2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bende de oluyor karnım taş kesiliyor resmen ayakta durunca yada iş yapınca oluyor maalesef.

Başınız sağolsun..

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar 1 ay önce 14 haftalık gebeligimi sonlandırmak zorunda kalmıştım belki hatırlarsınız. Her gün girip mesajlarınızı okuyorum Rabbım bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasıl etsin düşmanımı bile evladiyla sınamasın. Sormak icin doğru yer burası mı bilmiyorum ama dahil olduğum baska bir grup yok hata yaptıysam da kusura bakmayın. Gebelik sonlandirildiktan sonra 30 gun boyunca lekelenmem devam etti 3 gün önce de ilk reglimi oldum ama kanamam çok fazla 2 saatte 1 ped doluyor ve taşıyor lavaboya girdiğimde de küçük tuvaletimi yapiyormus gibi akıp gidiyor onceden bu kadar çok olmazdı. çok olması kürtaj da olduğum için normal bir durum mu yoksa doktora gozukmem gerekir mi.( soruyorum çünkü gerçekten doktor yüzü görmek istemiyorum hastaneye gidince kötü oluyorum aynı şeyleri yaşamış gibi hissediyorum )

Tekrardan başınız sağ olsun
Bence doktora görünmeden karar vermek zor olur çünkü ilk adet çok kanamalı da olabilir ya da Allah korusun bir komplikasyon da olabilir . En iyi kararı ultrason ile doktor verir. Sakin bir klinik tercih edin isterseniz

İc zıbın dıs zibin bende aldim.ayrica altlarda almisim gecen liste yaptim bende sizin gibi ama kis bebesi olucagi icin bu bebeler alt ust nasil takimlar almam lazim bilmiyorum.sweet esofman takimlar var ama genelde 3 ay sonrasi oluyor siz nasil takim aldiniz

Merhaba arkadaşlar deneyimli annenler ve alışveriş yapanlar kac aylık aldiniz kıyafetleri kac. Tane zibin vs aldınız 1/3ay ilk doğunca büyük mü olur .
5 tane yenidoğan ve 0-1 ay takımı, 10a yakın atlet zıbın, biraz daha alırım. Geri kalanlar hep 3ay aldım. Yeğenime o kadar çok 0-1 ay aldık ki çoğu giyemeden kaldı. Bebek bir de uzun olursa 0 1 ay olanları neredeyse hiç giyemiyor :)

Benim iştahım hep açık değildi sonradan açıldı
Ama doktorum 10 kiloya normal dedi
canım ben 5 kg aldım ama agır grip geciriyorum çok fazla ter attım 2 gecedir sırılsıklam giydiklerim 3 kg vermişim iki günde ki imkansız bence o yüzden bazılarımızın aldıklarımızın yarısı ödem yarısı kilo gibi geliyor

canım benim bildiğim rahim yenilendiği için normal kendini yeni gebeliğe hazırlayacak moralini bozma çok insan benzer şeyler yaşıyor sana özel bir durum değil bende yaşadım yiyecek ekmeği olan dünyaya gelecek sağlıklı uzun ömürlü olmalarını dilerim hayat zor senin de kucağın yine dolar hızlıca toparlanırsan inşallah ama kontrollerini özelde yaptır

Evet alt üst takilmlar 3 6 ay diyerek baslar çünkü baştan giymeli şeklinde olur kazaklar. 03 ay döneminde baştan giymeli kazak tarzı şeyler pek önerilmiyor. Sebebi de daha boğun baş desteği sağlanması ve yumuşak durumda olması. Giyip cikartirken sorun olmasın diyedir.
03 aylık alacağınız takımlar hırka gibi önden açılıp kapanabilir tarzda olucak. Zaten başka da yok giydirme şeklini de anlatayım özellikle ilk 1 2 ay kadar. Hastahane çıkış setlerinde incecik göynek denilen bi atlet vardır kollu. En alta onu giydiriyonuz üstüne ben kolsuz iç zibin aldim onu. Ardından alt üst takımı da giydirip bi battaniyeye sariyosunuz. Özellikle yeni doğan ve kış bebeği olduğu için 2 ay kadar kucağa alirken mutlaka bi battaniyeye sarıp kucağa almaya çalışın. Hava çok soğuk olursa takımın içine uzun kollu ayaklı tulum zibin giydirirsin. Bide genelde 03 ayda 5li takım şeklinde satılır. Ellik bere olur bi kaç takım öyle alıp 3 4 takım da sadece zibin alt üst takımlar oluyo öyle alabilirsin.

Moni moni maşallah sana leSourire hiç üzülme bende sendenim üstelik çokta yemiyorum ama anlamadım, şimdiden diğer ikisinde doğum yaptığım kiloya geldim
Uuu arkadaşin sende yolla birazcık kilo yerimiz var aliriz
Doğu sonrasi kosturmaktan verilir kilolar alanlar dert etmesin bence. Bebelerimiz durdurmaz bizi yerimizde

Cok tesekkurler

Kızlar kilodan korkmayın benim de ayaklarım şişti 2 günde 3 kg almam imkansız, ödem topluyoruz biraz da.

kızlar yaa benim mide yanmam efsane oluyo korkudan birşey yemek istemiyorum aynı şeyi yaşıyan var mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…