamam hakkım yok aranız bozulmasn kimsenin kalbi kırılmasın diye elimden geleni yaptım ama nafileBen öyle bir şey demedim? Ancak kendisinin dediğine göre uyaracakmışsın bizi. Boş yere gerginlik çıkıyor gerek yok.
Lutfen ya.Ben öyle bir şey demedim? Ancak kendisinin dediğine göre uyaracakmışsın bizi. Boş yere gerginlik çıkıyor gerek yok.
Meg bak yazismamiz duruyor ben uyaracam diye bi kelime de kullanmadm sadece yazacm onlara demişim istersen ekran resmi paylaşayım. Listeden aldm adini merak etmeLutfen ya.
ben uyar vs demedim
ugurlug da bende farkindayim uyaricam oraya yaziyorlarsa oraya gecerler dedi
Konu bu.
Ama neden rahatsiz olanlar var diye lanse etti bilmiyorum .
Kimseden rahatsiz oldugum yok benim
U ugurlug listeden adimi sil rica ediyorum
Su bulundugum duruma hayret ediyorum.
Iyi gunler
Lutfen ya.
ben uyar vs demedim
ugurlug da bende farkindayim uyaricam oraya yaziyorlarsa oraya gecerler dedi
Konu bu.
Ama neden rahatsiz olanlar var diye lanse etti bilmiyorum .
Kimseden rahatsiz oldugum yok benim
U ugurlug listeden adimi sil rica ediyorum
Su bulundugum duruma hayret ediyorum.
Iyi gunler
Bana yazılan “grup üyelerinin diğer grupta paylaşım yapmamızdan rahatsız olduğu”ydu. İlk sayfada sadece adım yazıyor bundan rahatsız olunması da bana fazla “değişik anlamsız” geldi. 40. Haftam 7 Ocak. Ama muhtemelen aralıkta olacak doğumum. Buradaki birçok kişide aynı şeyi yaşayabilir. İstersem kasıma yazarım istersem farklı bir aya. Forumda başlık sınırlaması mı var şu kadar yere yazabilir diye , hayır? Uzatmak istemiyorum daha fazla. Ben de mesajları paylaşabilirim. Hamile halimizle bu kadar gerginliğe harbiden gerek yok. Haydi hoşçakalın kızlar.Meg bak yazismamiz duruyor ben uyaracam diye bi kelime de kullanmadm sadece yazacm onlara demişim istersen ekran resmi paylaşayım. Listeden aldm adini merak etme
Zaten ben sana durduk yere böyle bisey desem bile sen nedenini soracaktin öyle değil miBana yazılan “grup üyelerinin diğer grupta paylaşım yapmamızdan rahatsız olduğu”ydu. İlk sayfada sadece adım yazıyor bundan rahatsız olunması da bana fazla “değişik anlamsız” geldi. 40. Haftam 7 Ocak. Ama muhtemelen aralıkta olacak doğumum. Buradaki birçok kişide aynı şeyi yaşayabilir. İstersem kasıma yazarım istersem farklı bir aya. Forumda başlık sınırlaması mı var şu kadar yere yazabilir diye , hayır? Uzatmak istemiyorum daha fazla. Ben de mesajları paylaşabilirim. Hamile halimizle bu kadar gerginliğe harbiden gerek yok. Haydi hoşçakalın kızlar.
Çikolata ve meyve suyu var aklımda 15 dk öncesinde şekeri dayamayı düşünüyorumKıyamam benimde çocuğum büyümemiş küçük mü kalmış diye içim içimi yedi sonra annem sorsana doktora dedi sordum daha net bilgi almamız için diyince rahatladım bide aç gitmeyin ben açıkmıştım kızıkanın eli hep ağzında bide uzun uzun parmakları minnak suratını kapattı yüzünüde göremedim![]()
Bosver canım, senı sıkayet edenler de aralık annelerınde takılıyor bazen, pro uye oldugum ıcın konuya kım bakıyor gorebılıyorum ben, suan aldım ekran resmını, bakın bakalım tanıdık var mı?Bana yazılan “grup üyelerinin diğer grupta paylaşım yapmamızdan rahatsız olduğu”ydu. İlk sayfada sadece adım yazıyor bundan rahatsız olunması da bana fazla “değişik anlamsız” geldi. 40. Haftam 7 Ocak. Ama muhtemelen aralıkta olacak doğumum. Buradaki birçok kişide aynı şeyi yaşayabilir. İstersem kasıma yazarım istersem farklı bir aya. Forumda başlık sınırlaması mı var şu kadar yere yazabilir diye , hayır? Uzatmak istemiyorum daha fazla. Ben de mesajları paylaşabilirim. Hamile halimizle bu kadar gerginliğe harbiden gerek yok. Haydi hoşçakalın kızlar.
Yani kim ne yazarsa yazsin mesela ben herkesin hamilelik durumunu belirtilerjnj merak ederim olurum arastirrm bunda da yanlış bisey varsa söyleyin zaten çok bi gizlimiz olsa mesajlarımızı yazmayiz çok kişi başka gruplardan mesajlarimi okuyup iletişim kuran oldu yani normal şeylerBenim olayla ilgili yakından uzaktan hiçbir alakam yok. Başka gruplara kim ne yazıyor beni hiç kimse ilgilendirmiyor. Benim de başka gruplara yazdığım oluyor. Dahil olmadığım olaylara kimse beni çekmesin. İnsanların içine kadar da dert olmuşum, takip ediliyorumolsun Allah kalplerinize göre versin
Meraklı ilgililere duyurulur
U ugurlug![]()
E tamam madem böyle düşünüyorsun o zaman ne diye ben onları uyarcam falan diyorsun onu anlamadım. Kim nereye yazarsa yazsın deyip konuyu kapatman gerekirdi. Adminde gerekli açıklamayı yapmış zaten.Yani kim ne yazarsa yazsin mesela ben herkesin hamilelik durumunu belirtilerjnj merak ederim olurum arastirrm bunda da yanlış bisey varsa söyleyin zaten çok bi gizlimiz olsa mesajlarımızı yazmayiz çok kişi başka gruplardan mesajlarimi okuyup iletişim kuran oldu yani normal şeyler
Olayla benim ilgilim yok bilgin olsun, araya fitne sokmak isteyenler olabilir diye söylüyorum. Allah herkesin kalbine göre versin. Hepimizin güzel ve sağlıklı doğumları olsunE tamam madem böyle düşünüyorsun o zaman ne diye ben onları uyarcam falan diyorsun onu anlamadım. Kim nereye yazarsa yazsın deyip konuyu kapatman gerekirdi. Adminde gerekli açıklamayı yapmış zaten.
Ben herkese Allah kalbine göre versin diyemiyorum , minişlerin hatrına Allah hepimize iyi ve güzel şeyler nasip etsinhoşçakalın
Canım bak ben açıklama yapmaktan yoruldum adminede ben rica ettim al buda ekran resmi bi hata varsa söyleE tamam madem böyle düşünüyorsun o zaman ne diye ben onları uyarcam falan diyorsun onu anlamadım. Kim nereye yazarsa yazsın deyip konuyu kapatman gerekirdi. Adminde gerekli açıklamayı yapmış zaten.
Ben herkese Allah kalbine göre versin diyemiyorum , minişlerin hatrına Allah hepimize iyi ve güzel şeyler nasip etsinhoşçakalın
Mune tesekkur ederimHanımlar hepiniz hamilesiniz beraber üzülüp beraber sevindiniz neden birbirinizi kırıyorsunuz ki?
Birbirinizle de sohbet edersiniz başka topiklere de girip yazabilirsiniz bunun bir sorun haline dönüp tartışma çıkması hoş değil, site kurallarında bile bir gruba yazan başka gruba yazamaz diye bir kural yok rica edeceğim kalp kırmayın.
Peki Meg nedeninj sorunca ne diycktim Allah aşkına madem aciklayabiliyordun direk onlara yazsaydin konu sahibi olmak ile alakası yok sende istedigine yazabilirsinMune tesekkur ederim
Beni ilgilendirmez kim nereye yaziyor ediyor
Bir kez denk geldim sohrab arkadasimiz zaten oraya gecmis
Bi arkadasimiz hic buraya yazmiyor artik
Biri de orada indirim vs paylasip burada sadece birsey soracaginda yaziyor
Ben isterim ki buraya adimizi yazdirdiysak burada bilgi indirim paylasalim
Baska topiklere yazsalar buraya da yazsalar ben yine konuyu yonetene soylemezdim
Bilgi edinmek istedim yani kisacasi indirimlerden vs
Oyle anlasmistik cunku
Topik de bu yuzden var
Kizlarla bireysel sorunum yok ki benim
Grup olarak kopuk olmayalim istemistim tamamen iyi niyetle
Ama cok yanlis anlasildim
Ugurluga da yazdim zaten konusmam da ordadir paylasabilirim ne yazdigimi
Kendisi "bende farkindayim" dedi ama kizlara "rahatsiz olanlar var" seklinde aktarmis. Hayret ettim yani konu yoneticisi olarak boyle birseyi sorabilirken baskalarini one surup soylemesi cok ilginc geldi bana.
Aralik ayinda bile dedikodum yapilmis bi arkadas soyledi oyle gordum az once
Bunlar hos seyler mi? Boyle diyaloglarda bulunmak hic istemedim basima agri girdi az once olctum tansiyonum yukselmis. Allah herkesin kalbine gore versin baska birsey yazmayacagim tesekkur ederim.
Yada bana diyeceğine ilgili birine deseydin bende senin gibi biriyim ne yapabilirim yada ne diyblrm kiMune tesekkur ederim
Beni ilgilendirmez kim nereye yaziyor ediyor
Bir kez denk geldim sohrab arkadasimiz zaten oraya gecmis
Bi arkadasimiz hic buraya yazmiyor artik
Biri de orada indirim vs paylasip burada sadece birsey soracaginda yaziyor
Ben isterim ki buraya adimizi yazdirdiysak burada bilgi indirim paylasalim
Baska topiklere yazsalar buraya da yazsalar ben yine konuyu yonetene soylemezdim
Bilgi edinmek istedim yani kisacasi indirimlerden vs
Oyle anlasmistik cunku
Topik de bu yuzden var
Kizlarla bireysel sorunum yok ki benim
Grup olarak kopuk olmayalim istemistim tamamen iyi niyetle
Ama cok yanlis anlasildim
Ugurluga da yazdim zaten konusmam da ordadir paylasabilirim ne yazdigimi
Kendisi "bende farkindayim" dedi ama kizlara "rahatsiz olanlar var" seklinde aktarmis. Hayret ettim yani konu yoneticisi olarak boyle birseyi sorabilirken baskalarini one surup soylemesi cok ilginc geldi bana.
Aralik ayinda bile dedikodum yapilmis bi arkadas soyledi oyle gordum az once
Bunlar hos seyler mi? Boyle diyaloglarda bulunmak hic istemedim basima agri girdi az once olctum tansiyonum yukselmis. Allah herkesin kalbine gore versin baska birsey yazmayacagim tesekkur ederim.
Konu yoneticisi olmak ne demek?Peki Meg nedeninj sorunca ne diycktim Allah aşkına madem aciklayabiliyordun direk onlara yazsaydin konu sahibi olmak ile alakası yok sende istedigine yazabilirsin