Evet bende de oluyor özellikle sabahları. Genel olarak dolaşım hacmimiz arttığı için ve damarlar hormonlardan dolayı genişlediği için oluyo normal korkmaAra ara burnum kanıyor sizde de oluyor mu öyle şırıl şırıl değil de sildikçe kan geliyor biraz
Evet Cem beyde 1500 müş Mehmet beyde ne kadarmış muayene ücretiEvet bana verdiği kağıtta da o vardı 4 isim vardı eğer cem beyden randevu bulamazsan mehmet ya da inanç beyden al dedi devlete baktım yer yoktu uğraşmadım da zaten çok kalabalık olur diye. Sonra mehmet bey ile inanç beyi aradım fiyat aldım mehmet beye randevu oluşturdum.
Dün kontroldeyken sordu mustafa hoca randevunu aldin mi diye cem bey doluydu bende mehmetten aldım dedim instagramdan benim hastam olduğunu yazarsan araya alır seni dedi ama istemedim ne gerek var o kalabaliğa girmeyeo fiyatı daha uygun olduğu için dedi bana
ben doktora gittim hemen gebeliğe bağlı sağ böbregimde genişlme olmusKızlar böbrek ağrısı çeken var mı? Bir gün önce gece sağ böbreğim ağrımıştı sabaha geçti.Bugun gece iyiydim ama şimdi sağ böbreğimin ağrısından uyandım doktoruma yazdım cevap bekliyorum duruma göre hastaneye gideceğim.İnsallah ciddi birşey yoktursu da içiyorum niye böyle oldu anlamadım..
Kızlar benim bir arkadaşım da at nalı böbrek var gebelikten önce öğrenmişti isterseniz bir kontrollerinizi yaptırın ağrı çekenler için diyorum genişleme olduğunda sorun yaratıyor diye biliyorumben doktora gittim hemen gebeliğe bağlı sağ böbregimde genişlme olmus
Yok aralık koyarak içiyorum hatta kusmamak içinEvet geçen @dmlcm söyledi benim de sol taraftaydı ilaçları vitaminleri üst üste mi içiyorsun ben öyle yapmıştım o zaman ağrımıstı
Aralık koyarak içmek lazımmış
Ya da üşütmüş olabilirsin
Kızlar benim bir arkadaşım da at nalı böbrek var gebelikten önce öğrenmişti isterseniz bir kontrollerinizi yaptırın ağrı çekenler için diyorum genişleme olduğunda sorun yaratıyor diye bi
sizin kaç haftalıkYok aralık koyarak içiyorum hatta kusmamak içinhastaneye gideceğim şimdi inşallah önemli birşey değildir
Yaa ne oluyor genişleme oluncaben doktora gittim hemen gebeliğe bağlı sağ böbregimde genişlme olmus
19+5 imsizin kaç haftalık
yapacak birsey yok dedi genişleme cok artarsa böbrege katater takalır dedi doğumdan sonra düzeliyormuşYaa ne oluyor genişleme olunca
gidince haber eder misininz inşsallah önemli birsey yoktur19+5 im
İnşallah canm benimİnşallah bir an önce iyi oluruz
Aa öyle mi bir de fiyatı uygun sanıyordumEvet Cem beyde 1500 müş Mehmet beyde ne kadarmış muayene ücreti
Aman doğru deme sonra tartışma çıkarGeçmiş olsun kizlar
Bende pek kol ağrısı bile olmadı tedirgin olmayin
Bencede tetanoz olmak gerekir ama herkesin kendi tercihi doğru demiyorum kusura bakmayın tercihi diyorum
O doktor biz dersek çıkar da onda çıkmamalıAman doğru deme sonra tartışma çıkar
Bana tek doz yeterli dedi6 kasımda şeker yüklemesi ve 2. Doz tetanoz randevusu verdi
Şeker yüklemesi yaptırıcam
Size ne dediler
Bende şeker yüklemesi yaptıracağım6 kasımda şeker yüklemesi ve 2. Doz tetanoz randevusu verdi
Şeker yüklemesi yaptırıcam
Size ne dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?