- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.478
- 53
Bende de sık idrara çıkma vardı canım ama yanma ağrı falan yoktuÇok geçmiş olsun benimde dün kasiklarimda aşırı şiddetli ara ara sıklaşan agri başladı sürekli idrara cikma isteği sizinde bu şekildeki oldu enfeksiyon mu acaba hemen randevu aldım tabi gidecegimde gidene kadar merak işte bebege bisey olursa korkusu
Eğer bi yerini kesmediysen hiç aşı olmadıysan 2. Doz lazım başka olmayacak dedi banaBana tek doz yeterli dedi
Alanı değil diye yine derlerO doktor biz dersek çıkar da onda çıkmamalı
Ben 49 dan 51 e ciktim daha56 kilo olmuşumaşk kuşum büyüyorrr demek ki bakalım kaçla kapatıcaz bu serüveni
Benim de çok rahattı tetanozleSourire tatlım ben muayene oldum elhamdülillah 29 dan 31 buçuk mm cikmis. Şükürler olsun. Onun dışında cinsiyet muallakti kiz olduğu kesinleşti verdiği iğneyi 4 doz daha yazdı 1 aylık kullanım sonrasında kesicem dedi. Tabi o zaman geldiğinde ne değişir bilemem. Birde tetanoz aşımı oldum. B Buffalosos kiz hic aci agri olmadi. Benim ebe de dualar ve psikolojik destek eşliğinde telkin etti. Ağırlık olursa 6 saat sonra olur dedi. Şahsen oskopar ve pruloton iğnenin tadına varmış biri olarak bu asi zerre hissettirmeden hepimize geçmiş ve sifa olsun inşallah
Ebelerimiz iyi şükürBenim de çok rahattı tetanozkolumda da ağrı yok ayan gerçi aşı olalı 3 saat oldu bakalım sadece biraz uyku hali var o da gece uykusuz kaldım ondan olabilir korkulacak bisey yokmuş dualar eşliğinde oldum ben de
Yaa insallah bir sorun olmaz canım çok geçmiş olsun şimdilik ne yapılacakmış acabaBöbreğim genişlemiş kızlarilerlerse tel takılabilir dedi doktor.İdrar verdim öğleden sonra gostericez sonuçları kendi doktoruma inşallah
Yaa çok sevindim güzel haberler alıcaksın demiştimleSourire tatlım ben muayene oldum elhamdülillah 29 dan 31 buçuk mm cikmis. Şükürler olsun. Onun dışında cinsiyet muallakti kiz olduğu kesinleşti verdiği iğneyi 4 doz daha yazdı 1 aylık kullanım sonrasında kesicem dedi. Tabi o zaman geldiğinde ne değişir bilemem. Birde tetanoz aşımı oldum. B Buffalosos kiz hic aci agri olmadi. Benim ebe de dualar ve psikolojik destek eşliğinde telkin etti. Ağırlık olursa 6 saat sonra olur dedi. Şahsen oskopar ve pruloton iğnenin tadına varmış biri olarak bu asi zerre hissettirmedi hepimize geçmiş ve sifa olsun inşallah
Çok geçmiş olsun canım ınsallahhh ılerlemeden onune gecılırBöbreğim genişlemiş kızlarilerlerse tel takılabilir dedi doktor.İdrar verdim öğleden sonra gostericez sonuçları kendi doktoruma inşallah
Geçmiş olsun umarım takılmasına gerek kalmadan herşey yoluna girerBöbreğim genişlemiş kızlarilerlerse tel takılabilir dedi doktor.İdrar verdim öğleden sonra gostericez sonuçları kendi doktoruma inşallah
24.haftada aç gel şeker yüklemesi yapacağız dedi doktorum. 2.doz tetanoz için muayeneye gittiğimde görüşeceğim hekimle çünkü benim 2020’de tetanoz difteri boğmaca karma aşısı olmuştum. Sağlık ocağındaki hemşire 2.doz’a gerek kalmayabilir hekim isterse yaparız dedi6 kasımda şeker yüklemesi ve 2. Doz tetanoz randevusu verdi
Şeker yüklemesi yaptırıcam
Size ne dediler
İnşallah ilerlemezYaa insallah bir sorun olmaz canım çok geçmiş olsun şimdilik ne yapılacakmış acaba
Geçmiş olsun canım kısa zamanda toparlarsın inşallahBöbreğim genişlemiş kızlarilerlerse tel takılabilir dedi doktor.İdrar verdim öğleden sonra gostericez sonuçları kendi doktoruma inşallah
İnşallah teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım ınsallahhh ılerlemeden onune gecılır
Teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun umarım takılmasına gerek kalmadan herşey yoluna girer
Teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun canım kısa zamanda toparlarsın inşallah
Mutlaka tansiyonuna baktır tansiyona bağlı bir şeyse kontrol altına alıyorlar önemli burun kanamasıAra ara burnum kanıyor sizde de oluyor mu öyle şırıl şırıl değil de sildikçe kan geliyor biraz
aynı durumdayız idrar temiz cıktı benimBöbreğim genişlemiş kızlarilerlerse tel takılabilir dedi doktor.İdrar verdim öğleden sonra gostericez sonuçları kendi doktoruma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?